Обсъждания по Guild Wars
Вчера си инсталирах наново Prophecies-а, който не бях играл от около 2-3 години...Все още не мога да свикна в Roleplay-a, 2 пъти умрях, докат се усетя, че не ползвам правилния скил (имам warrior/monk 14 lvl)
Ама иначе, на PvP-то мажа с моя monk/elementalist
А и играя предимно с Only pvp characters, там е фъна според мен, roleplay доста рядко пусках като играех по-редовно преди време.
-
Алминаторa10322
Като стигнеш до мисията в дивайнити коуст свиркай,да вземем да превъртим Тирия някоя вечер 
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
-
Алминаторa10322
Най-накрая я крафтнах тая броня ^^

Special thanks to:
Сандро,за страхотния фарм,който ми показа,но за съжаление не съм разкривал много от Канта
Всички отчаяни търговци,които ми продаваха зелените си айтеми на адски ниски цени.
Всички ламери,които купиха адски евтините оръжия на доста добри за мен цени.

Special thanks to:
Сандро,за страхотния фарм,който ми показа,но за съжаление не съм разкривал много от Канта
Всички отчаяни търговци,които ми продаваха зелените си айтеми на адски ниски цени.
Всички ламери,които купиха адски евтините оръжия на доста добри за мен цени.
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
-
Алминаторa10322
И така да е,но да купиш син лък с RQ 12 за 5к си е пълна ламерщина.Аnti написа:Четейки коментарите ти съм 101% сигурен,че си пълен нууб и само се опитваш да се правиш на про и разбирач пред останалите(тези който не са играли играта),а несхващаш и 10% от смисъла на играта.Алминаторът написа:Всички ламери...