Обсъждания по Guild Wars

Игри за PC
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Вчера си инсталирах наново Prophecies-а, който не бях играл от около 2-3 години...Все още не мога да свикна в Roleplay-a, 2 пъти умрях, докат се усетя, че не ползвам правилния скил (имам warrior/monk 14 lvl) :lol: Ама иначе, на PvP-то мажа с моя monk/elementalist :wink: А и играя предимно с Only pvp characters, там е фъна според мен, roleplay доста рядко пусках като играех по-редовно преди време.
Алминаторa10322

Мнение от Алминаторa10322 »

Като стигнеш до мисията в дивайнити коуст свиркай,да вземем да превъртим Тирия някоя вечер ;)
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
Алминаторa10322

Най-накрая я крафтнах тая броня ^^
Изображение
Special thanks to:
Сандро,за страхотния фарм,който ми показа,но за съжаление не съм разкривал много от Канта :(

Всички отчаяни търговци,които ми продаваха зелените си айтеми на адски ниски цени.

Всички ламери,които купиха адски евтините оръжия на доста добри за мен цени.
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
Аnti
Обратна връзка:

Мнение от Аnti »

Алминаторът написа:Всички ламери...
Четейки коментарите ти съм 101% сигурен,че си пълен нууб и само се опитваш да се правиш на про и разбирач пред останалите(тези който не са играли играта),а несхващаш и 10% от смисъла на играта.
Изображение
Алминаторa10322

Аnti написа:
Алминаторът написа:Всички ламери...
Четейки коментарите ти съм 101% сигурен,че си пълен нууб и само се опитваш да се правиш на про и разбирач пред останалите(тези който не са играли играта),а несхващаш и 10% от смисъла на играта.
И така да е,но да купиш син лък с RQ 12 за 5к си е пълна ламерщина.
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

Ето че най-накрая се здобих с НайтФалл (до месец ще имам и ЕоН) Еми много по-добра е кампанията отколкото Факшъна (но много по-лесна) Стигнах някъде до края 8) (В дезолюлшъна или както е там) и мисля че до няколко дни ще я превъртя.
Кирилица goes Jason
Изображение
Публикувай отговор