Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 20:28
Така така...
Поиграх табула раса.
Мнения за играта от пръв поглед.
ДИНАМИКА - това е първото, което ми дойде на ума, щом започнах да играя. В тази игра най-обикновенно убиване на гадини е с динамиката на пвп'то в УоУ и Л2. А гадините далеч не са тъпите животни, които добре познаваме. Това са освирепели извънземни, които не се respawn'ват току така, а биват дропвани от летящи кораби! По-рано бях казал, че в тази игра си в безопасност единствено в града. Сгреших, дори там не си в безопасност . От време на време извънземните ръшват NPC'тата, които пазят градовете и налазват. От там нататък е работа на играчите да си възвърнат града(базата). Куршуми, лазери, бомби, мечове... летят отвсякъде. Като човек, който е играл прекалено мудните Л2 и УоУ - направо се шашнах от екшъна в TR. А представям си, какво ли ще е на пвп в ТР... или не, не мога да си представя .
Цялата атмосфера е леко в стил "войната на световете" - хората се бият със сетни сили за оцеляването си. А пълчищата извънземни прииждат непрестанно.
Трейлъра на играта е добър и въздействащ според мен - http://eu.rgtr.com/en/media/video_player/high/14
А ето и филмче, което показва най-обикновенно експване в играта - http://youtube.com/watch?v=NTgCNVpS4Vc
От 1 ден игра, аз лично съм във възторг.
Играя на EU съвръра (до момента е само един), име Gipo Smallhand, кандидат снайпер или пък spy ^^
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 20:32
Играта наистина хваща окото Колко се плаща на месец и колко струва самата игра? А и може ли малко повече инфо за предмети/класове/skill tree, etc (ако не те мързи)?
Мм.. и още нещо Само от трето лице ли е, или има опция и за FP?
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 20:46
Аз си платих L2 тоя месец и се набутах, забравих, че излиза Tabula Rasa...Утре може и да я поиграя, имам Preorder и поиграх в бетата надявам се да съм набарал далавера с преордъра и да не плащам сега, че иначе ще си бича L2 докат ми изтече акаунта за да не става зян Гипо, дай малко скрииншоти на high де, плс A..и какво ще правиш със Siss, aко ти хареса TR зарязваш ли L2
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 21:27
Dis - играта струва 59лв. Месечните такси са обичайните 53лв за 60 дневна тайм карта(както на WoW, L2...).
Играта има възможност за FP и 3P. Аз лично предпочитам визията отгоре, защото виждам какво се случва и зад мен.
Класовете не са много, но пък са коренно различни един от друг(не както в л2 да има 3 вида дагери, 3 вида арчери...).
Ето го class tree'то http://eu.rgtr.com/en/afs_intel/afs_pathfinder.
Buddy - малко по-късно ще вляза да поиграя и ще направя SS. Играя на 1680*1050, на custom детайли - всичко е на high, но съм изключил някакви "lightning" ефекти, които гърчат яко. Системните изисквания, които си написал са минималните, а не препоръчителните . А какво ще се случи с моята пача сисс... не знам, суба и е 52лвл... ще видим, времето ще покаже .
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 21:29
Сериозно се замислям дали за коледа да си подаря Tabula Rasa, или да си платя премиум акаунт на Кабал-а...
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 21:39
60лева +30 на месец, не е като да не мога да си го позволя, но като цяло се питам дали ще иам времето;/
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 22:24
Гипо написа: Dis - играта струва 59лв. Месечните такси са обичайните 53лв за 60 дневна тайм карта(както на WoW, L2...). Играта има възможност за FP и 3P. Аз лично предпочитам визията отгоре, защото виждам какво се случва и зад мен. Класовете не са много, но пък са коренно различни един от друг(не както в л2 да има 3 вида дагери, 3 вида арчери...). Ето го class tree'то http://eu.rgtr.com/en/afs_intel/afs_pathfinder. Buddy - малко по-късно ще вляза да поиграя и ще направя SS. Играя на 1680*1050, на custom детайли - всичко е на high, но съм изключил някакви "lightning" ефекти, които гърчат яко. Системните изисквания, които си написал са минималните, а не препоръчителните . А какво ще се случи с моята пача сисс... не знам, суба и е 52лвл... ще видим, времето ще покаже . Е аз се въртя около минималните, и играя на 15 инчов монитор То това ще си е напълно различна игра моето на Low, но като си взема новата конфигурациика ще става фън Айде чакам скриинс...Аз иначе 3-4 дена поиграх по 4-5 часа и L2 пак ми писна Нема оправия с тоя скучен гринд, в табулата виждам, че парти експ-а е доста фън...Което ще ми хареса, да, макар, че на бетата биех само соло...Много е яко това с дропшиповете и alien-ите
П.П Кака Сара (червенокоската) рулира... Check this out.
Edit: Пуу...Трябва май да си купувам и играта дори, къв е тоя преордър тогава...
Edit2: Гипо, твоята от пулсар ли е...Има ли един месец включен?Все пак ще изчакам твоето по обстойно мнение, че нещо тоя преордър от 5 евро дето го напраих преди за да видя бетата явно не е бил баш преордър...
Edit3: For every three months you serve in the AFS (with an active account*), you will be granted access to exclusive in-game content and items such as emotes, gear, engineering schematics, tiles, pets… need we go on? As a special bonus, soldiers will also receive a special 1 Month Reward (details below). Even more Rewards will be announced shortly, so check back here for updates.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2007 00:03
От пулсар е, да, с един месец включен(но пак трябва да активираш с тайм карта или кредитна карта).
Възникна проблем - играта неще да прави СС с prtscr. Никъде не пише с кое копче се прави СС...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2007 01:35
Да, бях се сетил и за това, но имам проблем с Фрапс . Инсталирал съм десетки версии на фрапс(включително и 100% работещи(изпратени от приятели)), но проблема остава на лице. Фрапса не желае да прави филмчета и СС.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2007 11:53
Гипо написа: Да, бях се сетил и за това, но имам проблем с Фрапс . Инсталирал съм десетки версии на фрапс(включително и 100% работещи(изпратени от приятели)), но проблема остава на лице. Фрапса не желае да прави филмчета и СС. Проблемът е във вашия телевизор Пробвай Print Screen бутона, и Paste в Paint или друг графичен редактор.Аз сигурно ще почна Tabula след месец-два като си взема новия компютър, че не ми се играе на Low Тъкмо да изкажеш по-стабилно мнение до тогава.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2007 12:22
Аз лично очаквах след натискане на prtscr бутона играта автоматично да си прави СС в някоя нейна папка, както много от другите мморпгта. Уви такова нещо не се случва тук . Ей сега ще му пиша на Ричърд Гариът да оправи тоя пропуск .
Иначе знам, че проблема е в моя телевизор, не съм чул за друг с такъв проблем.
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2007 13:23
Поредната добра игра на НС софт след Лайнейдж и Гуилд Ларс
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
Wile E. C.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2007 15:08
Има ли някакъв вид трайъл? Не мисля да се набутвам за игра, която може - или няма - да ми хареса. За УоУ имаше 15 дневен код. Има ли такова нещо за Табула Р?
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2007 16:08
Вuddy написа: Бе едва ли революционна...по скоро нещо ново, стига с тези клиширани елфи, джуджета, орки... Та поиграх 10 минути...Не мога все още да изкажа мнение, играта дори на всичко на low (защото такава е машинката ми, и дори не ми позволява да пусна на повече от low - когато я пуснах, играта учтиво ми заяви, че видео картата ми имала по малко от 256 ram и трябвало да играя на low ) изглежда доста добре графично Пострелях малко там, поскачах...горе-долу добре е, още съм си 1 lvl Като стигна напред след няколко дена ще напиша ревю (макар, че ще е само за геймплей, по графиката нищо не мога да кажа заради стария ми 15" монитор, и конфигурацията за боклука, но до колкото съм гледал по скрииншоти и trailers тя е доста добра). Някой ако има 16:10, 22"+ монитор, и карта от типа 8800 gtx да свирка да му давам акаунта, че да изказва графично мнение
Кажи акаунта
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2007 16:16
Dead Guy написа: Вuddy написа: Бе едва ли революционна...по скоро нещо ново, стига с тези клиширани елфи, джуджета, орки... Та поиграх 10 минути...Не мога все още да изкажа мнение, играта дори на всичко на low (защото такава е машинката ми, и дори не ми позволява да пусна на повече от low - когато я пуснах, играта учтиво ми заяви, че видео картата ми имала по малко от 256 ram и трябвало да играя на low ) изглежда доста добре графично Пострелях малко там, поскачах...горе-долу добре е, още съм си 1 lvl Като стигна напред след няколко дена ще напиша ревю (макар, че ще е само за геймплей, по графиката нищо не мога да кажа заради стария ми 15" монитор, и конфигурацията за боклука, но до колкото съм гледал по скрииншоти и trailers тя е доста добра). Някой ако има 16:10, 22"+ монитор, и карта от типа 8800 gtx да свирка да му давам акаунта, че да изказва графично мнение Кажи акаунта Поста е от 20-ти Август
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2007 20:06
Кирилица написа: Поредната добра игра на НС софт след Лайнейдж и Гуилд Ларс
Guild Wars не е на NC Soft, а на ArenaNet
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2007 20:41
Тя и тази не е, NC Soft са само издатели на GW, TR, CoV/CoH.
NC са направили само Л1 и Л2(и в момента правят АИОН).
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2007 21:24
Гипо, чакам си скрииншотите.Пробвай в пейнт както ти казах
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2007 21:35
Fler написа: Кирилица написа: Поредната добра игра на НС софт след Лайнейдж и Гуилд Ларс Guild Wars не е на NC Soft, а на ArenaNet
Поради същата причина и повечето игри на ЕА изгарят. Ама нали те обират парите.
Играта изисква ли месечни такси?
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2007 22:31
Гипо,знам го този проблем.И при мен беше така.Просто не се включва нали?
Та ако искаш,ще я кача инсталирана моята някъде да я изтеглиш.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|