Мис България е грозна!
- Gοסgle [Bot]
Re: Мис България е грозна!
Ясно защо... имала 2 висши - орално и анално висше.
И тази спечелила чрез гласуване с СМСи - да ви звучи познато? Педераса от Евровизия?
И тази спечелила чрез гласуване с СМСи - да ви звучи познато? Педераса от Евровизия?
-
MillionLies
Кой тоЗ? :-OVlad the Inhaler написа:И тази спечелила чрез гласуване с СМСи - да ви звучи познато? Педераса от Евровизия?
eдин педерас
Пояснявай - бездарен педераст.
Щото то примерно и Елтън Джон е педераст, ама само можем да се надяваме да се пръкне толкова талантлив като него у нас
.
Щото то примерно и Елтън Джон е педераст, ама само можем да се надяваме да се пръкне толкова талантлив като него у нас
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
MillionLies
М, видях го... типичния некадърник, който не го познават и у тях? Песента е под 'сяква обаче... :-|
А за миската какво да допълня, предполагам сме единодушни, когато става въпрос за хранене на някоя нескопосана "манекенка". ;я
А за миската какво да допълня, предполагам сме единодушни, когато става въпрос за хранене на някоя нескопосана "манекенка". ;я
Абе то майни че е нескопосана, ми е и тъпа с претенции за умна, което веднага я прави още по-тъпа.
Лошото е че обърках миската и взех че гласувах преди да я видя
Много лошо 
http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Да къртиш глави от яд или да изпиеш една ледена кока-кола и да не се косиш, това е въпроса.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Леле! от всички кандидатки тук: http://bulgaria.ipbfree.com/index.php?showtopic=2301
Избраната е най-грозна.
Иначе всички други без една са супер малко или много. Жалко за кофти избора. Точно най-противната. :/
ЕДИТ: Ееее, Христо... как можа.

Избраната е най-грозна.
Иначе всички други без една са супер малко или много. Жалко за кофти избора. Точно най-противната. :/
ЕДИТ: Ееее, Христо... как можа.

Това на аватара не съм аз :/
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Аделина и Дебора ми допаднаха... 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Верно тая е най-грозната да еба. 
Имам чувството, че просто се е харесала на членовете... на журито. 
А аз имам чувството, че просто няма начин да е станало точно така 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Мани ебаси майката.От 3те финалистки и 2те без тая бяха много красиви (Елица Любенова и Надежда Ламбрева).Ма тва е,българина се кефи на цици,били те и изкуствени.Или пък другия варянт (който е доста по вероятен) е да са подправени вотовете
Не би ли трябвало на тези конкурси да се допускат жени без имплантанти?
А за победителката... има ли нужда от коментар? На нищо не прилича.
А за победителката... има ли нужда от коментар? На нищо не прилича.
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Абсолютно права е.Тва "Да го духа" надявам се че се отнася за Милен Цветков
Джорикс, не мога да се съглася с теб братле.
Защо да се отнася към Милен? Та той е напълно прав. Тя казва, че има 2 дипломи, учила е мн. и така нататък, а в същото време не отговори на един супер прост въпрос. И защо не отговори? Защото било срамно да отговаря на въпроси в други предавания освен "стани богат". Еми тва е тъпо! Не е срамно да отговориш на един лесен въпрос - срамно е да не отговориш на него. А и ако наистина го е знаела и имаше малко акъл в главата, можеше просто да каже отговора и да избегне конфликта.
Милен е пич, путките пък са тъпи, особено едната. Вън! 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Принципно не харесвам и не одобрявам Цветков, но тук определено не съм на страната на русата ( а и тя не знаеше отговора ПРЕДЕЛЕНО ЯСНО Е )

天皇陛下万歳。。!