Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Age of Conan Trial
Публикувано на: 10 Апр 2009 16:08

One Vision написа:
а на фентъзи сцената са WAR & AoC.

Хммм..

Бтв, ако избереш Age of Conan може да цъкаме заедно, ако се присъедини и Гипо и ехееее :D :D

--

Пробвай с Трайъл на АоС ??

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2009 16:13

One Vision, ако ще почваш P2P MMORPG най-добре първо опитай trial версиите на няколко и чак тогава си избери. Аз ти предлагам да видиш WoW, WAR, Conan, LOTRO и Spellborn.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2009 17:25

Lineage 2 - никакъв смисъл няма да го почваш, малкото не ботове, които ще срещнеш в играта са болни цикльори. Играта е гринд и пак гринд. На времето беше интересна, но в последствие се превърна в "виж кой левъл съм/виж какъв демидж правя". Прекалено времепоглъщаща. Морално остаряла. Триъл в момента няма, не ти и трябва :D.

Guild Wars - по-добре изчакай двойката. Няма смисъл да я започваш, при положение, че правят втората част в момента. Триъл мяй няма, тъй като няма и месечни такси. Купуваш самата игра + експенжъните и толкова.

LOTRo - най-доброто пве на пазара. Но и може би най-лошото пвп. Играта е страшно красива, с добър и лек енджин. Ако обичаш пве'то(райдове и т.н.) то това е твоята игра. Ако пък си сигурен, че ще ти се прииска да заколиш някой друг играч - пропусни това заглавие :). До колкото знам има триъл.

WoW - много времепоглъщаща. Добро ПвЕ, не добро ПвП. Няколко милиона човека биха ти казали, че играта е жестока, аз обаче няма да го направя, защото не мога да я понасям :lol:. Също остарява морално. Плюсовете са, че е доста изпипана(поне в ПвЕ аспектите). Има триъл, пробвай.

Eve Online - страхотна графика, екип, който се грижи доста добре за творението си. Най-редовно сменят и обновяват енджина и добавят нови работи. Никога няма да ти дойде на ум, че това е игра на сумати години. Минуса е, че старите играчи господстват над всички останали. Доста по-различна е от почти всичко друго - все пак става въпрос за космически битки, а не за човечета с мечове и лъкове. Има триъл, пробвай го(много хора се отказват на него, защото играта им се струва много сложна и различна).

Warhammer Online(WAR) - игра, от която се очакваше много повече. Интересното е това, че ако ти се е догадило от убиване на мобове в други игри, то в WAR можеш да качваш левъли само от пвп(можеш и да комбинираш разбира се). Това е и най-големия плюс на играта. По всяко време можеш да станеш част от големи битки. Играта е ориентирана към груповото ПвП, 1в1 е занемарено. Има триъл.

Age of Conan(или както обичат да я наричат играещите я на ПвП сървъри - GanKland :P ) - игра, стартирала с нечовешки много проблеми, мнозина се кълняха, че играта няма да съществува и половин година. Работите обаче са оправени и в момента е едно от най-добрите заглавия на пазара. Но играта не е за всеки. Ако си от хората, които ще хванат клавиатурата и ще почнат да млатят по монитора от яд, че са били убити от други играчи два пъти за 5 минути - по-добре недей :D. Играта е наистина много hardcore. Тук за разлика от много други игри - имаш възможност да победиш всеки друг герой около твоя левъл, дори да не си облечен добре... стига да си играеш геройчето наистина добре. В смисъл няма да си най-могъщия на сървъра, защото първи си се докопал до някакъв си меч... или понеже нямаш личен живот и играеш денонощно(благодарение на което имаш яка екипировка) да разцепваш всичко живо, веднага щом се логнеш :lol:. Една от игрите, в които нещата зависят предимно от предмониторното устройство ;). На мен лично, това ми е любимото ММО (нищо, че и аз в определен момент съм искал да бия монитора с клавиатурата :lol: ). Разбира се, на ПвЕ сървърите нещата седят по друг начин. Там има само определени зони, в които можете да се кълцате. Има триъл.

Безплатните ММО'та няма да ги коментира, защото са под всякаква критика.

п.п. направило ми е впечатление, че най-много пиша в темите за ММО'та и за жени :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2009 20:34

Gipo написа:
WoW - много времепоглъщаща. Добро ПвЕ, не добро ПвП.
Времепоглъщаща е защото е много зарибяваща,не за друго.Иначе дигането на ХР е улеснено до максимум,в уотлк на 80 лвл имаш 15 вида начина да си събереш гиър,кой от кой по лесен.Иначе ПВП-то недостатъка му е че е небалансирано (ма то не знам да има игра с идеален баланс).Иначе е интересно и разнообразно

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2009 20:58

Jorix написа:
Времепоглъщаща е защото е много зарибяващаИначе ПВП-то недостатъка му е че е небалансирано (ма то не знам да има игра с идеален баланс).Иначе е интересно и разнообразно

АХАХАХ това беше много тъпо. Опитай пак.
На пвпто недостатъка му е, че играта е измислена за ПвЕ, а ПвПто е добавено ей така, просто да има нещо там.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2009 21:06

Gipo написа:
Jorix написа:
Времепоглъщаща е защото е много зарибяващаИначе ПВП-то недостатъка му е че е небалансирано (ма то не знам да има игра с идеален баланс).Иначе е интересно и разнообразно

АХАХАХ това беше много тъпо. Опитай пак.
На пвпто недостатъка му е, че играта е измислена за ПвЕ, а ПвПто е добавено ей така, просто да има нещо там.

ПвПто беше плачевно още от TBC, а с Wotlk нещата станах абсолютна мизерия, че и скучна такава на всичкото отгоре. Не знам дали очакват да мине номера със следващ експанжън, преди да си закърпят глупостите.

А, и PvE-то? Аз лично като си помисля, че ще бия шибани ВИКИНГИ в Northrend ми се отщява изобщо.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2009 16:43

Какво стана с Конан, някой продължи ли да го играе след триъла? :)

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 22 Май 2009 16:46

Аз съм пас, че май няма да завърша... :lol: :?

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com