The Chameleon написа:Честито на майката!
На останалите - успех.
Kardinala написа:Аз викам да пращаме циганите като войници в Ирак и там да ги зарязваме... Знам, че със сигурност ще спрат войната, защото ще са окрали и претопили всички оръжия с метален произход, а там ще им е добре с оглед на това, че социалната политика не е развита на такова високо равнище, колкото у нас и ще се чувстват дори още по-свободни... така според мен всички ще бъдат щастливи, освен човека, който дърпа кончетата на примата Буш и пак можем (България) да станем причина за някой световен катаклизъм, като един от първите например в историята след христа... ЕДНА ОТ ПЪРВОПРИЧИНИТЕ ЗА СХИЗМАТА НА ЦЪРКВАТА ПРЕЗ 1054 СЕ СЧИТА СПОРА МЕЖДУ КОНСТАНТИНОПОЛ И РИМ ЗА БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ПРЕЗ 864-865
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Аве тея цигани са като зергите ве.. О.о

Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Bobakin написа:И хипи изказванията заваляха.
Иначе те са напаст.Те не са от тук.Не са българи,не са местно население,за да бъдем толерантни с тях.Те са нахали.Дискриминация би било,ако спазваха законите,работеха,живееха като хора,не като едноклетъчни.Да ги търпиш е все едно да търпиш вирус-абсолютно същото.

The Chameleon написа:Аве тея цигани са като зергите ве.. О.о