Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Prototype
Публикувано на: 12 Юни 2009 15:12

Spider-Man Web of Shadows + The Incredible Hulk = Prototype
Колкото повече я играя , толкова повече намирам прилики с другите две.
Направо е плагиятствано. :|

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юни 2009 15:46

copogame написа:
Нито си ми на годините, нито на образованието като ти чета поста. Явно си поредният недоклатен девствен пубертет, който цикли нон-стоп пред компютъра или телевизора (конзолата). Жал ми става, като си представя, че България разича на хора като теб. Със здраве!

На колко години си бе келеш.12?13?.И какво образование имаш?Начално имаш ли бе.Ти като си беден като полска мишка и обиждаш другите които си имат хубав компютър кво си буташ гегата където не ти е работа бе капутчо :lol:

pcultimate-ИМАМ inFamous,но не я играя :)

leaving me to pull the strings

Профил

Публикувано на: 12 Юни 2009 19:03

Ммм на около 29 и имам 2 висшета. ;) PC-то няма да го казвам, че съм убеден, че ще се комплексираш. Печеля доста и си харча. ;) С този пост вече наистина доказа колко си жалък. Хайде със здраве!

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 12 Юни 2009 20:05

Impery написа:
ИМАМ inFamous,но не я играя :)

Е тука веяе не ти вярвам-ако я имаш 100% си я превъртял и нямаше да спориш кое е по-добро.А да си си КУПИЛ игра за 120кинта с оценка 9/10 и да не я играеш нещо не ми звучи много убедително...

Профил

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 12 Юни 2009 22:43

Смятах и двамата да ви нахейтя хубавичката, задето сте бягали от часовете по български, 'га сте били млади, но ще се въздържа. Прочее, и Prototype, и Infamous са забележителни попадения. Но Brutal Legend е убиецът и на двете. :rockon:

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
В момента играе: The Second Encounter HD....
Публикувано на: 12 Юни 2009 23:00

графиката не е на ниво 2009, но играта като цяло е добра

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 12 Юни 2009 23:08

Hurford написа:
Смятах и двамата да ви нахейтя хубавичката, задето сте бягали от часовете по български, 'га сте били млади, но ще се въздържа. Прочее, и Prototype, и Infamous са забележителни попадения. Но Brutal Legend е убиецът и на двете. :rockon:

Първо ги играй и тогава приказвай.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Kvoto padne
Публикувано на: 13 Юни 2009 00:00

Ебати спамерите сте!!! :x Човека е направил тема за тази великолепна изпълнена с мноо насилие и адски добре разказана история игра а вие спамите глупости :x Много ми хареса играта и по това което съм гледал кат трейлъри от inFamous си правя извода,че двете много си приличат,което означава само едно-дано на правят повече игри като тях :)

The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2009 00:25

copogame написа:
Ммм на около 29 и имам 2 висшета. ;)
Висшета ахха я се скрии бе

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2009 02:03

copogame написа:
Ммм на около 29 и имам 2 висшета. ;) PC-то няма да го казвам, че съм убеден, че ще се комплексираш. Печеля доста и си харча. ;) С този пост вече наистина доказа колко си жалък. Хайде със здраве!

Пич, с този пост ти доказа, колко си жалък. И петдесет висши да имаш това не ти пречи да се изказваш неадекватно.

Профил

Аватар
В момента играе: Many Games ! Чакам да излезнат : Crysis 2 , Diablo 3 , Starcraft 2 , AvsP
Публикувано на: 13 Юни 2009 10:45

Всяка игра си има добри и лоши страни. Ако някой иска игра ,която да е перфектна да си е направи сам. И няма добри и лоши игри , има само хора които имат различни вкусове , някои харесват Shooters други RPG , MMORPG , Actions , Strategy и др.
На мен лично ми допада ProtoType ! :worry:

Профил Skype WWW

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 13 Юни 2009 11:18

Tiny написа:
Hurford написа:

Първо ги играй и тогава приказвай.

Какво, смяташ, че нещо може да бъде по - яко от това?!?

Edit: Освен Dragon Age: Origins.

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2009 09:39

Играта ме разочарова,мразя игрички тип Spider-Man! :?

Профил

Публикувано на: 14 Юни 2009 21:50

Дори завършека й беше suck-нат и завършва с отворен край. Нима ще още една такава игра?!? О, не! По-добре да си спестят усилията.

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 15 Юни 2009 10:49

http://www.destructoid.com/how-prototyp ... 5979.phtml
хухуууууу :lol:

Впрочем тая тема като цяло ме подтиска. Кофти е, че форум точно на гейм списание най-малко е пълен точно с геймъри. Толкова очарователно хаотична, непретенциозна, направена заради единия турбо фън, и при това стилистически доста издържана игра не бях играл сигурно от "Мустафата" насам. На мене ми става готино само като браузна из менютата и видя неща като Upgrade, Stats все едно играя някой fighter от 98-а. По-голямата част от вас подхождат към заглавието с ебати снобщината. А ако бяхте седми клас нямаше да се отлепите от конзолата (на PC Прототипа със сигурност смуче.). При тва далеч не става дума за няк'ва инфантилност, а за т'ва как очакванията и разбиранията ви се разминават с годините и акъла ви. А на някои - просто с предпочитанията, което е простимо. Аре, отивам да блъскам баби с Фолксвагена.

Профил

Публикувано на: 15 Юни 2009 11:21

Мии незнам, може и даси прав, но едно е сигурно - игрите вече не са това, коте бяха. Да вземем например супер марио и контра. Преди няколко седмици ги играхме с приятели и се счупихме от кеф, а от прототъпе направо ми се повръща. Четсно, едвам издържах до края на играта. Сигорен съм, че ако разровя старите игри, като Half-Life или Diablo 2 например те пак ще са ми забавни. Сега в повечето игри като чели не се влага достатъчно старание и чуство и за това ефектът е толкова отрицателен, а не че сме поотраснали. Разбира се и възраста също е фактор. :wink:

Едит: Аз постоянно играя игри, вярно, е че сега нямам много време, но като намеря свободно си разцъквам. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2009 11:53

Пораснал си и затова ти се струват по скучни игрите, а старите те кефат понеже си спомняш как си се кефил навремето на тях. Лично на мен този жанр игри като прототаип, инфамоус, гта и тем подобни яко са ми тъпи и изобщо неискам да пипам нищо подобно. Виж ако пробваш нещо по оргинално като феибъл 2 можеби щесе кефиш както си се кефил едно време. Лично аз бих ти препоръчал да зарежеш замалко игрите и след това да си потърсисш нещо по оригинално, което да неразчита толкоз на безумен екшън със супергерои. Аз доста повече се вживявам в игрите кадето героят ми не е супергерои а някв по обикновен тип дето дори задно салто неможе да направи

Профил

Публикувано на: 15 Юни 2009 12:09

iddqd написа:
Пораснал си и затова ти се струват по скучни игрите, а старите те кефат понеже си спомняш как си се кефил навремето на тях. Лично на мен този жанр игри като прототаип, инфамоус, гта и тем подобни яко са ми тъпи и изобщо неискам да пипам нищо подобно. Виж ако пробваш нещо по оргинално като феибъл 2 можеби щесе кефиш както си се кефил едно време. Лично аз бих ти препоръчал да зарежеш замалко игрите и след това да си потърсисш нещо по оригинално, което да неразчита толкоз на безумен екшън със супергерои. Аз доста повече се вживявам в игрите кадето героят ми не е супергерои а някв по обикновен тип дето дори задно салто неможе да направи
И аз съм така. Наскоро само стари игри играя като Baldur's Gates II. До по хубавите заглавия има време още но според мене тази игра "Prototype" е поредния конзолен тутманик.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2009 12:23

Иддяд е донякъде е прав че хората се кефат на стари игри защото малко или много това ги връща назад в времето.Този момент със сигурност го има но спор няма че вече голям процент от игрите просто не стрвуат и се хвърлят повече пари в рекламите ,които ти обесняват колко добра играта... хората купуват подведени от лъскавите кутий надутите оценки на ревюта.Дргия момент е следния хората които не са пипали по-стари игри няма с какво да направят сравнение и за тях тези игри са много добри.За Фабле 2 ами играта е добра да интересна е зарибява но..... отново играта не е това което рекламираха.. 1.Уникално слаба история 2.Уникално лесна.
Първата част от поредицата беше много по добра та кой каквото и да говори фабле 2 е малко или много крачка назад отколкто напред.Колкото до въпросния прототип играта просто не струвра поредната безумна простотия..

Профил WWW

Публикувано на: 15 Юни 2009 12:29

dx4 написа:
1.Уникално слаба история 2.Уникално лесна.
Първата част от поредицата беше много по добра та кой каквото и да говори фабле 2 е малко или много крачка назад отколкто напред.Колкото до въпросния прототип играта просто не струвра поредната безумна простотия..

Защото първата не беше адски лесна и с клиширана история, нали? :lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com