Rudeb0x.c0re написа:Деба казах примерно,бе!
Ем деба аз ти показвам колко абсурдно се изказа,като те засягам теб

Rudeb0x.c0re написа:Из нета напоследък се носят странни слухове.
Rudeb0x.c0re написа:Щяло да има още един експенжън за УоУ.Възможно ли е да е истина?
Rudeb0x.c0re написа:Толкова скоро?
Rudeb0x.c0re написа:Ето какво мисля че ще има в експанжъна според мен.
Ето предположенията.
Ще има 2 нови раси.Ередарите(предполагам тях,защото не мога да се сетя други съюзници освен Нагите(няма как да стане) и Нерубияните(пак няма как да стане)) за за Ордата
Rudeb0x.c0re написа:и Пандите за Алианса.
Rudeb0x.c0re написа:Ще има цял нов континент в Азерот.Нортренд,ония ледения.И там ще има няколко нови инстанции,от които едната ще бъде върховата с най-силния бос.Ще бъде The Frozen Throne и съответно Артас Лич Кинга ще бъде бос.
Rudeb0x.c0re написа:Може и неоки нев клас да вкарат.
Rudeb0x.c0re написа:Защо мислите всичките дето играят УоУ за идиоти?Прекарвам в УоУ не повече от 2 часа макс на ден.Какво нямам живеот ли?Да,бе!
Rudeb0x.c0re написа:УоУ седи над всички бози дето играете.
Rudeb0x.c0re написа:Най отгоре е и сере върху останалите.Това е.
Rudeb0x.c0re написа:Седя много време в нас,слушам музичка.Това значи ли че съм зарибено по УоУ идиотче?Не мисля.Излизам имам стотици приятели.
Rudeb0x.c0re написа:По добре да седя и да играя УоУ,отколкото да слушам сектантска музиак(блек метъли и такива) и да се дрогирам по улиците.![]()
![]()
Тъпо може да звучи,но е така.
Brain написа:По същия начин всички боготворят подобни помии като Starcraft
Rudeb0x.c0re написа:...и да се дрогирам по улиците.![]()
![]()
Тъпо може да звучи,но е така.
Irenicus написа:....
Rudeb0x.c0re написа:Irenicus написа:....
Оу,бая си се постарал тука.
Ето какво мисля аз.
Защо да няма как да вкарат Артас в играта?Вкараха Илидан и според мен не им пречи да вкараъ и Артас за върхови бос.Все пак той става новия лич кинг.
А по въпроса за пандите....Просто не мога да се сетя за друга съюзническа раса на Алианса от това което сме виждали до сега.Виж може да измислят нещо новo.
Имах предвид че ако го пуснат до Коледа както ти казваш ще бъде много рaно имайки предвид Старкрафт 2 и колко се забави първия експанжън..
И пак деа се чудя щом има по-добри ММО-та от УоУ,що не вземете да играете тях бре?Всички се оплаквате УоУ била бъгава,всичко били копирано от други,има по-яки от нея и въпреки това пак я играете.Има нещо в думите ми щом 9-10 милиона играчи предпочитат да играят нея вместо другите и даже да плащат за това не малко пари.А да не говориме и за хората като мен,които играят по пиратските сървари.Събират се поне още окоо 1 милиона или малко по малко.
И за ония пост с блек метъла.Не съм искал да обиждам слушащите,но гледам че стана тъпо...![]()
![]()
Се едно..
А Пениуайс може да спре да си вре клоунската глава навсякъде.И не съм казал че е тъпо по улиците....Деба наистина ли си толкова прост,бе?Целиш да се покажеш като много остроумен пред другите,но всъщност си едно идиотче.
Идиот ли съм?Не мисля.Идиотчето си ти.
† iMMortality † написа:Rudeb0x.c0re написа:Irenicus написа:....
Ето какво мисля аз.
Защо да няма как да вкарат Артас в играта?Вкараха Илидан и според мен не им пречи да вкараъ и Артас за върхови бос.Все пак той става новия лич кинг.
А по въпроса за пандите....Просто не мога да се сетя за друга съюзническа раса на Алианса от това което сме виждали до сега.Виж може да измислят нещо новo.
Имах предвид че ако го пуснат до Коледа както ти казваш ще бъде много рaно имайки предвид Старкрафт 2 и колко се забави първия експанжън..
И пак деа се чудя щом има по-добри ММО-та от УоУ,що не вземете да играете тях бре?Всички се оплаквате УоУ била бъгава,всичко били копирано от други,има по-яки от нея и въпреки това пак я играете.Има нещо в думите ми щом 9-10 милиона играчи предпочитат да играят нея вместо другите и даже да плащат за това не малко пари.А да не говориме и за хората като мен,които играят по пиратските сървари.Събират се поне още окоо 1 милиона или малко по малко.
И за ония пост с блек метъла.Не съм искал да обиждам слушащите,но гледам че стана тъпо...![]()
![]()
Се едно..
А Пениуайс може да спре да си вре клоунската глава навсякъде.И не съм казал че е тъпо по улиците....Деба наистина ли си толкова прост,бе?Целиш да се покажеш като много остроумен пред другите,но всъщност си едно идиотче.
Сега ще ти издам една малка тайна.Близард НЕ броят играещите,а ПРОДАДЕНИТЕ БРОЙКИ от играта.Като пред публиката казват,че всички тези 8-9 милиона са играещи или не казват нищо.Чист пример съм аз.Имам УоУ,но не го играя от ехехееее и ме бройкат за играещ?Капиш ?Може да погледнеш и в официалния форум на УоУ в БГ,да видиш как на ден излизат по 2-3 оферти минимум за продаване на герои.Истината е че хората спират с УоУ,но по статистиките на близард те не спират,тъй като броят продадени бройки
Rudeb0x.c0re написа:† iMMortality † написа:Rudeb0x.c0re написа:Irenicus написа:....
Ето какво мисля аз.
![]()
Се едно..
Сега ще ти издам една малка тайна.Близард НЕ броят играещите,а ПРОДАДЕНИТЕ БРОЙКИ от играта.Като пред публиката казват,че всички тези 8-9 милиона са играещи или не казват нищо.Чист пример съм аз.Имам УоУ,но не го играя от ехехееее и ме бройкат за играещ?Капиш ?Може да погледнеш и в официалния форум на УоУ в БГ,да видиш как на ден излизат по 2-3 оферти минимум за продаване на герои.Истината е че хората спират с УоУ,но по статистиките на близард те не спират,тъй като броят продадени бройки
Еми може и така да е.Във всеки случай ти си по компетентен от мен в тоя въпрос,защото аз никога не съм играл в Близз.
Но имам друг въпрос.Защо да не могат да проверят броят на играчите по това колко хора игратя в отеделен реалм?
Те колко са реалмовете?50?100 ли бяха?
Не,франчайз се нарича бизнес сътрудничество между 2 страни.Франчаизодателя е този които има опит във дадена свера,а франчаизополучателят е този които е ,,зелен'' в дадения бизнес за това прави франчаиз със опитния.Така и 2те страни работят във една сфера и печелят заедно.Така най-просто мога да ти го обясня.Франчаиз може да се нарича и верига магазини примерно,но отделните продукти на една фирма не могат да се нарекът франчайз..Rudeb0x.c0re написа:Jorix написа:Добре що ми се струва че в тоя форум никои не знае кво означава франчайз,но всеки я употребява наляво и надясноIrenicus написа:Близард да не са гламави че да си зарежат толкова печелившия франчайз
Франчайз е всичко около света на Уоркрафт.Игрите,книгите и задаващия се филм.
Irenicus написа:Rudeb0x.c0re написа:Ето какво мисля че ще има в експанжъна според мен.
Ето предположенията.
Ще има 2 нови раси.Ередарите(предполагам тях,защото не мога да се сетя други съюзници освен Нагите(няма как да стане) и Нерубияните(пак няма как да стане)) за за Ордата
Защо пък да няма как да стане?
NWA написа:Лично аз се сблъсквам с подобни случаи всеки ден - ученици на поправка, натрупване на отсъствия или просто родители, оплакващи
се от своето синче, което кисне пред рс-то по цял ден.