What is love?
Re: еми
konar написа:Нямаше го в изброените отговори и затова дадох отговора които ми хареса наи-много![]()
![]()
![]()
![]()
!!!!!!!
И кой отговор даде?
DarK_SouL написа:Ама иначе отговорите,които можеш да дадеш цепят мрака!!![]()
Мноо са яки!
мда,трябваше и още доста да сложа ма не се сетих тогава

Pеnnywise написа:Няма го в изброените по-горе възможни отговори..., и да, идиот си...
Е па радвам се за тебе

Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
Ем щом питаш дадох този отговор "Те такова животно НЕМА. " щот ме кефи

Само Левски!!!!!!!!!! http://zelora.act4trees.com/
Чувство...
Когато я срещнеш - ще я познаеш (мисля че така беше цитата) ... точно това е и моя отговор.
Ето и едно допълнение от личен опит!
Когато любовта е споделена, няма нищо, което да те интересува повече и нищо, за което да ти пука повече, от колкото за тази (девойка (надявам се за всички момчета
) ) , с която я споделяш! (Гледайте Съседка за Секс филма и слушайте каква реч изнася когато иска да спечели стипендията за колежа! )
А когато е несподелена, тогава целия свят се обръща! Способен си да направиш такива неща, които дори и в най - смелите ти фантазии не си си представял!
Когато я срещнеш - ще я познаеш (мисля че така беше цитата) ... точно това е и моя отговор.
Ето и едно допълнение от личен опит!
Когато любовта е споделена, няма нищо, което да те интересува повече и нищо, за което да ти пука повече, от колкото за тази (девойка (надявам се за всички момчета

А когато е несподелена, тогава целия свят се обръща! Способен си да направиш такива неща, които дори и в най - смелите ти фантазии не си си представял!
NeW PC - NoVeMbEr!
Ако съдя по поста ти сигурно си бил влюбен много пъти щом знаеш и за споделената любов и за не споделената любов
!!

Само Левски!!!!!!!!!! http://zelora.act4trees.com/
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
konar написа:Ако съдя по поста ти сигурно си бил влюбен много пъти щом знаеш и за споделената любов и за не споделената любов![]()
![]()
!!
Не просто, момичето, в което бях... така да се каже е една голяма курва (нека ме баннат) аз казвам истината и ходих с нея 2 пъти, а после когато скъсахме знам какво ми беше (тя ходеше с мен, за да не ми е кофти на мен (жалко че го разбрах късно!) ) ... за това знам какво е и споделената и несподелената.. тоест аз знам какво е несподелената, но знам по един фр.. за споделената.. просто като го гледам и като гледам и нея.. просто нз нз не може да се опише, техните изражения, усмивките, всичко!
NeW PC - NoVeMbEr!
Spi9er написа:konar написа:Ако съдя по поста ти сигурно си бил влюбен много пъти щом знаеш и за споделената любов и за не споделената любов![]()
![]()
!!
Не просто, момичето, в което бях... така да се каже е една голяма курва (нека ме баннат) аз казвам истината и ходих с нея 2 пъти, а после когато скъсахме знам какво ми беше (тя ходеше с мен, за да не ми е кофти на мен (жалко че го разбрах късно!) ) ... за това знам какво е и споделената и несподелената.. тоест аз знам какво е несподелената, но знам по един фр.. за споделената.. просто като го гледам и като гледам и нея.. просто нз нз не може да се опише, техните изражения, усмивките, всичко!
Малко се обърках..сори,че задълбавам ама значи при твоя приятел и гаджето му има споделена любов така ли?

For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Nhaz'Ul написа:Readonly написа:
Любовта е химия. Натурална, и с трайност три години.
ДА!!! ТАКА Е!!! ЧИСТА БИОХИМИЯ!!!
Виж, много често се бърка с нещо, което е вечно, но няма нииииищо общо с нея - обичта.
Разбирач си

The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.