One Vision написа:Освен това, в самата си същност аргументът ти е кух - нямаш пари и за Ламборгини, но не го крадеш, нали?
Защото няма да намериш отключено ламборгини без номера пред дома ти с ключове на таблото.
One Vision написа:Освен това, в самата си същност аргументът ти е кух - нямаш пари и за Ламборгини, но не го крадеш, нали?
Sonny Grimm написа:One Vision, ще ме извиняваш, ама какво ги ебе разработчици, разпространители и продавачи, че си си изтеглил игра, която така и така никога няма да си купиш?
Щото точно това си казваш, когато заявяваш, че "нямам пари" е кух аргумент. По-скоро биха извлекли облага от това, че си си издърпал играта им, отколкото, че не си. Когато си я придобил нелегално можеш да се насладиш на играта и по-късно, когато вече имаш пари, да си я вземеш оригинална или да си вземеш продължение или друга игра от същите хора. Наистина ли обвиняваш 15 и 16 годишни хора, чиито родители се чудят как да съберат пари да изпратят братята и сестрите им в университет, в това, че подронват великата game индустрия. А пък това, че щели да скочат на конзолния пазар заради пиратството сред PC игрите е най-голямата глупост, която може да се измисли. Освен ако не станат PS3 exclusive де, щото пиратки за Xbox и Wii излизат по-бързо отколкото за PC.
Mad Hatter написа:...ще се възползвам от това което ми е предоставено, както почти всички го правят
The Grim Reaper написа:Това, че даденото поведение се е закоренило в нас от малки, и че всички го правят, не означава, че е правилно.
The Grim Reaper написа:
Пълни глупости. Не мислиш, не четеш, не разбираш. Дори няма да споря с теб.
Но някой ден, когато/ако имам достатъчно пари, че да мога да заделя част от тях, инвестирайки ги в емоционалните изживявания от някоя хубава игра, с удоволствие ще го правя.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Sonny Grimm написа:The Grim Reaper написа:
Пълни глупости. Не мислиш, не четеш, не разбираш. Дори няма да споря с теб.
Честно ли са пълни глупости, като току що в поста си каза същото, но за себе си, глупак такъв!
One Vision написа:DukeNukem:
https://www.ozone.bg/games/product/all/ ... ck_obscura
One Vision написа:Sonny Grimm, както очаквах, никой не прочете статията от първия ми пост - там е отговорено на въпросите ти.
Естествено, че не всеки "пират" би купил игра, ако няма друга алтернатива, но един голям процент биха го направили. Може би в България не, но в доста страни процентът ще бъде учудващо висок.
И още нещо - аз не обвинявам никого. Питах за причините и се радвам на хората, които чистосърдечно и разумно я посочиха.
Накрая - 1/5 печалбите на PC геймингът идват от?... От?.. От WoW! Много големи имена в индустрията и много компании покрай тях (Crytek е последната) преминават от PC exclusive към мултиплатформена разработка. А знаеш ли какво казват разработчиците на Unreal енджина (бастион на PC гейминга) - че следващото поколение ще бъде основно насочено към конзолите, а PC платформата ще бъде последен приоритет. Така че въобще не се изказвай толкова смело с "несъществуващия скок" към конзоли, защото той вече е налице, а ти си си затворил очите.
iddqd, нищо не знаеш за личния ми живот. Замълчи.
Mad Hatter написа:The Grim Reaper -> рева ами не не мисля, това беше един факт, който ме притеснява при взмането на решение за покупка на игра, който факт дори и демо не ми помага (лично мой проблем). Същия този факт ти достатъчно добре обори, и признавам, че имаш право и спирам да го вадя като довод . Но ако проследиш всеки мой коментар ще видиш, че ГЛАВНИЯ и ОСНОВЕН проблем са парите или по скоро гнусните цени които ми предлагат Пулсар и Озон за купчина код.