Автор |
Съобщение |
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Въпроси относно WoW Публикувано на: 25 Фев 2008 23:07
Shady написа: Тц, ще те скъсат на изпита Недей тъй де... И без това изпита ще е на английски...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпроси относно WoW Публикувано на: 25 Фев 2008 23:08
The Chameleon написа: Недей тъй де... И без това изпита ще е на английски... Не бе, дано влезеш. А ако имам висока матура и аз ще се изсиля, пък каквото сабя покаже. Иначе ме очаква скучно право или гадни международни отношения...
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Въпроси относно WoW Публикувано на: 25 Фев 2008 23:09
Бе, ние да се изнамерим из Софията , па ше пием!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпроси относно WoW Публикувано на: 25 Фев 2008 23:13
The Chameleon написа: Бе, ние да се изнамерим из Софията , па ше пием! По 4-5 сакета ударно, япониста плаща Абе или Софийски, или няма да е в София... ЮЗУ ли се викаше, да го еба у адската дупка, ама там се влиза лесно в "високо ценени" специалности.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Въпроси относно WoW Публикувано на: 25 Фев 2008 23:56
Късмет и на теб! А ако сакето е като това , което пих във Варна ( а имам неприятното чувство, че ще е същото ... ) , гледай да сме пили некъв твърд алкохол и да сме здраво пияни преди да го отпием.. Топла вода с оцет и захар, ммм ( о, и, 25 мл за 1,80 - ахах ... ) 1 Бира напива повече... Виж, Уасабито дето пробвах надхвърли и най-смелите ми очаквания..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Въпроси относно WoW Публикувано на: 26 Фев 2008 13:56
ЛОЛ :Д
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Въпроси относно WoW Публикувано на: 26 Фев 2008 15:50
Баси тъпата брадва , дека не си SoulCleaver или Gorehowl
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Въпроси относно WoW Публикувано на: 26 Фев 2008 16:15
Бтв , какво стана с пцм гилд-а ? Има ли някой форумец дето играе в Драгън Файър ? Засега само съм засичал Riven ( може и да е имало други , но не съм ги разпознал xD )
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Въпроси относно WoW Публикувано на: 26 Фев 2008 16:30
Angerfist написа: Бтв , какво стана с пцм гилд-а ? Има ли някой форумец дето играе в Драгън Файър ? Засега само съм засичал Riven ( може и да е имало други , но не съм ги разпознал xD ) Драгона е НАЙ тъпия сървър!Аз имам акаунт на близ и имам дни за игра ама не ги играя защото не искам :Д
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпроси относно WoW Публикувано на: 27 Фев 2008 10:19
Не сравнявай брадва за 40 лвл с брадвите за 70.За левела си това е най-търсения епик щото си е единствения такъв епик. Vermic ако имаш акаунт на Близз но е триал просто забрави 4е след изтичането му ще моеш да се логнеш.Близард не гледат колко пъти си влезнал да играеш , те гледат дните да си текат. Гиро я кажи на Бууумкин требва ли ми spellhaste?
___________________________________ Приятелите си идват и си отиват, но епиците са soulbound. http://img402.imageshack.us/my.php?imag ... 800xr5.jpg
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпроси относно WoW Публикувано на: 27 Фев 2008 15:04
Djtaz да,хейст рейтинг е много добър стат за баланс друид.Където видиш предмет с крит/хейст , хит/хейст не се поколебавай ами слагай.
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
бат Гиро
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпроси относно WoW Публикувано на: 27 Фев 2008 16:07
Djtaz ако си в напреднал стадий на райдване spellhaste-а за всеки caster e полезен, но да кажем, че сега почваш кара, няма никакъв смисъл от тоя стат, стаквай си spell dmg/+hit
___________________________________ несподелената любов е като да делиш мекица-не ти се иска ама е така
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Въпроси относно WoW Публикувано на: 28 Фев 2008 01:50
Аз викам ако ще правим гилд да е на wowscape.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпроси относно WoW Публикувано на: 28 Фев 2008 10:40
Там е работата че на мункин не съм райдвал до сега .Иначе на ферал(или както се изцепи едно лапе - Фералас ) и ресто съм си райдвал.Та за това ме интересува.Аз требва да се фана у ръце и да си направя малко енчанти че никви неам. http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... ss&n=DjtazТова представлявам в момента освен довечера ако не ми кажат да респецна на друго.Е може и до довечера да няам гилд . Щото ми се е случвало.
___________________________________ Приятелите си идват и си отиват, но епиците са soulbound. http://img402.imageshack.us/my.php?imag ... 800xr5.jpg
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпроси относно WoW Публикувано на: 28 Фев 2008 12:59
Haha Emeriss реролнах там хорда да играя с фрс.Ще те потърся в играта
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпроси относно WoW Публикувано на: 28 Фев 2008 19:59
Не знаят думата "рейд", ММО-та тръгнали да играят...
Нямам предвид форумните пичове, имам предвид пъпчивите задръстеняци, дека си нямат и на представа що е тва proc rate.
Гиро, това ако рЕйдваш Hyjal, BT и изобщо де-що има инстанции в тая игра, прави ли те добър играч?
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
бат Гиро
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпроси относно WoW Публикувано на: 28 Фев 2008 20:10
Не разбрах на мен ми се смееш, че съм казал райд вместо рейд ли? И между другото аз имах предвид, че ако не си рейдвал тези инстанции, не означава, че не разбираш от тази игра
___________________________________ несподелената любов е като да делиш мекица-не ти се иска ама е така
|
|
|
|
|
the master
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпроси относно WoW Публикувано на: 29 Фев 2008 01:28
Draksis написа: Не знаят думата "рейд", ММО-та тръгнали да играят...
Нямам предвид форумните пичове, имам предвид пъпчивите задръстеняци, дека си нямат и на представа що е тва proc rate.
Гиро, това ако рЕйдваш Hyjal, BT и изобщо де-що има инстанции в тая игра, прави ли те добър играч? Съмнявам се да е минал и Кара.Днес бутнахме Каел за първи път и моунта падна,ама тъпите офицери решиха да се бидва ,а райда искаха да го роллваме...Еми един рогуе го зе за 4900 дкп :Д
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|