Бтв, ако избереш Age of Conan може да цъкаме заедно, ако се присъедини и Гипо и ехееееOne Vision написа: а на фентъзи сцената са WAR & AoC.
Хммм..
--
Пробвай с Трайъл на АоС ??
Бтв, ако избереш Age of Conan може да цъкаме заедно, ако се присъедини и Гипо и ехееееOne Vision написа: а на фентъзи сцената са WAR & AoC.
Хммм..
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Времепоглъщаща е защото е много зарибяваща,не за друго.Иначе дигането на ХР е улеснено до максимум,в уотлк на 80 лвл имаш 15 вида начина да си събереш гиър,кой от кой по лесен.Иначе ПВП-то недостатъка му е че е небалансирано (ма то не знам да има игра с идеален баланс).Иначе е интересно и разнообразноGipo написа: WoW - много времепоглъщаща. Добро ПвЕ, не добро ПвП.
АХАХАХ това беше много тъпо. Опитай пак.Jorix написа:Времепоглъщаща е защото е много зарибяващаИначе ПВП-то недостатъка му е че е небалансирано (ма то не знам да има игра с идеален баланс).Иначе е интересно и разнообразно
ПвПто беше плачевно още от TBC, а с Wotlk нещата станах абсолютна мизерия, че и скучна такава на всичкото отгоре. Не знам дали очакват да мине номера със следващ експанжън, преди да си закърпят глупостите.Gipo написа:АХАХАХ това беше много тъпо. Опитай пак.Jorix написа:Времепоглъщаща е защото е много зарибяващаИначе ПВП-то недостатъка му е че е небалансирано (ма то не знам да има игра с идеален баланс).Иначе е интересно и разнообразно
На пвпто недостатъка му е, че играта е измислена за ПвЕ, а ПвПто е добавено ей така, просто да има нещо там.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq