Форумно планинарство
Re: Форумно планинарство
Въпросният сладкодумник Трупо явно има проблем със себе си, за да се прави на циклофреник. С времето се нормализира до поносими нива, понякога.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
- Кain
- В момента играе: Crashday(multiplayer)
Mount Hyjal rlz.
Сега сериозно-Ми аз съм навит за другата събота или неделя
Сега сериозно-Ми аз съм навит за другата събота или неделя
"There is no path as wicked as that of the righteous"
В планинарството е заложен духа на природата и човешкото здраве, както и доброто прекарване с компания. Да не говорим, че в София мръсния въздух и обездвижването са факт. Предполагам за всеки дошъл ще е приемлива идеята да пръжнем сочни пържоли на огън, биричка, майтапи и лафове.
В крайна сметка някои ще бродим из пущинаците, а останалите ще пазят форума някой да не го открадне. Става ли?
Да не би навън да е -10 C, има метър сняг, невиждана виелица и снежанки по монокини. Глупости! Декември месец - 15 градуса слънчево време е и никога времето не е било по-подходящо. А и говорим за еднодневен курс, какъв ти поход!
В крайна сметка някои ще бродим из пущинаците, а останалите ще пазят форума някой да не го открадне. Става ли?
Подкрепям твърдението че времето вече не е за походи
Да не би навън да е -10 C, има метър сняг, невиждана виелица и снежанки по монокини. Глупости! Декември месец - 15 градуса слънчево време е и никога времето не е било по-подходящо. А и говорим за еднодневен курс, какъв ти поход!
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Ми точно така миналата година отидох в средата на ноември ... Уж нема мноо сняг, уж е топло. Кур. От Драгалевци до Бай Кръстьо вече бяхме станали на гъз от калища. И въобще не мисля че в момента може да се запали огън там че да си направим пържолите. Ако действително има желаещи отидете и ме опровергайте, аз най-малкото този уикенд не мога щото ще посетя една друга планина
Успех.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
-
Steel
- Обратна връзка:
Интересно ми е кога трупо ще разбере, че човек не е момиче.
Иначе не, по принцип от малък винаги съм мразел планината, и то не защото не съм могъл да я катера заради тлъстини, а защото просто ми е било някакси... meh. Скучно.
Иначе не, по принцип от малък винаги съм мразел планината, и то не защото не съм могъл да я катера заради тлъстини, а защото просто ми е било някакси... meh. Скучно.
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Отиваш на Банско, нали
Радвам се, че не отидох на Банско с колегите, щото така като гледам цяла София и Пловдив се изнасят натам и ще е мега тъпкало.
Тц. Пампорово
Миналата година бях на Банско. Града се е поразвалил, ама пък пистите им рулират ...
@Steel - на 10-11 години като бях на ски училище един ден беше баси виелицата. На Романския лифт дето е строен 50 и някоя и състоянието му си го издава, седя в адски студ, не виждам по напред от върха на ските (метър пред мен), якето, грейката и ръкавиците ми бяха мокри, ръцете ми до синьо премръзнали и неподвижни, повечето време не можех да си отворя очите заради вятъра, а столчето ми се вееше наляво-надясно и скърцаше се едно секи момент щипката ше сдаде багажа и ше падна върху скалите, а на седалката зад мен беше малкия ми брат който не можеше да си сложи предпазителя и от едно малко по силно разклащане, както беше на 7 години, падаше долу от стабилна височина ... meh, скука.
@Steel - на 10-11 години като бях на ски училище един ден беше баси виелицата. На Романския лифт дето е строен 50 и някоя и състоянието му си го издава, седя в адски студ, не виждам по напред от върха на ските (метър пред мен), якето, грейката и ръкавиците ми бяха мокри, ръцете ми до синьо премръзнали и неподвижни, повечето време не можех да си отворя очите заради вятъра, а столчето ми се вееше наляво-надясно и скърцаше се едно секи момент щипката ше сдаде багажа и ше падна върху скалите, а на седалката зад мен беше малкия ми брат който не можеше да си сложи предпазителя и от едно малко по силно разклащане, както беше на 7 години, падаше долу от стабилна височина ... meh, скука.
-
Steel
- Обратна връзка:
slim_k написа:@Steel - на 10-11 години като бях на ски училище един ден беше баси виелицата. На Романския лифт дето е строен 50 и някоя и състоянието му си го издава, седя в адски студ, не виждам по напред от върха на ските (метър пред мен), якето, грейката и ръкавиците ми бяха мокри, ръцете ми до синьо премръзнали и неподвижни, повечето време не можех да си отворя очите заради вятъра, а столчето ми се вееше наляво-надясно и скърцаше се едно секи момент щипката ше сдаде багажа и ше падна върху скалите, а на седалката зад мен беше малкия ми брат който не можеше да си сложи предпазителя и от едно малко по силно разклащане, както беше на 7 години, падаше долу от стабилна височина ... meh, скука.
Ски не съм имал удоволствието да карам още... говоря от личен опит, който, щом се отнася до планината, очевидно се изчерпва до хижа Алеко и пр.
Стилян.
Миналата година бях в района на Пампорово. Значително по-добро е от Банско, а и има къде да мръднеш - а Чепеларе, а Смолян, а природните забележителности наоколо... Е, разбира се, ако снегът не е паднал - тогава е най-добре да си стоиш там, където си (не че понякога имаш избор, де ) ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
@Steel - горещо ти препоръчвам ските ... Само не фащай борда, щото щеките ми не ги спират якета 686 и шапки Бъртън
@Active - нагледал съм се на Смолян и Чепеларе
Най-много до Снежанка да се кача ако не ме мързи ... А падналия сняг кофти че го няма, на Пампорово досега не съм карал и много ми се щеше, ама ...
@Active - нагледал съм се на Смолян и Чепеларе
- ivanatora
- Обратна връзка:
Идете, идете.
Ние от там се връщаме
Не точно от там де, и не от същата планина. Балкана е наш 
Има два типа хора - такива които обичат планината, и такива които нямат никакъв вкус
Ние от там се връщаме
Има два типа хора - такива които обичат планината, и такива които нямат никакъв вкус
-
Loopmaster
Аз съм астматик и пушач. Искате ли ме? 
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
- LetteRman
- В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
- Обратна връзка:
ivanatora написа:.............
мамка му толкова правилно казано... След като изкачих в.Вихрен това лято много се надъхах... догодина мислим с моите приятели планинари да катеря Ботев (най-трудния в България)
...your hands bound, your head down, your eyes closed. You look so precious now...
Аз па не.3-4 сезона съм карал ски и веднага щом се качих на борда вобще забраих кво са ски.Мен лично ми е много по готино,явно си зависи от човека тъй че по добре да пробва и 2те и да прецениslim_k написа:@Steel - горещо ти препоръчвам ските ... Само не фащай борда, щото щеките ми не ги спират якета 686 и шапки Бъртън![]()
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Навит съм, разбира се!
Някое уикендче, така, да се отбием пешачката до Витошка, може дори огънче да си запалим, да подпийнем, ала-бала.. ама се застуди, дее'.
--
Отдавна мислех да направя тема за това, но забравих.
--
Отдавна мислех да направя тема за това, но забравих.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq