Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: counter strike online?
Публикувано на: 23 Мар 2008 00:18

Polaris написа:
Оф какво ви се обяснявам,като пораснете някой ден сами ще разберете за какво ви говоря.

Polaris написа:
На 16 съм
... :?
Polaris написа:
@zip0 Невероятни неща може Photoshop нали. :D
Къв фотошоп бе брато ае хой се покрии некаде за смях стана

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2008 01:12

Въобще някой от великите хулители играл ли е сериозно Counter - Strike. Нямам предвид влизаш в произволен сървър и почваш да трепеш наред я с хед я не (ако можеш въобще). Става дума да се съберете 2 отбора по 5 човека на dust 2, inferno, train, nuke и да почва така нареченето стратегическо мислене. И драги ми Дъмбалдор, под стратегия се няма предвид да чакаш със "конски", а как да надхитриш противника, как да го накараш да сгреши, за да си заложиш бомбата и да си вземеш Round-a ама това за твоя мозък май не е съществувало като варянт. Също така мога да ти кажа, че съм прекарвал сериозно време и над други игри, което не променя мнение и отношение към Counter Strike. А отностно това, че Cs е била играна само в България. Ами ако отделиш точно 5 минутки да разгледаш в интернет ще видиш, че има сумати лиги и турнири официални по Counter Strike ще видиш че и тук грешиш ;). Не си спомням по кое предаване отделяха специално внимание за представянето на BG отборите по Cs на световната сцена успоредно със StarCraft i WarCraft, ала никъде не бяха опоменавали, CoD, Moha, Battlefield, Doom, UT, и прочие. (Дето викаш ти сериозните екшъни).
Айде пийс от мене и но хард фийлингс :lol: It's Just a game :D

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2008 01:16

Jorix ае моля те да се скриеш ти а? Момчето може да е на 16 ама явно има повече акъл отколкото ти след 10 години. И ако тоя шот е от контрата за която говорите че била най-играната игра в света ... може да си завреше шота в гъза. Зашото за това CS за което говорите е пра пра историческото 1.5 или 1.6 а не Source. Защото Source си беше провал. Хората се светнаха и взеха да играят на друго. Никой геймър в истинското значение на думата няма да цъка само и единсвено една тъпа игра без да пробва нещо различно. Геймър далеч не е про на контрата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2008 01:23

Mad Hatter отделям на ден много повече от 5 мин в такива сайтове и форуми но явно просто посещаваме разли форуми и сайтове. Както и да е. Жалко за теб щом се ограничаваш до 1 игра. 2 отбора по 5 човека дрън дрън. Събирали сме се 2 отбора с по 20-30 човека и сме играли. Но това беше отдавна. Когато самия си бях лапе и не мисля някога да се връщам към тези години. Защото надживях това време а не тъпча на 1 място като други хора. :) Pease. Мисля че в останалите си постове съм изчерпал темата и затова няма какво повече да кажа. Благодаря за вниманието.

P.S. Ебаси злетаците дето има в този форум. Понякога дори не ми се пада на тяхното ниво да споря.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2008 01:28

Всички дето плюят по ЦС-а могат да ми лапат оназ работа :D

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: World of WarCraft
Публикувано на: 23 Мар 2008 01:29

Ми то и да искаш нищо меможеш да кажеш - Counter-Strike forever!

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2008 01:31

Dumbaldor да приема ли факта, че е 1:30 и това да е причината да не си прочел като хората поста ми. Аз ясно казах, че съм отделял сериозно време и над други игри, което ще рече игри различни от Counter Strike. Не отричам, че играя и Cs ;) (макар,че в последно време много цъкам АоЕ 1 + Ехр :D интересно как няма тема "Събирай се народе АоЕ 1"), то ясно :) различни хора различни вкусове :) Айде лека и доходна на всички без работа в този късен час :D
bYbonЪъЪъ видях ЦС в иконките ти и предположих, че ще пишеш :mrgreen: :lol: Night all :)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2008 10:22

Dumbaldor написа:
Jorix ае моля те да се скриеш ти а? Момчето може да е на 16 ама явно има повече акъл отколкото ти след 10 години. И ако тоя шот е от контрата за която говорите че била най-играната игра в света ... може да си завреше шота в гъза. Зашото за това CS за което говорите е пра пра историческото 1.5 или 1.6 а не Source. Защото Source си беше провал. Хората се светнаха и взеха да играят на друго. Никой геймър в истинското значение на думата няма да цъка само и единсвено една тъпа игра без да пробва нещо различно. Геймър далеч не е про на контрата.
Абе не,сериозно вие малоумни ли сте?Единия разправя че шота бил правен на фотошоп,другия разправя че нямало право да го обсъждаме шото не сме играели на него...Казваш че играта нямала хубава графика и човека ти показа шот от соурс - ако искаш хубава графика играеш соурс и точка.Или па играеш дуум 3 или УТ или хилядите други шуутъри лайна дето залагат 90% на графиката и 10% на геймплея.Еми ако си такъв хой си играй краизис на компютър за 3000 лева и не се меси в темата ние тука сме прости геймъри,играем игра с по слаба графика но за сметка на това страхотен геймплеи.Ае назови ми 1 шутър който има по-успешен мулти от цс и може и да продължа да споря с тебе.Ако не просто замълчете

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2008 10:39

Polaris написа:
@zip0 Невероятни неща може Photoshop нали. :D

Току що спора за мен свърши, понеже ти явно никога не си дори виждал Сорс...

Профил ICQ Skype WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 23 Мар 2008 11:24

Абе то и чалгата е най-слушаната музика в България, но далеч не означава, че е най-добрата.
Играна е заради простичкият и лек геймплей, но е тактиката и стратегията е под нивото на Battlefield и Enemy territory, колкото и да си фантазирате, че не е.
Уважавам играчите, които играят в кланове, както трябва да се играе, но лайната, които влизат в рандом онлайн сървър с 30к пинг и псуват всеки,който ги убие, че е 'хакер' допринасят за лошото име на играта.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2008 12:12

sagara-kun написа:
Уважавам играчите, които играят в кланове, както трябва да се играе, но лайната, които влизат в рандом онлайн сървър с 30к пинг и псуват всеки,който ги убие, че е 'хакер' допринасят за лошото име на играта.
Ми те тея дето играят в кланове през повечето време играят масака.Кво си мислиш че постоянно 5ци играят?

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2008 12:16

Вече непукам ЦС, но равно с ъоркрафта тва са игрите които съм играл най-много. И си е доста свястна и зарибяваща игричката :)

I’m Not Afraid To Die
Stand And Fight
Say What You Feel
Born With A Heart Of Steel

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2008 13:00

Polaris написа:
@Fenrir Виж аз по клубове освен за WC,DII,SC,WoW друго не влизам.Че даже по клубове вече не ходя

Колко тъп трябва да си,че да се правиш на интелектуалец и да лъжеш по форуми. :pig:

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2008 14:41

Не опира ли до години и до "трябва да се правя на готин" ;)

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com