На останалите - успех.The Chameleon написа:Честито на майката!
12-годишно момиче стана майка!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Re: 12-годишно момиче стана майка!
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Kardinala
- В момента играе: шах
- Обратна връзка:
Аз викам да пращаме циганите като войници в Ирак и там да ги зарязваме... Знам, че със сигурност ще спрат войната, защото ще са окрали и претопили всички оръжия с метален произход, а там ще им е добре с оглед на това, че социалната политика не е развита на такова високо равнище, колкото у нас и ще се чувстват дори още по-свободни... така според мен всички ще бъдат щастливи, освен човека, който дърпа кончетата на примата Буш и пак можем (България) да станем причина за някой световен катаклизъм, като един от първите например в историята след христа... ЕДНА ОТ ПЪРВОПРИЧИНИТЕ ЗА СХИЗМАТА НА ЦЪРКВАТА ПРЕЗ 1054 СЕ СЧИТА СПОРА МЕЖДУ КОНСТАНТИНОПОЛ И РИМ ЗА БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ПРЕЗ 864-865 
жената е гладно, децата и той
До година още едно!The Chameleon написа:Честито на майката!
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
- bgKommando
- Обратна връзка:
ДЕба тея цигани се размножават кат зергите или плъховете.Междо другото идеята на Кардинала е много добраKardinala написа:Аз викам да пращаме циганите като войници в Ирак и там да ги зарязваме... Знам, че със сигурност ще спрат войната, защото ще са окрали и претопили всички оръжия с метален произход, а там ще им е добре с оглед на това, че социалната политика не е развита на такова високо равнище, колкото у нас и ще се чувстват дори още по-свободни... така според мен всички ще бъдат щастливи, освен човека, който дърпа кончетата на примата Буш и пак можем (България) да станем причина за някой световен катаклизъм, като един от първите например в историята след христа... ЕДНА ОТ ПЪРВОПРИЧИНИТЕ ЗА СХИЗМАТА НА ЦЪРКВАТА ПРЕЗ 1054 СЕ СЧИТА СПОРА МЕЖДУ КОНСТАНТИНОПОЛ И РИМ ЗА БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ПРЕЗ 864-865
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Аве тея цигани са като зергите ве.. О.о
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
По-скоро като кучетата...The Chameleon написа:Аве тея цигани са като зергите ве.. О.о
И са противни като Pudge
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
Нека, нека им е като се кецат като разпрани да ми се раздерат пичетата не на 12 а на 10!

- Кирилицата
- В момента играе: GTA 4
И ся какво ще стане с детето (нова футболна топка за циганетата от квартала) Бахти още един похабен живот.
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
Представих си нещо подобно на раждането в началото на The Hills Have Eyes 2.
Бе дивашко племе са си тия, спор няма.
Бе дивашко племе са си тия, спор няма.
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Ще ги качим на самолети,под предлог,че ги караме в Америка,а всъщност ще ги засилим към турция,пилотите ще скочат с парашути и самолетите ще се разбият в Истамбул.Край с проблема
.
И не обиждайте плъховете,зергите и кучетата.Циганите са като...демони или нещо от тоя род.
И не обиждайте плъховете,зергите и кучетата.Циганите са като...демони или нещо от тоя род.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
- Kardinala
- Обратна връзка:
Е бати една тема да се пусне и вече нападнахме масово малцинствата... я малко по цивилизовано колеги... все пак истина е че това е проблем, ама тр се справяме с него по адекватен начин, а не с простотия... Признавам си, че и моят последен коментар беше малко расиситки, ама това в кръга на общия майтап на форума...
Дори си мисля, че циганите не трябва да се възпремат като проблем, а по-скоро като препядствие да се докажем като велика нация... за пореден път - аз самия имам няколко идеи и може да пусна тема в близките дни по въпроса ама ше видим...
За сега ... мир и любов... и Загорка разбира се...
Дори си мисля, че циганите не трябва да се възпремат като проблем, а по-скоро като препядствие да се докажем като велика нация... за пореден път - аз самия имам няколко идеи и може да пусна тема в близките дни по въпроса ама ше видим...
За сега ... мир и любов... и Загорка разбира се...
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
И хипи изказванията заваляха
.
Иначе те са напаст.Те не са от тук.Не са българи,не са местно население,за да бъдем толерантни с тях.Те са нахали.Дискриминация би било,ако спазваха законите,работеха,живееха като хора,не като едноклетъчни.Да ги търпиш е все едно да търпиш вирус-абсолютно същото.
Иначе те са напаст.Те не са от тук.Не са българи,не са местно население,за да бъдем толерантни с тях.Те са нахали.Дискриминация би било,ако спазваха законите,работеха,живееха като хора,не като едноклетъчни.Да ги търпиш е все едно да търпиш вирус-абсолютно същото.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
- Kardinala
- Обратна връзка:
Не съм съгласен с теб!!!Bobakin написа:И хипи изказванията заваляха.
всички мангали на сапун 
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Всички сапуни - на мангали!
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Новото лице на мафията :Д
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Vermic
новото лице на италианската мафия
новото лице на италианската мафия
Кхм, и Оувърмайнд остана да имат. Тогава викаме Тасадар (Осама) и го караме да се разбие с един кериър в Оувърмайнда.The Chameleon написа:Аве тея цигани са като зергите ве.. О.о
Иначе... ами кати сме ги научили да лапат (пари, не курец), какво да очакваме? Че ще станат повече от нас, ясно е. Че ще си останат неграмотни и плодовити, ще си останат. Трябва да им се стъпи на гушата, за да влязат в ред, ама тогава пък Европа и Америка ще ни писнат, че няма демокрация.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Гледахте ли тази вечер Отечествен Фронт, ахахаха. Оно да се смееш ли, да плачеш ли...
джумерки