Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft

Мнение от wannabe »

Snapping Daisy написа:Играта вече започва да упада
Ахаха ти луд ли си как пе упада напротив даже.Никога не е била толкова интересна колкото сега.Новия експенжън е уникален
Аватар
BARRICADE

Мнение от BARRICADE »

Jorix написа:
Ахаха ти луд ли си как пе упада напротив даже.Никога не е била толкова интересна колкото сега.Новия експенжън е уникален

Абе и NFS бяха страхотни ама упаднаха, истината е че наистина с или без експанжън WoW УМИРА, много мои познати вече колко години играят и им омръзна, на мен ми омръзна за 4 седмици. Честно!
Knight will fall 2008
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Близард са смешници и който им дава пари е смешник също
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Аз в момента играя в Steamwheedle Cartel, който е EU Roleplay реалм и да ви кажа ми е много забавно.Винаги имам какво да се прави - батълграунд, битки между гилдиите и т.н.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
Silly Wizard
Обратна връзка:

Мнение от Silly Wizard »

Jorix написа:

Позволи ми да напомня, че новият експенжън на WoW добавя в играта неща, които са навлезли вече в други игри.
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Позволете ми да ви няпомня, че WoW е най-играното MMORPG, това е жестоката истина, независимо колко плачете и циврите.
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Steel написа:Позволете ми да ви няпомня, че WoW е най-играното MMORPG, това е жестоката истина, независимо колко плачете и циврите.

ок
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Steel - готин, и Опел е най-продаваната кола в България, но това е, защото е достъпна, а не защото е най-добрата ;). WoW е достъпна игра - може да бъде играна и от 4 годишни, и от 20 годишни цикльори... и от бащите ни. Предоставя по нещо за casual играчите , за hardcore играчите... Спорили сме по тоя въпрос, няма смисъл пак да обръщаме темата.

iddqd - да, сигурно са смешници за дето правят ненормални пари. И то не от друго, а успяха да превърнат една посредствена игра в златна мина :shock:.

Andrey358 - чакай сега... защо да няма такси? Ти си скъсваш гъза, правиш игра и искаш да печелиш пари от нея. В пълното право си, нали така? От там вече хората решават, дали да дават пари за продукта.

Jorix - ебаси интересния експенжън!!! 1 седмица игра и си видял/опитал всички нововъведения. И тия "нововъведения" хората са ги видяли отдавна, ама в други игри.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Gipo написа:Jorix - ебаси интересния експенжън!!! 1 седмица игра и си видял/опитал всички нововъведения. И тия "нововъведения" хората са ги видяли отдавна, ама в други игри.
80 Death knight общо взето да голяма част съм видял.А и хубаво може да ги има в други игри,ама в тая ги има сичките на едно място,пък и аз говоря че експенжъна е развил уоу като игра,не че е развил ммо жанра като цяло.А и ти всъщност играл ли си го вобще че казваш че не е интересен?
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Мога да кажа, че Гипо е изиграл повече ММО-та от всички тук във форума, тъй че да спориш с него е безмислено. :P Най-малкото се излагаш.
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Извинявам се, ама

АХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХХАХАХА :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Draksis

Мнение от Draksis »

Sweeney Todd написа:

Извинявам се, ама

АХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХХАХАХА :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:

Деник общо взето изрази цялостното мнение на всички ни по въпроса. ;)
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Jorix написа:80 Death knight общо взето да голяма част съм видял.А и хубаво може да ги има в други игри,ама в тая ги има сичките на едно място,пък и аз говоря че експенжъна е развил уоу като игра,не че е развил ммо жанра като цяло.А и ти всъщност играл ли си го вобще че казваш че не е интересен?

Играх го с акаунта на мой приятел в продължение на няколко дни (нямам никакво намерение да давам пари за wotlk). Ако ще още 10 експенжъна да изкарат - играта запазва ядрото си, а то не ми харесва.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

да, сигурно са смешници за дето правят ненормални пари. И то не от друго, а успяха да превърнат една посредствена игра в златна мина :shock:.
смешно са защото правят много апри и се чудат как да изкарат още някоя стотинка с този ход го показват. То и бритни спиарс прави много пари и тя е смешна горе доло същото е
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Max Payne написа:Мога да кажа, че Гипо е изиграл повече ММО-та от всички тук във форума, тъй че да спориш с него е безмислено. :P Най-малкото се излагаш.
Боли ме фара ако ще и 4320824828 ммо-та да е изиграл.Секи човек си има вкус и сам си преценява дали го кефи дадена игра.Хубаво него не го кефи нямам нищо против.Очевидно по голямата част от хората имат като моя вкус.Пък и аз също съм играл не малко ммо-та.Тъй че не знам пред кой се излагам с това че мисля че wotlk е интересен.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Кви подобрения има в този уотлк?
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Snapping Daisy написа:
Позволи ми да напомня, че новият експенжън на WoW добавя в играта неща, които са навлезли вече в други игри.

Вероятно възраждам стар спор, но това им е начинът на работа на Blizzard. Взимаш една концепция, полираш я, опростяваш я и я слагаш в собствената си игра. Хората така си работят, пък дали игрите им са casual или hardcore . . . ми, питайте корейците ;-р

И защо решихте, че играта умира? Хората още играят СтарКрафт, вие тук погребахте WoW :Д Близ ще си задържат играчите, не се косете :- )
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Аватар
Santa~ClawZ

Мнение от Santa~ClawZ »

Играта умира,а населението и е по-голямо от всякога.Интересна смърт.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Населението умира бавно но сигорно
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Kozmu написа:Играта умира,а населението и е по-голямо от всякога.Интересна смърт.

Ще си говорим след 2 седмици, когато и най-casual играчите видят всички "нововъведения".
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Публикувай отговор