Tabula Rasa

Игри за PC
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Така така... :)
Поиграх табула раса.
Мнения за играта от пръв поглед.
ДИНАМИКА - това е първото, което ми дойде на ума, щом започнах да играя. В тази игра най-обикновенно убиване на гадини е с динамиката на пвп'то в УоУ и Л2. А гадините далеч не са тъпите животни, които добре познаваме. Това са освирепели извънземни, които не се respawn'ват току така, а биват дропвани от летящи кораби! По-рано бях казал, че в тази игра си в безопасност единствено в града. Сгреших, дори там не си в безопасност :lol: . От време на време извънземните ръшват NPC'тата, които пазят градовете и налазват. От там нататък е работа на играчите да си възвърнат града(базата). Куршуми, лазери, бомби, мечове... летят отвсякъде. Като човек, който е играл прекалено мудните Л2 и УоУ - направо се шашнах от екшъна в TR. А представям си, какво ли ще е на пвп в ТР... или не, не мога да си представя :shock:.
Цялата атмосфера е леко в стил "войната на световете" - хората се бият със сетни сили за оцеляването си. А пълчищата извънземни прииждат непрестанно.

Трейлъра на играта е добър и въздействащ според мен - http://eu.rgtr.com/en/media/video_player/high/14

А ето и филмче, което показва най-обикновенно експване в играта - http://youtube.com/watch?v=NTgCNVpS4Vc

От 1 ден игра, аз лично съм във възторг.

Играя на EU съвръра (до момента е само един), име Gipo Smallhand, кандидат снайпер или пък spy ^^
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Играта наистина хваща окото :) Колко се плаща на месец и колко струва самата игра? А и може ли малко повече инфо за предмети/класове/skill tree, etc (ако не те мързи)?

Мм.. и още нещо :) Само от трето лице ли е, или има опция и за FP?
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Аз си платих L2 тоя месец и се набутах, забравих, че излиза Tabula Rasa...Утре може и да я поиграя, имам Preorder и поиграх в бетата надявам се да съм набарал далавера с преордъра и да не плащам сега, че иначе ще си бича L2 докат ми изтече акаунта за да не става зян :lol: Гипо, дай малко скрииншоти на high де, плс :wink: A..и какво ще правиш със Siss, aко ти хареса TR зарязваш ли L2 :P
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Dis - играта струва 59лв. Месечните такси са обичайните 53лв за 60 дневна тайм карта(както на WoW, L2...).
Играта има възможност за FP и 3P. Аз лично предпочитам визията отгоре, защото виждам какво се случва и зад мен.
Класовете не са много, но пък са коренно различни един от друг(не както в л2 да има 3 вида дагери, 3 вида арчери...).
Ето го class tree'то http://eu.rgtr.com/en/afs_intel/afs_pathfinder.

Buddy - малко по-късно ще вляза да поиграя и ще направя SS. Играя на 1680*1050, на custom детайли - всичко е на high, но съм изключил някакви "lightning" ефекти, които гърчат яко. Системните изисквания, които си написал са минималните, а не препоръчителните :). А какво ще се случи с моята пача сисс... не знам, суба и е 52лвл... ще видим, времето ще покаже :P.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Сериозно се замислям дали за коледа да си подаря Tabula Rasa, или да си платя премиум акаунт на Кабал-а... :)
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

60лева +30 на месец, не е като да не мога да си го позволя, но като цяло се питам дали ще иам времето;/
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Гипо написа:Dis - играта струва 59лв. Месечните такси са обичайните 53лв за 60 дневна тайм карта(както на WoW, L2...).
Играта има възможност за FP и 3P. Аз лично предпочитам визията отгоре, защото виждам какво се случва и зад мен.
Класовете не са много, но пък са коренно различни един от друг(не както в л2 да има 3 вида дагери, 3 вида арчери...).
Ето го class tree'то http://eu.rgtr.com/en/afs_intel/afs_pathfinder.

Buddy - малко по-късно ще вляза да поиграя и ще направя SS. Играя на 1680*1050, на custom детайли - всичко е на high, но съм изключил някакви "lightning" ефекти, които гърчат яко. Системните изисквания, които си написал са минималните, а не препоръчителните :). А какво ще се случи с моята пача сисс... не знам, суба и е 52лвл... ще видим, времето ще покаже :P.
Е аз се въртя около минималните, и играя на 15 инчов монитор :wink: То това ще си е напълно различна игра моето на Low, но като си взема новата конфигурациика ще става фън :wink: Айде чакам скриинс...Аз иначе 3-4 дена поиграх по 4-5 часа и L2 пак ми писна :lol: Нема оправия с тоя скучен гринд, в табулата виждам, че парти експ-а е доста фън...Което ще ми хареса, да, макар, че на бетата биех само соло...Много е яко това с дропшиповете и alien-ите :lol:

П.П Кака Сара (червенокоската) рулира...Check this out.

Edit: Пуу...Трябва май да си купувам и играта дори, къв е тоя преордър тогава...
Edit2: Гипо, твоята от пулсар ли е...Има ли един месец включен?Все пак ще изчакам твоето по обстойно мнение, че нещо тоя преордър от 5 евро дето го напраих преди за да видя бетата явно не е бил баш преордър...
Edit3: For every three months you serve in the AFS (with an active account*), you will be granted access to exclusive in-game content and items such as emotes, gear, engineering schematics, tiles, pets… need we go on? As a special bonus, soldiers will also receive a special 1 Month Reward (details below). Even more Rewards will be announced shortly, so check back here for updates.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

От пулсар е, да, с един месец включен(но пак трябва да активираш с тайм карта или кредитна карта).
Възникна проблем - играта неще да прави СС с prtscr. Никъде не пише с кое копче се прави СС...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Да, бях се сетил и за това, но имам проблем с Фрапс :oops:. Инсталирал съм десетки версии на фрапс(включително и 100% работещи(изпратени от приятели)), но проблема остава на лице. Фрапса не желае да прави филмчета и СС.
:lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Гипо написа:Да, бях се сетил и за това, но имам проблем с Фрапс :oops:. Инсталирал съм десетки версии на фрапс(включително и 100% работещи(изпратени от приятели)), но проблема остава на лице. Фрапса не желае да прави филмчета и СС.
:lol:
Проблемът е във вашия телевизор :lol: Пробвай Print Screen бутона, и Paste в Paint или друг графичен редактор.Аз сигурно ще почна Tabula след месец-два като си взема новия компютър, че не ми се играе на Low :wink: Тъкмо да изкажеш по-стабилно мнение до тогава.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Аз лично очаквах след натискане на prtscr бутона играта автоматично да си прави СС в някоя нейна папка, както много от другите мморпгта. Уви такова нещо не се случва тук :lol:. Ей сега ще му пиша на Ричърд Гариът да оправи тоя пропуск :lol:.
Иначе знам, че проблема е в моя телевизор, не съм чул за друг с такъв проблем.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

Поредната добра игра на НС софт след Лайнейдж и Гуилд Ларс
Кирилица goes Jason
Изображение
Аватар
Wile E. C.

Мнение от Wile E. C. »

Има ли някакъв вид трайъл? Не мисля да се набутвам за игра, която може - или няма - да ми хареса. За УоУ имаше 15 дневен код. Има ли такова нещо за Табула Р?
Аватар
Alien
Обратна връзка:

Мнение от Alien »

Вuddy написа:Бе едва ли революционна...по скоро нещо ново, стига с тези клиширани елфи, джуджета, орки... :wink: Та поиграх 10 минути...Не мога все още да изкажа мнение, играта дори на всичко на low (защото такава е машинката ми, и дори не ми позволява да пусна на повече от low - когато я пуснах, играта учтиво ми заяви, че видео картата ми имала по малко от 256 ram и трябвало да играя на low :D ) изглежда доста добре графично :wink: Пострелях малко там, поскачах...горе-долу добре е, още съм си 1 lvl :) Като стигна напред след няколко дена ще напиша ревю (макар, че ще е само за геймплей, по графиката нищо не мога да кажа заради стария ми 15" монитор, и конфигурацията за боклука, но до колкото съм гледал по скрииншоти и trailers тя е доста добра).

Някой ако има 16:10, 22"+ монитор, и карта от типа 8800 gtx да свирка да му давам акаунта, че да изказва графично мнение :lol:
Кажи акаунта
Use Google Sucker
Изображение
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Dead Guy написа:
Вuddy написа:Бе едва ли революционна...по скоро нещо ново, стига с тези клиширани елфи, джуджета, орки... :wink: Та поиграх 10 минути...Не мога все още да изкажа мнение, играта дори на всичко на low (защото такава е машинката ми, и дори не ми позволява да пусна на повече от low - когато я пуснах, играта учтиво ми заяви, че видео картата ми имала по малко от 256 ram и трябвало да играя на low :D ) изглежда доста добре графично :wink: Пострелях малко там, поскачах...горе-долу добре е, още съм си 1 lvl :) Като стигна напред след няколко дена ще напиша ревю (макар, че ще е само за геймплей, по графиката нищо не мога да кажа заради стария ми 15" монитор, и конфигурацията за боклука, но до колкото съм гледал по скрииншоти и trailers тя е доста добра).

Някой ако има 16:10, 22"+ монитор, и карта от типа 8800 gtx да свирка да му давам акаунта, че да изказва графично мнение :lol:
Кажи акаунта
Поста е от 20-ти Август :lol:
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Кирилица написа:Поредната добра игра на НС софт след Лайнейдж и Гуилд Ларс
Guild Wars не е на NC Soft, а на ArenaNet :wink:

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Тя и тази не е, NC Soft са само издатели на GW, TR, CoV/CoH.
NC са направили само Л1 и Л2(и в момента правят АИОН).
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Гипо, чакам си скрииншотите.Пробвай в пейнт както ти казах :wink:
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

Fler написа:
Кирилица написа:Поредната добра игра на НС софт след Лайнейдж и Гуилд Ларс
Guild Wars не е на NC Soft, а на ArenaNet :wink:
Поради същата причина и повечето игри на ЕА изгарят. Ама нали те обират парите.

Играта изисква ли месечни такси?
Кирилица goes Jason
Изображение
Аватар
Hangwire

Мнение от Hangwire »

Гипо,знам го този проблем.И при мен беше така.Просто не се включва нали?

Та ако искаш,ще я кача инсталирана моята някъде да я изтеглиш.
Публикувай отговор