Колкото повече я играя , толкова повече намирам прилики с другите две.
Направо е плагиятствано.

copogame написа:Нито си ми на годините, нито на образованието като ти чета поста. Явно си поредният недоклатен девствен пубертет, който цикли нон-стоп пред компютъра или телевизора (конзолата). Жал ми става, като си представя, че България разича на хора като теб. Със здраве!
Impery написа:ИМАМ inFamous,но не я играя
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Hurford написа:Смятах и двамата да ви нахейтя хубавичката, задето сте бягали от часовете по български, 'га сте били млади, но ще се въздържа. Прочее, и Prototype, и Infamous са забележителни попадения. Но Brutal Legend е убиецът и на двете.
Висшета ахха я се скрии беcopogame написа:Ммм на около 29 и имам 2 висшета.![]()
copogame написа:Ммм на около 29 и имам 2 висшета.PC-то няма да го казвам, че съм убеден, че ще се комплексираш. Печеля доста и си харча.
С този пост вече наистина доказа колко си жалък. Хайде със здраве!
Tiny написа:Hurford написа:Смятах и двамата да ви нахейтя хубавичката, задето сте бягали от часовете по български, 'га сте били млади, но ще се въздържа. Прочее, и Prototype, и Infamous са забележителни попадения. Но Brutal Legend е убиецът и на двете.
Първо ги играй и тогава приказвай.
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
И аз съм така. Наскоро само стари игри играя като Baldur's Gates II. До по хубавите заглавия има време още но според мене тази игра "Prototype" е поредния конзолен тутманик.iddqd написа:Пораснал си и затова ти се струват по скучни игрите, а старите те кефат понеже си спомняш как си се кефил навремето на тях. Лично на мен този жанр игри като прототаип, инфамоус, гта и тем подобни яко са ми тъпи и изобщо неискам да пипам нищо подобно. Виж ако пробваш нещо по оргинално като феибъл 2 можеби щесе кефиш както си се кефил едно време. Лично аз бих ти препоръчал да зарежеш замалко игрите и след това да си потърсисш нещо по оригинално, което да неразчита толкоз на безумен екшън със супергерои. Аз доста повече се вживявам в игрите кадето героят ми не е супергерои а някв по обикновен тип дето дори задно салто неможе да направи
dx4 написа:1.Уникално слаба история 2.Уникално лесна.
Първата част от поредицата беше много по добра та кой каквото и да говори фабле 2 е малко или много крачка назад отколкто напред.Колкото до въпросния прототип играта просто не струвра поредната безумна простотия..