Автор |
Съобщение |
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2007 20:23
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2007 21:59
Като цяло темата е малко безсмислена според мен 'щото на такива въпроси конкретен отговор няма!Ама иначе отговорите,които можеш да дадеш цепят мрака!! Мноо са яки!
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Re: еми Публикувано на: 20 Май 2007 08:17
konar написа: И кой отговор даде? DarK_SouL написа: Ама иначе отговорите,които можеш да дадеш цепят мрака!! Мноо са яки! мда,трябваше и още доста да сложа ма не се сетих тогава Pеnnywise написа: Няма го в изброените по-горе възможни отговори..., и да, идиот си...
Е па радвам се за тебе о и още нещо аре повече не се занимавай с идиота (мене) т.е. нито искам да ми пишеш,нито да се заяждаш с мене,не знам с к'во толко съм те "засегнал" ма нервите,които имаш причинени от твой приятели ,шефове,роднини,даскали и квото и да било нема нужда тука да си ги изкарваш и още по-малко на мене Арее делегация
___________________________________ Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
konar
|
|
|
|
|
|
|
|
Spi9er
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 13:13
Чувство...
Когато я срещнеш - ще я познаеш (мисля че така беше цитата) ... точно това е и моя отговор.
Ето и едно допълнение от личен опит!
Когато любовта е споделена, няма нищо, което да те интересува повече и нищо, за което да ти пука повече, от колкото за тази (девойка (надявам се за всички момчета ) ) , с която я споделяш! (Гледайте Съседка за Секс филма и слушайте каква реч изнася когато иска да спечели стипендията за колежа! )
А когато е несподелена, тогава целия свят се обръща! Способен си да направиш такива неща, които дори и в най - смелите ти фантазии не си си представял!
___________________________________ NeW PC - NoVeMbEr!
|
|
|
|
|
konar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2007 21:56
Ако съдя по поста ти сигурно си бил влюбен много пъти щом знаеш и за споделената любов и за не споделената любов !!
___________________________________ Само Левски!!!!!!!!!! http://zelora.act4trees.com/
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2007 22:07
Момчета и момичета - любовта е супер шибано нещо
Деа
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2007 22:34
The Chameleon написа: Момчета и момичета - любовта е супер шибано нещо Деа
Tell me somethin' which I don't know
___________________________________ Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
Spi9er
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 20:41
konar написа: Ако съдя по поста ти сигурно си бил влюбен много пъти щом знаеш и за споделената любов и за не споделената любов !!
Не просто, момичето, в което бях... така да се каже е една голяма курва (нека ме баннат) аз казвам истината и ходих с нея 2 пъти, а после когато скъсахме знам какво ми беше (тя ходеше с мен, за да не ми е кофти на мен (жалко че го разбрах късно!) ) ... за това знам какво е и споделената и несподелената.. тоест аз знам какво е несподелената, но знам по един фр.. за споделената.. просто като го гледам и като гледам и нея.. просто нз нз не може да се опише, техните изражения, усмивките, всичко!
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 21:04
Readonly написа:
Любовта е химия. Натурална, и с трайност три години.
ДА!!! ТАКА Е!!! ЧИСТА БИОХИМИЯ!!!
Виж, много често се бърка с нещо, което е вечно, но няма нииииищо общо с нея - обичта.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 21:48
Spi9er написа: konar написа: Ако съдя по поста ти сигурно си бил влюбен много пъти щом знаеш и за споделената любов и за не споделената любов !! Не просто, момичето, в което бях... така да се каже е една голяма курва (нека ме баннат) аз казвам истината и ходих с нея 2 пъти, а после когато скъсахме знам какво ми беше (тя ходеше с мен, за да не ми е кофти на мен (жалко че го разбрах късно!) ) ... за това знам какво е и споделената и несподелената.. тоест аз знам какво е несподелената, но знам по един фр.. за споделената.. просто като го гледам и като гледам и нея.. просто нз нз не може да се опише, техните изражения, усмивките, всичко!
Малко се обърках..сори,че задълбавам ама значи при твоя приятел и гаджето му има споделена любов така ли?
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Spi9er
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 22:02
Йеа.. и в това съм АБСОЛЮТНО СИГУРЕН!
А при мен положението съм го написал! Това беше несподелена любов мойто..
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 23:46
Nhaz'Ul написа: Readonly написа:
Любовта е химия. Натурална, и с трайност три години.
ДА!!! ТАКА Е!!! ЧИСТА БИОХИМИЯ!!! Виж, много често се бърка с нещо, което е вечно, но няма нииииищо общо с нея - обичта.
Разбирач си
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 23:49
playing: 7987. Nargaroth - Love Is Always Over With Ejaculation
spread your legs...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|