GUINESS FTW!
-
Всевиждащото Око
Мно'о яка,копеле! Като започнеш от мекят вкус и приятен аромат, и стигнеш до бутилката с онази гъзарска поцеланова капачка.Pzy написа:Има една - Гролш - страшна е, обаче е непосилно скъпа и съм имал близки срещи с нея само 2 пъти
А Гинес не съм пил. Трябва да я опитам...
Аз виждам!!!
По-добре да си мълчиш и да те мислят за глупав,отколкото да проговориш и да свалиш всякакви съмнения!
По-добре да си мълчиш и да те мислят за глупав,отколкото да проговориш и да свалиш всякакви съмнения!
- Till.Lindemann
втората глупост-ти ся бирата за кво я пиеш-да ти е хубаво, да имаш удоволствие от питието, или за е за гъзарияErebus написа:Кой оплюе Гинес е педераст. Гинес и Радебергер нямат равни.
да не кажеш-пия шуменско, пия гинес...не си я чувал...е тя не е за всеки...
а за гинеса-кажете кое в гинес е по-добро от шуменското примерно...това, че има вкус на кафе, може и да се заспива трудно от нея...
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Какъв вкус на кафе - има вкус на нищо друго, разбираш ли? Няма аналог, просто няма аналог. Заради печения ечемик, който не е ферментирал предварително и го оставят да ферментира и заради азота, които като цяло придават изключително интересен и странен вкус на бирата. Струва си кинтите.Till Lindemann написа:
втората глупост-ти ся бирата за кво я пиеш-да ти е хубаво, да имаш удоволствие от питието, или за е за гъзария
да не кажеш-пия шуменско, пия гинес...не си я чувал...е тя не е за всеки...
а за гинеса-кажете кое в гинес е по-добро от шуменското примерно...това, че има вкус на кафе, може и да се заспива трудно от нея...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Till.Lindemann
Загорка и мене не ми харесва много обаче старопрамена е мноо яка бира за менеRensing написа:Само аз в цяла България май не харесвам Загорка, може би не съм достатъчно 1337 за да ми хареса.
По-отвратителна беше само Старопрамен, която я пих миналата Коледа и все още сънувам кошмари от нея...
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
И аз така, а загорка съкс яко.Jamaican Herbman написа:
Загорка и мене не ми харесва много обаче старопрамена е мноо яка бира за мене
Между другото, къде и на каква цена се намират различни вносни бири, че както не съм пил от месец и половина ( да, за убийство съм ( и искам нещо различно и ( надявам се ) качествено
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
- Till.Lindemann
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Малка грешка. Всичко, което е 0.5л е произведено в българия. Приготви си по-добре 2-3 лева за 0.33 от същите марки и ще видиш разликата. Иначе най-добрата бира се произвежда за ловна бирария в Залцбург, Австрия на баснословни цени(10евро халбата)Till Lindemann написа: хайнекен-1,10 500мл
туборг, бекс, холстен-0,80-1,00лв
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Да - 2,3 лв за 0,33. Винаги е било така. imba ;рSеbastian написа:
Малка грешка. Всичко, което е 0.5л е произведено в българия. Приготви си по-добре 2-3 лева за 0.33 от същите марки и ще видиш разликата. Иначе най-добрата бира се произвежда за ловна бирария в Залцбург, Австрия на баснословни цени(10евро халбата)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Ясно, ще си купувам по 2 като е 0.33
Хайникен, Туборг, Бекс, Холстен и други "вносни" бири съм пил колкото щеш.Но говоря за истинска вносна бира.Споменатията Гинес, Гролш...от къде? На миналогодишното ми РД си взех от метро едно стекче с 0.33 вносна бира, вече не помня каква беше - превъзходна.
Хайникен, Туборг, Бекс, Холстен и други "вносни" бири съм пил колкото щеш.Но говоря за истинска вносна бира.Споменатията Гинес, Гролш...от къде? На миналогодишното ми РД си взех от метро едно стекче с 0.33 вносна бира, вече не помня каква беше - превъзходна.
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Няма лоша и хубава, има топла и студена...Nocturno написа:Аз пия каквато има, бе. Най-вече Ариана или Амстел (щото няма пари за друга). Последно аз като съм си купувал беше 58 стотинки.И, честно казано, не правя НИКАКВА разлика между НИКАКВИ марки.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
- Till.Lindemann
значи гролш освен истинска, друга нз...има в метро, стекове, както и големи(стъклени, красиви)бутилки по два литра, обаче май са по 18лв...обаче бирата е хубаваSquiz написа:Ясно, ще си купувам по 2 като е 0.33![]()
в омв мисля има мърфис ириш ред, обаче не съм я пил и не мога да давам мнения
абе верно че 330мл хайнекен е повече от половинката...аз си мислих, че е заради бутилката...