The Chameleon написа:Хай, хай... бакаяро.
Тц, ще те скъсат на изпита

The Chameleon написа:Хай, хай... бакаяро.
Shady написа:
Тц, ще те скъсат на изпита
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Недей тъй де...![]()
И без това изпита ще е на английски...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Бе, ние да се изнамерим из Софията , па ше пием!
Angerfist написа:Бтв , какво стана с пцм гилд-а ? Има ли някой форумец дето играе в Драгън Файър ?
Засега само съм засичал Riven ( може и да е имало други , но не съм ги разпознал xD )
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Draksis написа:Не знаят думата "рейд", ММО-та тръгнали да играят...
Нямам предвид форумните пичове, имам предвид пъпчивите задръстеняци, дека си нямат и на представа що е тва proc rate.
Гиро, това ако рЕйдваш Hyjal, BT и изобщо де-що има инстанции в тая игра, прави ли те добър играч?