EURO 2088
- Till.Lindemann
Re: EURO 2088
и тва е грешка-да не вкараш единствения немски вратар, който може да играе е абсолютна глупост
а швайнщайгъ си е първо корав футболист, доста висок, който обезглави един ........ вратар на Световното, дано помниш
а швайнщайгъ си е първо корав футболист, доста висок, който обезглави един ........ вратар на Световното, дано помниш
Крайния резултат от мача - като не вкарващ, ще ти вкарат
Мисля че швейцарците бяха по-добрите в мача, но чехите се бореха до последно и се възползваха от грешката на домакините. Определено мача беше интересен и мисля че ни чакат още по-зрелищни сблъсъци.
Моят фаворит в турнира е Холандия (винаги съм ги подкрепял). Но мисля че най-достойна ще се представят Русия и Португалия. Въпреки тази моя прогноза, очаквам вторият мач от шампионата да е с победа за Турция
Моят фаворит в турнира е Холандия (винаги съм ги подкрепял). Но мисля че най-достойна ще се представят Русия и Португалия. Въпреки тази моя прогноза, очаквам вторият мач от шампионата да е с победа за Турция
http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
- Till.Lindemann
сега виж кво
не трябва да се обръща внимание на успехите на турция у дома-тва че бият челси не е защото са по добри, публиката е сила при тях, бил съм на мач, човече, стадиона е врящ котел
докато според мен португалия са си добър отбор, не само заради роналдо, ами и Куарешма и тнт
обаче ще видим, поднасят изненади турците понякога
не трябва да се обръща внимание на успехите на турция у дома-тва че бият челси не е защото са по добри, публиката е сила при тях, бил съм на мач, човече, стадиона е врящ котел
докато според мен португалия са си добър отбор, не само заради роналдо, ами и Куарешма и тнт
обаче ще видим, поднасят изненади турците понякога
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Швейцария - Чехия -> meh, слаб мач, според мен. Бях за домакините, ама те горките - никаква представа си нямат какво да я правят тая топка. Не виждат перфектно освободили се играчи, 'га топката попадне в тях или ще опитат да подадат ниско по земя през трима, или ще се опитат да минат през тия тримцата. Жалко за Фрай, момчето добре играеше, надявам се, че контузията не е твърде сериозна
За Турция и Португалия -> твърдо за Португалия, надявам се, че турците няма да им се опрат ^.^
За Турция и Португалия -> твърдо за Португалия, надявам се, че турците няма да им се опрат ^.^
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Чак пък твърдо за Португалия ... Anyway, ще го видим.
Радвам се, че се оказах прав за чехите. Донесоха ми 5 евро
Радвам се, че се оказах прав за чехите. Донесоха ми 5 евро
Тия турците са много амбициран отбот и както гледам до момента на португалците им е трудничко , иначе смятам че хърватите не са никак лоши и очаквам голяма изненада от тях!
Швейцария - Чехия - наистина скучен мач според мен, като лек превез имаха домакините. Но си беше въпрос на време чехите да вкарат, защото нито една атака на Швейцария не завършваше с удар във вратата (с малко изключения). Кофти ми е за Фрей, когато му видях сълзите, когато излизаше от стадиона. Човек да чака и да се пази и да тренира за такова първенство, че и да е капитан и накрая в първия си мач да се контузи. Но това си е играта де. Кофти ми е и за това, че сложих Х на първия мач 
Ся другия мач, който гледаме ми харесва повече
Много ми харесват пасовете от левия на десния и обратно флангове, които правят и Деко, и Нихат, че и другите футболисти. Лош късмет за Роналдо при удара или по-скоро голям късмет за вратаря, че я стигна с пръстите си, иначе си беше чист гол (и то доста зрелищен). Така и не разбрах, защо отмениха гола на Пепе - нито засада видях, нито фал О.о Щеше ми се играта да е по-малко накъсана само.
Ся другия мач, който гледаме ми харесва повече
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Всъщност какво стана с Фрей, лошо ли е контузен, ще играе ли и в останалите мачове от групата (щот май Швейцария няма да излезе от нея) : /
denik написа:Така и не разбрах, защо отмениха гола на Пепе - нито засада видях, нито фал О.о
Имаше засада, вижда се
Ами Фрей не плачеше защото го боли, май за този човек еврото свърши... 
My mistake
My mistake
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
Hitrusha написа:Какъв гол са отменили бре ? Имаше само 1 гол в този мач - за Чехия.
Говори за мача Португалия - Турция, играещ се сега.
Кога е бил тоя гол...явно съм била до "малката стая"

Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Ох давам му равен на този мач Турция ще вкарат 1 гол и това ще е.Иначе тази среща е много добра!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
EURO 2088
Woot!Деник,баце,ти гледаш в бъдещето,бря!
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
1 Швейцария - Чехия -> Тъпотия
2 Португалия - Турция -> Сравнително интересен мач и то само във 2-рата част
2 Португалия - Турция -> Сравнително интересен мач и то само във 2-рата част
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
ДА!
Иначе според мен - скучно второ полувреме и два страхотни гола. Лошо за Нуно Гомеш, че така и не вкара след две греди, съдба... Турците мисля, че играха равнопоставено в средата на терена, но наближаваха ли наказателното поле и после не знаеха какво да правят. И сега още повече ме е яд, щото тоя мач го познах и оня първия ме дъни
Иначе според мен - скучно второ полувреме и два страхотни гола. Лошо за Нуно Гомеш, че така и не вкара след две греди, съдба... Турците мисля, че играха равнопоставено в средата на терена, но наближаваха ли наказателното поле и после не знаеха какво да правят. И сега още повече ме е яд, щото тоя мач го познах и оня първия ме дъни
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
Направил съм тема бе безбожнико
А иначе който ми говори че Тим Вийзе заслужава да помирише екип на Германия мога само да му се изхиля
Замислете се защо отбора му беше един от тези с най-много допуснати голове през миналия сезон 
А иначе който ми говори че Тим Вийзе заслужава да помирише екип на Германия мога само да му се изхиля
- Till.Lindemann
оф, защо като става късно тъй почвате да ме провокирате откачам просто
ае ти гледал ли си леман в мач този сезон ИЗОБЩО щото аз не помня
и освен това нз откъде знаеш че вердер имат много голове в мрежата, защото на няколко пъти го гледам да спасява сдупер нервни ситуации, един мач даже оправи две дузпи на един мач
ае ти гледал ли си леман в мач този сезон ИЗОБЩО щото аз не помня
и освен това нз откъде знаеш че вердер имат много голове в мрежата, защото на няколко пъти го гледам да спасява сдупер нервни ситуации, един мач даже оправи две дузпи на един мач
Аз да не защитавам тоя Лимон бе, кой провокира сега?
Ливадата може и да беше спасил две дузпи в един мач срещу Брага ма видя ли го в следващия срещу Рейнджърс?!
Тоя месец дето спаси три дузпи беше най-добрия в цялата му кариера, айде сега национал да го правим?
На вратата на Германия трябва да е Роберт Енке, но ти най-вероятно не си го и чувал.
А тва за отде знам колко голове имат
Ми магия, баце, магия...
Ливадата може и да беше спасил две дузпи в един мач срещу Брага ма видя ли го в следващия срещу Рейнджърс?!
Тоя месец дето спаси три дузпи беше най-добрия в цялата му кариера, айде сега национал да го правим?
На вратата на Германия трябва да е Роберт Енке, но ти най-вероятно не си го и чувал.
А тва за отде знам колко голове имат