Форумно планинарство
Re: Форумно планинарство
Въпросният сладкодумник Трупо явно има проблем със себе си, за да се прави на циклофреник. С времето се нормализира до поносими нива, понякога.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
- Кain
- В момента играе: Crashday(multiplayer)
Mount Hyjal rlz.
Сега сериозно-Ми аз съм навит за другата събота или неделя
Сега сериозно-Ми аз съм навит за другата събота или неделя
"There is no path as wicked as that of the righteous"
В планинарството е заложен духа на природата и човешкото здраве, както и доброто прекарване с компания. Да не говорим, че в София мръсния въздух и обездвижването са факт. Предполагам за всеки дошъл ще е приемлива идеята да пръжнем сочни пържоли на огън, биричка, майтапи и лафове.
В крайна сметка някои ще бродим из пущинаците, а останалите ще пазят форума някой да не го открадне. Става ли?
В крайна сметка някои ще бродим из пущинаците, а останалите ще пазят форума някой да не го открадне. Става ли?
Да не би навън да е -10 C, има метър сняг, невиждана виелица и снежанки по монокини. Глупости! Декември месец - 15 градуса слънчево време е и никога времето не е било по-подходящо. А и говорим за еднодневен курс, какъв ти поход!Подкрепям твърдението че времето вече не е за походи
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Ми точно така миналата година отидох в средата на ноември ... Уж нема мноо сняг, уж е топло. Кур. От Драгалевци до Бай Кръстьо вече бяхме станали на гъз от калища. И въобще не мисля че в момента може да се запали огън там че да си направим пържолите. Ако действително има желаещи отидете и ме опровергайте, аз най-малкото този уикенд не мога щото ще посетя една друга планина
Успех.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
-
Steel
- Обратна връзка:
Интересно ми е кога трупо ще разбере, че човек не е момиче.
Иначе не, по принцип от малък винаги съм мразел планината, и то не защото не съм могъл да я катера заради тлъстини, а защото просто ми е било някакси... meh. Скучно.
Иначе не, по принцип от малък винаги съм мразел планината, и то не защото не съм могъл да я катера заради тлъстини, а защото просто ми е било някакси... meh. Скучно.
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Отиваш на Банско, нали
Радвам се, че не отидох на Банско с колегите, щото така като гледам цяла София и Пловдив се изнасят натам и ще е мега тъпкало.
Тц. Пампорово
Миналата година бях на Банско. Града се е поразвалил, ама пък пистите им рулират ...
@Steel - на 10-11 години като бях на ски училище един ден беше баси виелицата. На Романския лифт дето е строен 50 и някоя и състоянието му си го издава, седя в адски студ, не виждам по напред от върха на ските (метър пред мен), якето, грейката и ръкавиците ми бяха мокри, ръцете ми до синьо премръзнали и неподвижни, повечето време не можех да си отворя очите заради вятъра, а столчето ми се вееше наляво-надясно и скърцаше се едно секи момент щипката ше сдаде багажа и ше падна върху скалите, а на седалката зад мен беше малкия ми брат който не можеше да си сложи предпазителя и от едно малко по силно разклащане, както беше на 7 години, падаше долу от стабилна височина ... meh, скука.
@Steel - на 10-11 години като бях на ски училище един ден беше баси виелицата. На Романския лифт дето е строен 50 и някоя и състоянието му си го издава, седя в адски студ, не виждам по напред от върха на ските (метър пред мен), якето, грейката и ръкавиците ми бяха мокри, ръцете ми до синьо премръзнали и неподвижни, повечето време не можех да си отворя очите заради вятъра, а столчето ми се вееше наляво-надясно и скърцаше се едно секи момент щипката ше сдаде багажа и ше падна върху скалите, а на седалката зад мен беше малкия ми брат който не можеше да си сложи предпазителя и от едно малко по силно разклащане, както беше на 7 години, падаше долу от стабилна височина ... meh, скука.
-
Steel
- Обратна връзка:
Ски не съм имал удоволствието да карам още... говоря от личен опит, който, щом се отнася до планината, очевидно се изчерпва до хижа Алеко и пр.slim_k написа: @Steel - на 10-11 години като бях на ски училище един ден беше баси виелицата. На Романския лифт дето е строен 50 и някоя и състоянието му си го издава, седя в адски студ, не виждам по напред от върха на ските (метър пред мен), якето, грейката и ръкавиците ми бяха мокри, ръцете ми до синьо премръзнали и неподвижни, повечето време не можех да си отворя очите заради вятъра, а столчето ми се вееше наляво-надясно и скърцаше се едно секи момент щипката ше сдаде багажа и ше падна върху скалите, а на седалката зад мен беше малкия ми брат който не можеше да си сложи предпазителя и от едно малко по силно разклащане, както беше на 7 години, падаше долу от стабилна височина ... meh, скука.
Стилян.
Миналата година бях в района на Пампорово. Значително по-добро е от Банско, а и има къде да мръднеш - а Чепеларе, а Смолян, а природните забележителности наоколо... Е, разбира се, ако снегът не е паднал - тогава е най-добре да си стоиш там, където си (не че понякога имаш избор, де ) ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
@Steel - горещо ти препоръчвам ските ... Само не фащай борда, щото щеките ми не ги спират якета 686 и шапки Бъртън
@Active - нагледал съм се на Смолян и Чепеларе
Най-много до Снежанка да се кача ако не ме мързи ... А падналия сняг кофти че го няма, на Пампорово досега не съм карал и много ми се щеше, ама ...
@Active - нагледал съм се на Смолян и Чепеларе
- ivanatora
- Обратна връзка:
Идете, идете.
Ние от там се връщаме
Не точно от там де, и не от същата планина. Балкана е наш 
Има два типа хора - такива които обичат планината, и такива които нямат никакъв вкус
Ние от там се връщаме
Има два типа хора - такива които обичат планината, и такива които нямат никакъв вкус
-
Loopmaster
Аз съм астматик и пушач. Искате ли ме? 
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
- LetteRman
- В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
- Обратна връзка:
мамка му толкова правилно казано... След като изкачих в.Вихрен това лято много се надъхах... догодина мислим с моите приятели планинари да катеря Ботев (най-трудния в България)ivanatora написа:.............
...your hands bound, your head down, your eyes closed. You look so precious now...
Аз па не.3-4 сезона съм карал ски и веднага щом се качих на борда вобще забраих кво са ски.Мен лично ми е много по готино,явно си зависи от човека тъй че по добре да пробва и 2те и да прецениslim_k написа:@Steel - горещо ти препоръчвам ските ... Само не фащай борда, щото щеките ми не ги спират якета 686 и шапки Бъртън![]()
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Навит съм, разбира се!
Някое уикендче, така, да се отбием пешачката до Витошка, може дори огънче да си запалим, да подпийнем, ала-бала.. ама се застуди, дее'.
--
Отдавна мислех да направя тема за това, но забравих.
--
Отдавна мислех да направя тема за това, но забравих.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq