Street fighter 4 for Щайга
Re: Street fighter 4 for Щайга
Просто неси я играл явно. Поиграи сол калиур 4 и сриит фаитер 4 и после ми кажи не е ли тъпа. Не е тъпа за игра от преди 15 години.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
http://zamunda.net/details.php?id=178611
Някой, ако разбере как да играят двама на 1 комп. да свирка. Не мога да направя 2п да ползва клавиетурата. 1п ползва нея и геймпада.
Някой, ако разбере как да играят двама на 1 комп. да свирка. Не мога да направя 2п да ползва клавиетурата. 1п ползва нея и геймпада.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Да играта излезе има я в топ 10 торента на замунда tiny не знам как точно , но влязах 1 път в играта и като започнах на играча на компютъра над кръвта му пише press any key for player two или нещо от сорта та разцъкаи се и втория плеър ще се появи.Аз също имам въпрос какъв джоистик да си купя за да играя тази игра до сега не съм си купувал и да ми препоръчате някой , трябва да се отнесе , че преди играех много на tекken и донякъде съм му свикнал да си взема ли джойстика от ps1 ?
-
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Аз я поиграх днеска, якичка ми се стори, а сега като видях темата пак ми се доигра-лека ви вечер момчетааа!!!
WeAreGettingClose
Играта на мен ми харесва.Въпреки,че новите персонажи (C.Viper,Rufus и др.) са доста силни.Иначе любимците си ми остават същите-Ken и Ryu
EDIT:и аз се включвам в тълпата питащи как става 2-ма на един компютър
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
-
- Футболен разбирач
Warp написа:Играта на мен ми харесва.Въпреки,че новите персонажи (C.Viper,Rufus и др.) са доста силни.Иначе любимците си ми остават същите-Ken и Ryu
Мацката кърти...само дето са само 2...ама Вайпър е...
Бтв Ел Фуерте е най-якия!!!
WeAreGettingClose
Pyromaniac написа:Мацката кърти...само дето са само 2...ама Вайпър е...
Honda също не е лош.C.Viper и тя

rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
ottoman tribes fate away
играч срещу играч се играе от Versus Mode , а да знаете как се правят комбота ?
и играта с клавуатура ми се вижда много тромава толкова много удари не мога да ги наваксам на клавиатура.Без да им спешъл атаки или както се казват ме бият и на Easy

и играта с клавуатура ми се вижда много тромава толкова много удари не мога да ги наваксам на клавиатура.Без да им спешъл атаки или както се казват ме бият и на Easy

-
- Футболен разбирач
Warp написа:Pyromaniac написа:Мацката кърти...само дето са само 2...ама Вайпър е...
Honda също не е лош.C.Viper и тя
Хох, тоя сумист е създаден СПЕЦИАЛНО за сървайва мода!!!
WeAreGettingClose
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Разцъках я. Намерих си и пад, че като знам че 90% от триковете са със полукръг, което няма как да стане с клавиатура, и играта си мачка, но имам проблем
Изглежда ми мудна, а не пъргава(дано ме разберете) не цепи или нещо такова, просто всичко е мудно. Някакви идеи?
Изглежда ми мудна, а не пъргава(дано ме разберете) не цепи или нещо такова, просто всичко е мудно. Някакви идеи?
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
е значи нищо не мога да му разбера на този команд лист какви са тея юмручета и краченца едно комбо не успявам да направя да не би тея кранченца и юмручета да означават бутони от джойстици ? нали първоначалната платформа била Xbox
Omega-x написа:Разцъках я. Намерих си и пад, че като знам че 90% от триковете са със полукръг, което няма как да стане с клавиатура, и играта си мачка, но имам проблем
И на мен ми беше така. Виж в PC settings, там има едно за frame rate. Цукни го и в горния десен ъгъл ще ти се покаже с колко FPS ти върви играта. Трябва да е 55-60 FPS за да е нормална а не мудна. Ако ти върви с по-малко FPS-та значи трябва да намалиш видео настройките, които отново се намират в PC setting.

BTW joypad-овете на PlayStation 2 USB ли са или са с някакъв друг жак?
аре стига сте се оплаквали ле хора аз отклучих всички играчи без 3те боса играм я на хард+ без проблем с клавиятура правя си комбота специяли утре правия геим плеи видео ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
iliane как се правят normal throw нещо все не се получават при мен
-
Omega-x в настройките в frame rate избираш Fixed и всичко си е наред.Успех
-
- Футболен разбирач
Абе блъскате по копчетата и това е-все някога ще го тръшнете!
Бтв за джойстиците-аз играя с един възстар(около 2годишен) на Logitech Precision! Не е баш супер удобен, но да ви кажа могат да се правят малко повечко удари с него!
Илияне, като си толкова отворен, я ми кажи как се отключва и откъде е Cammy?
Бтв за джойстиците-аз играя с един възстар(около 2годишен) на Logitech Precision! Не е баш супер удобен, но да ви кажа могат да се правят малко повечко удари с него!
Илияне, като си толкова отворен, я ми кажи как се отключва и откъде е Cammy?
WeAreGettingClose
-
To unlock Cammy, you have to beat Arcade Mode on any difficulty and with any settings, using Crimson Viper.
-
- Футболен разбирач
zeratul_xsd написа:To unlock Cammy, you have to beat Arcade Mode on any difficulty and with any settings, using Crimson Viper.
Добре бе,толкова ли си тъп?
Ти ли се казваш Илиян?!
WeAreGettingClose
Играта просто разбива, но за човек, играл до вчера интензивно на Guilty Gear само и единствено с Chipp Zanuff, действието наистина му се струва малко мудно. И не е от кадрите, понеже си вървят с 60...
Хм, сега като се замисля, то която и да е тупалка изглежда мудна в срванение с Чип. Тоя пич е ебати неспокойния бързак. Ама пък съм доволен от Рию и Кен, както и от играта като цяло. Всичко кърти.
Хм, сега като се замисля, то която и да е тупалка изглежда мудна в срванение с Чип. Тоя пич е ебати неспокойния бързак. Ама пък съм доволен от Рию и Кен, както и от играта като цяло. Всичко кърти.

私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
Както казах по-горе проблема с мудноста на играта се решава като влезеш в настойките и на Frame Rate избираш Fixed и играта си върви повече от идеално