Halo 2 Vista

Проблеми, съвети, ъпгрейд

Кефи ли въ игрътъ уа?

Дъ!
7
64%
Нье!
4
36%

Общо гласове: 11

thegreenkrs
Обратна връзка:

Мнение от thegreenkrs »

8 Юни :roll:
----------

Мнение от ---------- »

В gamespot пише, че излиза на 31. :roll:
П.П. Gameplay movies
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Bator Zong™ написа:В gamespot пише, че излиза на 31. :roll:
П.П. Gameplay movies
Е то...Юни почти... :( :( :? :?
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
----------

Мнение от ---------- »

Играта излезе вчера, ето ви линк. Ето и още един. :P
П.П. Едитнах първия пост.
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Да де ама само за Виста. :( :( :(
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Я мълчи там бе!!!!!Т'ва,че лично ти смяташ така,не значи че ВСЪЩНОСТ е така.Ако не си HALO ФЕн си затваряй устицата и не се бъркай там дето не ти е работа!!! :x :x :x
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

е играта трябва да е супер ама тиа от микрософт са супер зле искат да ни накарат с хитова игричка да си купиме уиноус виста това е комерсален номер ае земете си виста за нея има хало 2 ахах а то ще излзиа хало 3 следмалко луди ли сте заври си витата в гъза бил геи такъв цъкаи си хало 2 то 3 излиза тос 2 ш ме мами бил геи геи долен
TheNightmare

Мнение от TheNightmare »

zlostar написа:
Master Chief написа:Я мълчи там бе!!!!!Т'ва,че лично ти смяташ така,не значи че ВСЪЩНОСТ е така.Ако не си HALO ФЕн си затваряй устицата и не се бъркай там дето не ти е работа!!! :x :x :x
не говоря за играта като цяло а за това как изглежда ,няма никаква промяна графично,и не е само мое мнение(виж ign,gamestats) за pc гласували са към 15000 ! Колкото и голям фен да си и не можеш да го отречеш (ако си я пуснал де),иначе играта си е СУПЕР.
пп аман от лапетии .....
Абсолютно. Текстурите и са ужасни вобще не мяза на съвременна игра. А системните изисквания са супер високи което значи купуваите нови Vista Ultimate Ready PC-та и играите новите игри с Dx10 графика наподобяваща CS1
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

Минаха 2 години и половина от когато превъртях първата Хало. А сега ми казват, че била само за Vista.
А хейтърите на играта да духат!!!
Кирилица goes Jason
Изображение
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Съква. Играх я. И съква. По някаква незнайна причина изкарва някакъв уникален бъг и повечето текстури умират. Самата игра е много кофти, правиш нещо, ама не разбираш какво. Да не говорим, че в менюто учтиво ме помолиха да натисна А бутона на джойпада, за да продължа.

Единственото, което би ме задържало да я играя, е че все пак е фантастика и историята е почти приятна. Ама то, горкото, е почти неиграемо :/
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
----------

Мнение от ---------- »

Дади написа:Съква. Играх я. И съква. По някаква незнайна причина изкарва някакъв уникален бъг и повечето текстури умират. Самата игра е много кофти, правиш нещо, ама не разбираш какво. Да не говорим, че в менюто учтиво ме помолиха да натисна А бутона на джойпада, за да продължа.

Единственото, което би ме задържало да я играя, е че все пак е фантастика и историята е почти приятна. Ама то, горкото, е почти неиграемо :/
:( :( :(

Дейба чифутите от Майкрософт, дейба.
Аватар
Exigo
Обратна връзка:

Мнение от Exigo »

Естествено знаем го Били винаги ще ни пробута първокласен боклук със готина игра за съжаление. Говоря за вистата ебати името да си беше оставил лонгхорн.
Discipline is my sword,
faith is my shield.
Do not leap blindy into uncertainty,
and you may live to reap the rewards.
Fenrir

Мнение от Fenrir »

От една страна,не може да не излизат нови Windows.Все пак трябва да има напредък.Сега да сравним ХР и '98.То,какво да ги сравняваме а? :lol: :lol: :lol: Ама лошото е,че Виста е боклучав недоработен продукт.Все пак аз съм доста заинтригуван да видя игри на ДХ10
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Дади написа:Съква. Играх я. И съква. По някаква незнайна причина изкарва някакъв уникален бъг и повечето текстури умират. Самата игра е много кофти, правиш нещо, ама не разбираш какво. Да не говорим, че в менюто учтиво ме помолиха да натисна А бутона на джойпада, за да продължа.

Това за РС версията ли? Или за някой от стейшъните?
Аватар
Дади
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

admin's minion написа:

Това за РС версията ли? Или за някой от стейшъните?
ПиСи версията.

Пичове, дето псувате вистата, някога да сте я пускали случайно? И какво говорите против Бил Гейтс?
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Аватар
Sashakiss®
Обратна връзка:

Мнение от Sashakiss® »

Ако имах DVD-rom щях си дръпна играта..
thegreenkrs
Обратна връзка:

Мнение от thegreenkrs »

Exigo написа:Естествено знаем го Били винаги ще ни пробута първокласен боклук със готина игра за съжаление. Говоря за вистата ебати името да си беше оставил лонгхорн.
Първокласен боклук си ти, в пълния смисъл на думата :twisted: Купи си оригинала да видим дали ше ви "съква яко" загубеняци. Вашето нахалство няма граници.
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Сигурно е добър Вистата ама от това което съм чувал си правя извода,че не е боклучав,а недоработен.И малко кофти става с това,че е май 10ГБ(или?)
Аватар
Дади
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Master Chief написа:Сигурно е добър Вистата ама от това което съм чувал си правя извода,че не е боклучав,а недоработен.И малко кофти става с това,че е май 10ГБ(или?)
От това дет' си чувал. Мхм, Буш е извънземно, Елвис е жив, аз съм законния престолонаследник на България. И? Истина ли е? Не говорете за нещо, за което нямате личен опит.

TheGreenKRS, restecpt! :wink:

EDIT: Баща ми е пич, оправи проблема с драйверите. От утре почвам сериозен цикъл, ще споделя експертно мнение до края на седмицата ;)
Аватар
Exigo
Обратна връзка:

Мнение от Exigo »

По скрийновете графиката ми изглежда готина язва ми на дуум3 или съм в грешка. Защото я чакам да я подкарат под xp.
Discipline is my sword,
faith is my shield.
Do not leap blindy into uncertainty,
and you may live to reap the rewards.
Публикувай отговор