Ахаха ти луд ли си как пе упада напротив даже.Никога не е била толкова интересна колкото сега.Новия експенжън е уникаленSnapping Daisy написа:Играта вече започва да упада
Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft
Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft
Jorix написа:Ахаха ти луд ли си как пе упада напротив даже.Никога не е била толкова интересна колкото сега.Новия експенжън е уникаленSnapping Daisy написа:Играта вече започва да упада
Абе и NFS бяха страхотни ама упаднаха, истината е че наистина с или без експанжън WoW УМИРА, много мои познати вече колко години играят и им омръзна, на мен ми омръзна за 4 седмици. Честно!
Knight will fall 2008
Близард са смешници и който им дава пари е смешник също
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Аз в момента играя в Steamwheedle Cartel, който е EU Roleplay реалм и да ви кажа ми е много забавно.Винаги имам какво да се прави - батълграунд, битки между гилдиите и т.н.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Jorix написа:Ахаха ти луд ли си как пе упада напротив даже.Никога не е била толкова интересна колкото сега.Новия експенжън е уникаленSnapping Daisy написа:Играта вече започва да упада
Позволи ми да напомня, че новият експенжън на WoW добавя в играта неща, които са навлезли вече в други игри.
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
-
- Обратна връзка:
Позволете ми да ви няпомня, че WoW е най-играното MMORPG, това е жестоката истина, независимо колко плачете и циврите.
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
-
- Цар
- Обратна връзка:
Steel написа:Позволете ми да ви няпомня, че WoW е най-играното MMORPG, това е жестоката истина, независимо колко плачете и циврите.
ок
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Steel - готин, и Опел е най-продаваната кола в България, но това е, защото е достъпна, а не защото е най-добрата
. WoW е достъпна игра - може да бъде играна и от 4 годишни, и от 20 годишни цикльори... и от бащите ни. Предоставя по нещо за casual играчите , за hardcore играчите... Спорили сме по тоя въпрос, няма смисъл пак да обръщаме темата.
iddqd - да, сигурно са смешници за дето правят ненормални пари. И то не от друго, а успяха да превърнат една посредствена игра в златна мина
.
Andrey358 - чакай сега... защо да няма такси? Ти си скъсваш гъза, правиш игра и искаш да печелиш пари от нея. В пълното право си, нали така? От там вече хората решават, дали да дават пари за продукта.
Jorix - ебаси интересния експенжън!!! 1 седмица игра и си видял/опитал всички нововъведения. И тия "нововъведения" хората са ги видяли отдавна, ама в други игри.

iddqd - да, сигурно са смешници за дето правят ненормални пари. И то не от друго, а успяха да превърнат една посредствена игра в златна мина

Andrey358 - чакай сега... защо да няма такси? Ти си скъсваш гъза, правиш игра и искаш да печелиш пари от нея. В пълното право си, нали така? От там вече хората решават, дали да дават пари за продукта.
Jorix - ебаси интересния експенжън!!! 1 седмица игра и си видял/опитал всички нововъведения. И тия "нововъведения" хората са ги видяли отдавна, ама в други игри.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
80 Death knight общо взето да голяма част съм видял.А и хубаво може да ги има в други игри,ама в тая ги има сичките на едно място,пък и аз говоря че експенжъна е развил уоу като игра,не че е развил ммо жанра като цяло.А и ти всъщност играл ли си го вобще че казваш че не е интересен?Gipo написа:Jorix - ебаси интересния експенжън!!! 1 седмица игра и си видял/опитал всички нововъведения. И тия "нововъведения" хората са ги видяли отдавна, ама в други игри.
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Мога да кажа, че Гипо е изиграл повече ММО-та от всички тук във форума, тъй че да спориш с него е безмислено.
Най-малкото се излагаш.

The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft
Извинявам се, ама
АХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХХАХАХА

![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

Sweeney Todd написа:Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft
Извинявам се, ама
АХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХХАХАХА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Деник общо взето изрази цялостното мнение на всички ни по въпроса.

私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Jorix написа:80 Death knight общо взето да голяма част съм видял.А и хубаво може да ги има в други игри,ама в тая ги има сичките на едно място,пък и аз говоря че експенжъна е развил уоу като игра,не че е развил ммо жанра като цяло.А и ти всъщност играл ли си го вобще че казваш че не е интересен?
Играх го с акаунта на мой приятел в продължение на няколко дни (нямам никакво намерение да давам пари за wotlk). Ако ще още 10 експенжъна да изкарат - играта запазва ядрото си, а то не ми харесва.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
смешно са защото правят много апри и се чудат как да изкарат още някоя стотинка с този ход го показват. То и бритни спиарс прави много пари и тя е смешна горе доло същото еда, сигурно са смешници за дето правят ненормални пари. И то не от друго, а успяха да превърнат една посредствена игра в златна мина.
Боли ме фара ако ще и 4320824828 ммо-та да е изиграл.Секи човек си има вкус и сам си преценява дали го кефи дадена игра.Хубаво него не го кефи нямам нищо против.Очевидно по голямата част от хората имат като моя вкус.Пък и аз също съм играл не малко ммо-та.Тъй че не знам пред кой се излагам с това че мисля че wotlk е интересен.Max Payne написа:Мога да кажа, че Гипо е изиграл повече ММО-та от всички тук във форума, тъй че да спориш с него е безмислено.Най-малкото се излагаш.
Кви подобрения има в този уотлк?
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Snapping Daisy написа:
Позволи ми да напомня, че новият експенжън на WoW добавя в играта неща, които са навлезли вече в други игри.
Вероятно възраждам стар спор, но това им е начинът на работа на Blizzard. Взимаш една концепция, полираш я, опростяваш я и я слагаш в собствената си игра. Хората така си работят, пък дали игрите им са casual или hardcore . . . ми, питайте корейците ;-р
И защо решихте, че играта умира? Хората още играят СтарКрафт, вие тук погребахте WoW :Д Близ ще си задържат играчите, не се косете :- )
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- Santa~ClawZ
Играта умира,а населението и е по-голямо от всякога.Интересна смърт.
Населението умира бавно но сигорно
Kozmu написа:Играта умира,а населението и е по-голямо от всякога.Интересна смърт.
Ще си говорим след 2 седмици, когато и най-casual играчите видят всички "нововъведения".
Гипчо ( ◕ Y ◕ )