Halo 2 Vista
-
thegreenkrs
- Обратна връзка:
-
----------
-
----------
е играта трябва да е супер ама тиа от микрософт са супер зле искат да ни накарат с хитова игричка да си купиме уиноус виста това е комерсален номер ае земете си виста за нея има хало 2 ахах а то ще излзиа хало 3 следмалко луди ли сте заври си витата в гъза бил геи такъв цъкаи си хало 2 то 3 излиза тос 2 ш ме мами бил геи геи долен
-
TheNightmare
Абсолютно. Текстурите и са ужасни вобще не мяза на съвременна игра. А системните изисквания са супер високи което значи купуваите нови Vista Ultimate Ready PC-та и играите новите игри с Dx10 графика наподобяваща CS1zlostar написа:не говоря за играта като цяло а за това как изглежда ,няма никаква промяна графично,и не е само мое мнение(виж ign,gamestats) за pc гласували са към 15000 ! Колкото и голям фен да си и не можеш да го отречеш (ако си я пуснал де),иначе играта си е СУПЕР.Master Chief написа:Я мълчи там бе!!!!!Т'ва,че лично ти смяташ така,не значи че ВСЪЩНОСТ е така.Ако не си HALO ФЕн си затваряй устицата и не се бъркай там дето не ти е работа!!!![]()
![]()
пп аман от лапетии .....
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Съква. Играх я. И съква. По някаква незнайна причина изкарва някакъв уникален бъг и повечето текстури умират. Самата игра е много кофти, правиш нещо, ама не разбираш какво. Да не говорим, че в менюто учтиво ме помолиха да натисна А бутона на джойпада, за да продължа.
Единственото, което би ме задържало да я играя, е че все пак е фантастика и историята е почти приятна. Ама то, горкото, е почти неиграемо :/
Единственото, което би ме задържало да я играя, е че все пак е фантастика и историята е почти приятна. Ама то, горкото, е почти неиграемо :/
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
----------
Дади написа:Съква. Играх я. И съква. По някаква незнайна причина изкарва някакъв уникален бъг и повечето текстури умират. Самата игра е много кофти, правиш нещо, ама не разбираш какво. Да не говорим, че в менюто учтиво ме помолиха да натисна А бутона на джойпада, за да продължа.
Дейба чифутите от Майкрософт, дейба.
От една страна,не може да не излизат нови Windows.Все пак трябва да има напредък.Сега да сравним ХР и '98.То,какво да ги сравняваме а?
Ама лошото е,че Виста е боклучав недоработен продукт.Все пак аз съм доста заинтригуван да видя игри на ДХ10
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Това за РС версията ли? Или за някой от стейшъните?Дади написа:Съква. Играх я. И съква. По някаква незнайна причина изкарва някакъв уникален бъг и повечето текстури умират. Самата игра е много кофти, правиш нещо, ама не разбираш какво. Да не говорим, че в менюто учтиво ме помолиха да натисна А бутона на джойпада, за да продължа.
- Дади
- Обратна връзка:
ПиСи версията.admin's minion написа:Това за РС версията ли? Или за някой от стейшъните?Дади написа:Съква. Играх я. И съква. По някаква незнайна причина изкарва някакъв уникален бъг и повечето текстури умират. Самата игра е много кофти, правиш нещо, ама не разбираш какво. Да не говорим, че в менюто учтиво ме помолиха да натисна А бутона на джойпада, за да продължа.
Пичове, дето псувате вистата, някога да сте я пускали случайно? И какво говорите против Бил Гейтс?
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
-
thegreenkrs
- Обратна връзка:
Първокласен боклук си ти, в пълния смисъл на думатаExigo написа:Естествено знаем го Били винаги ще ни пробута първокласен боклук със готина игра за съжаление. Говоря за вистата ебати името да си беше оставил лонгхорн.
- Дади
- Обратна връзка:
От това дет' си чувал. Мхм, Буш е извънземно, Елвис е жив, аз съм законния престолонаследник на България. И? Истина ли е? Не говорете за нещо, за което нямате личен опит.Master Chief написа:Сигурно е добър Вистата ама от това което съм чувал си правя извода,че не е боклучав,а недоработен.И малко кофти става с това,че е май 10ГБ(или?)
TheGreenKRS, restecpt!
EDIT: Баща ми е пич, оправи проблема с драйверите. От утре почвам сериозен цикъл, ще споделя експертно мнение до края на седмицата