Автор |
Съобщение |
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 14 Дек 2008 23:28
Snapping Daisy написа: Играта вече започва да упада Ахаха ти луд ли си как пе упада напротив даже.Никога не е била толкова интересна колкото сега.Новия експенжън е уникален
|
|
|
|
|
BARRICADE
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 14 Дек 2008 23:45
Jorix написа: Snapping Daisy написа: Играта вече започва да упада Ахаха ти луд ли си как пе упада напротив даже.Никога не е била толкова интересна колкото сега.Новия експенжън е уникален Абе и NFS бяха страхотни ама упаднаха, истината е че наистина с или без експанжън WoW УМИРА, много мои познати вече колко години играят и им омръзна, на мен ми омръзна за 4 седмици. Честно!
___________________________________ Knight will fall 2008
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 15 Дек 2008 00:55
Близард са смешници и който им дава пари е смешник също
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 15 Дек 2008 01:03
Аз в момента играя в Steamwheedle Cartel, който е EU Roleplay реалм и да ви кажа ми е много забавно.Винаги имам какво да се прави - батълграунд, битки между гилдиите и т.н.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 15 Дек 2008 02:15
Jorix написа: Snapping Daisy написа: Играта вече започва да упада Ахаха ти луд ли си как пе упада напротив даже.Никога не е била толкова интересна колкото сега.Новия експенжън е уникален Позволи ми да напомня, че новият експенжън на WoW добавя в играта неща, които са навлезли вече в други игри.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 15 Дек 2008 09:53
Позволете ми да ви няпомня, че WoW е най-играното MMORPG, това е жестоката истина, независимо колко плачете и циврите.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 15 Дек 2008 09:57
Steel написа: Позволете ми да ви няпомня, че WoW е най-играното MMORPG, това е жестоката истина, независимо колко плачете и циврите. ок
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 15 Дек 2008 10:45
Steel - готин, и Опел е най-продаваната кола в България, но това е, защото е достъпна, а не защото е най-добрата . WoW е достъпна игра - може да бъде играна и от 4 годишни, и от 20 годишни цикльори... и от бащите ни. Предоставя по нещо за casual играчите , за hardcore играчите... Спорили сме по тоя въпрос, няма смисъл пак да обръщаме темата. iddqd - да, сигурно са смешници за дето правят ненормални пари. И то не от друго, а успяха да превърнат една посредствена игра в златна мина . Andrey358 - чакай сега... защо да няма такси? Ти си скъсваш гъза, правиш игра и искаш да печелиш пари от нея. В пълното право си, нали така? От там вече хората решават, дали да дават пари за продукта. Jorix - ебаси интересния експенжън!!! 1 седмица игра и си видял/опитал всички нововъведения. И тия "нововъведения" хората са ги видяли отдавна, ама в други игри.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 15 Дек 2008 12:14
Gipo написа: Jorix - ебаси интересния експенжън!!! 1 седмица игра и си видял/опитал всички нововъведения. И тия "нововъведения" хората са ги видяли отдавна, ама в други игри. 80 Death knight общо взето да голяма част съм видял.А и хубаво може да ги има в други игри,ама в тая ги има сичките на едно място,пък и аз говоря че експенжъна е развил уоу като игра,не че е развил ммо жанра като цяло.А и ти всъщност играл ли си го вобще че казваш че не е интересен?
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 15 Дек 2008 15:04
Мога да кажа, че Гипо е изиграл повече ММО-та от всички тук във форума, тъй че да спориш с него е безмислено. Най-малкото се излагаш.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 15 Дек 2008 15:28
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 15 Дек 2008 15:35
Sweeney Todd написа: Деник общо взето изрази цялостното мнение на всички ни по въпроса.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 15 Дек 2008 17:08
Jorix написа: 80 Death knight общо взето да голяма част съм видял.А и хубаво може да ги има в други игри,ама в тая ги има сичките на едно място,пък и аз говоря че експенжъна е развил уоу като игра,не че е развил ммо жанра като цяло.А и ти всъщност играл ли си го вобще че казваш че не е интересен? Играх го с акаунта на мой приятел в продължение на няколко дни (нямам никакво намерение да давам пари за wotlk). Ако ще още 10 експенжъна да изкарат - играта запазва ядрото си, а то не ми харесва.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 15 Дек 2008 17:54
Цитат: да, сигурно са смешници за дето правят ненормални пари. И то не от друго, а успяха да превърнат една посредствена игра в златна мина . смешно са защото правят много апри и се чудат как да изкарат още някоя стотинка с този ход го показват. То и бритни спиарс прави много пари и тя е смешна горе доло същото е
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 15 Дек 2008 18:51
Max Payne написа: Мога да кажа, че Гипо е изиграл повече ММО-та от всички тук във форума, тъй че да спориш с него е безмислено. Най-малкото се излагаш. Боли ме фара ако ще и 4320824828 ммо-та да е изиграл.Секи човек си има вкус и сам си преценява дали го кефи дадена игра.Хубаво него не го кефи нямам нищо против.Очевидно по голямата част от хората имат като моя вкус.Пък и аз също съм играл не малко ммо-та.Тъй че не знам пред кой се излагам с това че мисля че wotlk е интересен.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 15 Дек 2008 19:28
Кви подобрения има в този уотлк?
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 15 Дек 2008 20:14
Snapping Daisy написа: Позволи ми да напомня, че новият експенжън на WoW добавя в играта неща, които са навлезли вече в други игри.
Вероятно възраждам стар спор, но това им е начинът на работа на Blizzard. Взимаш една концепция, полираш я, опростяваш я и я слагаш в собствената си игра. Хората така си работят, пък дали игрите им са casual или hardcore . . . ми, питайте корейците ;-р И защо решихте, че играта умира? Хората още играят СтарКрафт, вие тук погребахте WoW :Д Близ ще си задържат играчите, не се косете :- )
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Santa~ClawZ
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 15 Дек 2008 21:18
Играта умира,а населението и е по-голямо от всякога.Интересна смърт.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 15 Дек 2008 21:25
Населението умира бавно но сигорно
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 15 Дек 2008 21:30
Kozmu написа: Играта умира,а населението и е по-голямо от всякога.Интересна смърт. Ще си говорим след 2 седмици, когато и най-casual играчите видят всички "нововъведения".
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|