GUINESS FTW!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
GUINESS FTW!
Те това е най-яката някога.
Прочетете какво пише за нея. Преди малко изпихме една такава тука с жената. Такава бира друга едва ли съществува на земята. ;р
Те я.
Прочетете какво пише за нея. Преди малко изпихме една такава тука с жената. Такава бира друга едва ли съществува на земята. ;р
Те я.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- Till.Lindemann
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
- Till.Lindemann
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Shady написа:Уърст биър евър. Два пъти съм й давал шанс, уви все се тюхкам после. Пиринскооооотооооо, там е истината. Не е добро колкот другите, ама за тия пари си взимаш 2х от него :D
Като си свикнал на степчета с вкус на бира, разтворени в смес газирана вода и спирт - така ще е.
Иначе и Гролш е добра, да. Аз даже пих Гиниса в чаша от Гролш. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Nightchill написа:Като си свикнал на степчета с вкус на бира, разтворени в смес газирана вода и спирт - така ще е.
Иначе и Гролш е добра, да. Аз даже пих Гиниса в чаша от Гролш. ;р
Ahahaha... това беше наистина забавно
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Nightchill написа:Пишлеме, я вземи да не ме занимаваш с простотиите си, че знаеш ли как ми се четат празни приказки...
То понеже най-качествените чуждестранни бири, направени само от подбрани партиди с най-добрите съставки се продават по кръчмите тука
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Shady написа:
То понеже най-качествените чуждестранни бири, направени само от подбрани партиди с най-добрите съставки се продават по кръчмите тука :roll: Мисли, бе, мисли! И пий, вземи си нещо родно да видиш!
Какви кръчми, какви 5 лв бе? Къде съм казал, че съм си я взел тая бира от некоя кръчма? Бирата си е първокласна и единствена по рода си, това че ти си пил няк'ва втасала не означава, че всичката е такава. Няма нищо общо с това българското подобие на бира, защото просто се създава по съвсем различна технология.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Nightchill написа:Какви кръчми, какви 5 лв бе? Къде съм казал, че съм си я взел тая бира от некоя кръчма? Бирата си е първокласна и единствена по рода си, това че ти си пил няк'ва втасала не означава, че всичката е такава. Няма нищо общо с това българското подобие на бира, защото просто се създава по съвсем различна технология.
Аха, с лазери и роботи...
Не, не съм я взел от някоя кръчма, кръчма наричам всяко българско заведение застанало до западно-европейския му еквавилент. Няма сметка хубавата бира да идва натук, като може да се продава в Германия. И не идва, бтв.
Казах ти, мисли.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Shady написа:
Аха, с лазери и роботи...
Не, не съм я взел от някоя кръчма, кръчма наричам всяко българско заведение застанало до западно-европейския му еквавилент. Няма сметка хубавата бира да идва натук, като може да се продава в Германия. И не идва, бтв.
Казах ти, мисли.
Доста си запознат с импортната политика на страната май, а? Ти ще ми кажеш, че качествена бира не идва - да, не идва за тея, които не могат да си я позволят.
И не с роботи и лазери, you moron. Просто понеже ирландците ценят традициите що се отнася до алкохолопроизводството, те произвеждат бирата по същия начин, по който са я произвеждали преди векове. Затова и е несравнима с никоя друга съвременна бира. Прочети малко и се образовай, не ми ги обяснявай тея измишльотини на мене. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета