Автор |
Съобщение |
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 26 Юни 2009 11:28
Просто неси я играл явно. Поиграи сол калиур 4 и сриит фаитер 4 и после ми кажи не е ли тъпа. Не е тъпа за игра от преди 15 години.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 01 Юли 2009 15:57
http://zamunda.net/details.php?id=178611Някой, ако разбере как да играят двама на 1 комп. да свирка. Не мога да направя 2п да ползва клавиетурата. 1п ползва нея и геймпада.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 01 Юли 2009 19:42
Да играта излезе има я в топ 10 торента на замунда tiny не знам как точно , но влязах 1 път в играта и като започнах на играча на компютъра над кръвта му пише press any key for player two или нещо от сорта та разцъкаи се и втория плеър ще се появи.Аз също имам въпрос какъв джоистик да си купя за да играя тази игра до сега не съм си купувал и да ми препоръчате някой , трябва да се отнесе , че преди играех много на tекken и донякъде съм му свикнал да си взема ли джойстика от ps1 ?
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 01 Юли 2009 19:56
Аз я поиграх днеска, якичка ми се стори, а сега като видях темата пак ми се доигра-лека ви вечер момчетааа!!!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 01 Юли 2009 19:59
Играта на мен ми харесва.Въпреки,че новите персонажи (C.Viper,Rufus и др.) са доста силни.Иначе любимците си ми остават същите-Ken и Ryu
EDIT:и аз се включвам в тълпата питащи как става 2-ма на един компютър
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 01 Юли 2009 20:42
Warp написа: Играта на мен ми харесва.Въпреки,че новите персонажи (C.Viper,Rufus и др.) са доста силни.Иначе любимците си ми остават същите-Ken и Ryu
EDIT:и аз се включвам в тълпата питащи как става 2-ма на един компютър Мацката кърти...само дето са само 2...ама Вайпър е... Бтв Ел Фуерте е най-якия!!!
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 01 Юли 2009 20:55
Pyromaniac написа: Мацката кърти...само дето са само 2...ама Вайпър е... Бтв Ел Фуерте е най-якия!!! Honda също не е лош.C.Viper и тя
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 01 Юли 2009 21:03
играч срещу играч се играе от Versus Mode , а да знаете как се правят комбота ? и играта с клавуатура ми се вижда много тромава толкова много удари не мога да ги наваксам на клавиатура.Без да им спешъл атаки или както се казват ме бият и на Easy
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 01 Юли 2009 21:07
Warp написа: Pyromaniac написа: Мацката кърти...само дето са само 2...ама Вайпър е... Бтв Ел Фуерте е най-якия!!! Honda също не е лош.C.Viper и тя Хох, тоя сумист е създаден СПЕЦИАЛНО за сървайва мода!!!
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 01 Юли 2009 21:18
Разцъках я. Намерих си и пад, че като знам че 90% от триковете са със полукръг, което няма как да стане с клавиатура, и играта си мачка, но имам проблем
Изглежда ми мудна, а не пъргава(дано ме разберете) не цепи или нещо такова, просто всичко е мудно. Някакви идеи?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 01 Юли 2009 22:35
е значи нищо не мога да му разбера на този команд лист какви са тея юмручета и краченца едно комбо не успявам да направя да не би тея кранченца и юмручета да означават бутони от джойстици ? нали първоначалната платформа била Xbox
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 01 Юли 2009 22:52
Omega-x написа: Разцъках я. Намерих си и пад, че като знам че 90% от триковете са със полукръг, което няма как да стане с клавиатура, и играта си мачка, но имам проблем
Изглежда ми мудна, а не пъргава(дано ме разберете) не цепи или нещо такова, просто всичко е мудно. Някакви идеи? И на мен ми беше така. Виж в PC settings, там има едно за frame rate. Цукни го и в горния десен ъгъл ще ти се покаже с колко FPS ти върви играта. Трябва да е 55-60 FPS за да е нормална а не мудна. Ако ти върви с по-малко FPS-та значи трябва да намалиш видео настройките, които отново се намират в PC setting. BTW joypad-овете на PlayStation 2 USB ли са или са с някакъв друг жак?
|
|
|
|
|
elianbg
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 01 Юли 2009 23:30
аре стига сте се оплаквали ле хора аз отклучих всички играчи без 3те боса играм я на хард+ без проблем с клавиятура правя си комбота специяли утре правия геим плеи видео
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 02 Юли 2009 07:10
iliane как се правят normal throw нещо все не се получават при мен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 02 Юли 2009 09:41
Omega-x в настройките в frame rate избираш Fixed и всичко си е наред.Успех
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 02 Юли 2009 09:46
Абе блъскате по копчетата и това е-все някога ще го тръшнете! Бтв за джойстиците-аз играя с един възстар(около 2годишен) на Logitech Precision! Не е баш супер удобен, но да ви кажа могат да се правят малко повечко удари с него! Илияне, като си толкова отворен, я ми кажи как се отключва и откъде е Cammy?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 02 Юли 2009 10:08
To unlock Cammy, you have to beat Arcade Mode on any difficulty and with any settings, using Crimson Viper.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 02 Юли 2009 10:11
zeratul_xsd написа: To unlock Cammy, you have to beat Arcade Mode on any difficulty and with any settings, using Crimson Viper. Добре бе,толкова ли си тъп? Ти ли се казваш Илиян?!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 02 Юли 2009 11:36
Играта просто разбива, но за човек, играл до вчера интензивно на Guilty Gear само и единствено с Chipp Zanuff, действието наистина му се струва малко мудно. И не е от кадрите, понеже си вървят с 60... Хм, сега като се замисля, то която и да е тупалка изглежда мудна в срванение с Чип. Тоя пич е ебати неспокойния бързак. Ама пък съм доволен от Рию и Кен, както и от играта като цяло. Всичко кърти.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 02 Юли 2009 12:36
Както казах по-горе проблема с мудноста на играта се решава като влезеш в настойките и на Frame Rate избираш Fixed и играта си върви повече от идеално
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|