Polaris написа:Оф какво ви се обяснявам,като пораснете някой ден сами ще разберете за какво ви говоря.
...Polaris написа:На 16 съм
Къв фотошоп бе брато ае хой се покрии некаде за смях станаPolaris написа:@zip0 Невероятни неща може Photoshop нали.
Polaris написа:Оф какво ви се обяснявам,като пораснете някой ден сами ще разберете за какво ви говоря.
...Polaris написа:На 16 съм
Къв фотошоп бе брато ае хой се покрии некаде за смях станаPolaris написа:@zip0 Невероятни неща може Photoshop нали.
Абе не,сериозно вие малоумни ли сте?Единия разправя че шота бил правен на фотошоп,другия разправя че нямало право да го обсъждаме шото не сме играели на него...Казваш че играта нямала хубава графика и човека ти показа шот от соурс - ако искаш хубава графика играеш соурс и точка.Или па играеш дуум 3 или УТ или хилядите други шуутъри лайна дето залагат 90% на графиката и 10% на геймплея.Еми ако си такъв хой си играй краизис на компютър за 3000 лева и не се меси в темата ние тука сме прости геймъри,играем игра с по слаба графика но за сметка на това страхотен геймплеи.Ае назови ми 1 шутър който има по-успешен мулти от цс и може и да продължа да споря с тебе.Ако не просто замълчетеDumbaldor написа:Jorix ае моля те да се скриеш ти а? Момчето може да е на 16 ама явно има повече акъл отколкото ти след 10 години. И ако тоя шот е от контрата за която говорите че била най-играната игра в света ... може да си завреше шота в гъза. Зашото за това CS за което говорите е пра пра историческото 1.5 или 1.6 а не Source. Защото Source си беше провал. Хората се светнаха и взеха да играят на друго. Никой геймър в истинското значение на думата няма да цъка само и единсвено една тъпа игра без да пробва нещо различно. Геймър далеч не е про на контрата.
Току що спора за мен свърши, понеже ти явно никога не си дори виждал Сорс...Polaris написа:@zip0 Невероятни неща може Photoshop нали.
Ми те тея дето играят в кланове през повечето време играят масака.Кво си мислиш че постоянно 5ци играят?sagara-kun написа:Уважавам играчите, които играят в кланове, както трябва да се играе, но лайната, които влизат в рандом онлайн сървър с 30к пинг и псуват всеки,който ги убие, че е 'хакер' допринасят за лошото име на играта.
Колко тъп трябва да си,че да се правиш на интелектуалец и да лъжеш по форуми.Polaris написа:@Fenrir Виж аз по клубове освен за WC,DII,SC,WoW друго не влизам.Че даже по клубове вече не ходя
Penny написа:ave isus e pokemon ve