Кажете им коя е столицата на Австралия!
Нееее...объркали сте се...Квебек не е столицата на Канада...истинската столица на Канада е Камбера, а на Австралия - Отава...
И в Квебек на говорят на френски, а в Ню Орлеан...та имат празник, който се нарича Марди Гра ("Мазната сряда"????!!!!!) на който всички се преобличат като жени...блях...не искам да ходя в Канада...

И в Квебек на говорят на френски, а в Ню Орлеан...та имат празник, който се нарича Марди Гра ("Мазната сряда"????!!!!!) на който всички се преобличат като жени...блях...не искам да ходя в Канада...

The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
-
- Обратна връзка:
Боли те фара важното е че е якаРоманс написа:Дади написа:Ей, къцииии!![]()
Бтв, изключително малко хора знаят, че Канбера е столицата на Австралия. Проблемът е, че Сидни е най-големият и най-известният град и затова много хора се бъркат. Вероятно по същата логика и много хора смятат, че Ню Йорк е столица на САЩ.
Ай, въпрос с повишена трудност! Къде се намира Париж?
Това добре,ама да кажеш,че е Манчестър....
ТИ СТИГА СИ СИ ВРЯЛ ТВОЯ ШИБАН МИРОГЛЕД ТУКА ЧЕ ЗАМИРИСВА НА ПОВРЪЩАНО И СРАНО ЕДНОВРЕМЕННО, АЙ ДА ТЕ ЕБА В ЧЕКИДЖИЯТА, ЯКА БИЛА... А НАМЕРИ СИ ТИ ТАКАВА И ДА ТЕ ВИДЯ У ВАС КАТО Я ГЛЕДАШ ДАЛИ САМО ЩЕ Я ЕБЕШ ИЛИ ЩЕ МОЖЕШ ДА Я НАКАРАШ ДА ПЛАТИ ТОКА И ДА СМЕТНЕ КОЛКО ПАРИ СТЕ ИЗХАРЧИЛИ ЗА МЕСЕЦА, ХИЧ НЕ МИСЛИТЕ ЗА СЕБЕ СИ И ВИ СЪЖАЛЯВАМ И ВИ ПСУВАМ ЧЕ СТЕ ТАКИВА И ЧЕ НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ... АМАН ОТ ПРОСТИ
МНОГО ЛИ СИ ГОРД ЧЕ СИ ТЪП И ЧЕ НЕ ЗНАЕШ КОЯ Е СТОЛИЦАТА НА АВСТРАЛИЯ БЕ
ДА ТИ ИМАМ ВЪЗПИТАНИЕТО И НАЧИНА НА МИСЛЕНЕ, ХОДИ СЕ ГРЪМНИ ВЕЧЕ С ТВОЙТА ЧАЛГА И С ТЪПИЯ ТИ ГЪЗАРСКИ НАЧИН НА ЖИВОТ
КАТО СИ ОДИЛ 1294219 ПЪТИ НА ДИСКОТЕКА И МНОГО ЛИ РАЗБИРАШ И НАРИЧАШ ДРУГИТЕ КОМПЛЕКСАРИ, А ? ОТИ ЗНАМ, ЧЕ ТАКА ЩЕ МЕ НАРЕЧЕШ... АМА Я СИ РАЗБИРАМ ЖИВОТА И МИСЛЯ ПРЕДИ ДА ПРАВЯ НЕЩО
МОЕ НИЩО ДА НЕ ИЗМИСЛЯМ, АМА ПОНЕ МИСЛЯ
А ТИ ИГРАЙШ, БИЕШ ЧЕКИИ, ЕДЕШ... ЕБЕШ БЕГАШ НАПРАВО
СЛЕЗ ОТ КОЛНА ТЕ ЕБЕМ БЕ....
МНОГО ЛИ СИ ГОРД ЧЕ СИ ТЪП И ЧЕ НЕ ЗНАЕШ КОЯ Е СТОЛИЦАТА НА АВСТРАЛИЯ БЕ
ДА ТИ ИМАМ ВЪЗПИТАНИЕТО И НАЧИНА НА МИСЛЕНЕ, ХОДИ СЕ ГРЪМНИ ВЕЧЕ С ТВОЙТА ЧАЛГА И С ТЪПИЯ ТИ ГЪЗАРСКИ НАЧИН НА ЖИВОТ
КАТО СИ ОДИЛ 1294219 ПЪТИ НА ДИСКОТЕКА И МНОГО ЛИ РАЗБИРАШ И НАРИЧАШ ДРУГИТЕ КОМПЛЕКСАРИ, А ? ОТИ ЗНАМ, ЧЕ ТАКА ЩЕ МЕ НАРЕЧЕШ... АМА Я СИ РАЗБИРАМ ЖИВОТА И МИСЛЯ ПРЕДИ ДА ПРАВЯ НЕЩО
МОЕ НИЩО ДА НЕ ИЗМИСЛЯМ, АМА ПОНЕ МИСЛЯ
А ТИ ИГРАЙШ, БИЕШ ЧЕКИИ, ЕДЕШ... ЕБЕШ БЕГАШ НАПРАВО
СЛЕЗ ОТ КОЛНА ТЕ ЕБЕМ БЕ....
Ахахахаххх добре извинявай че ме кефиNattestid написа:ТИ СТИГА СИ СИ ВРЯЛ ТВОЯ ШИБАН МИРОГЛЕД ТУКА ЧЕ ЗАМИРИСВА НА ПОВРЪЩАНО И СРАНО ЕДНОВРЕМЕННО, АЙ ДА ТЕ ЕБА В ЧЕКИДЖИЯТА, ЯКА БИЛА... А НАМЕРИ СИ ТИ ТАКАВА И ДА ТЕ ВИДЯ У ВАС КАТО Я ГЛЕДАШ ДАЛИ САМО ЩЕ Я ЕБЕШ ИЛИ ЩЕ МОЖЕШ ДА Я НАКАРАШ ДА ПЛАТИ ТОКА И ДА СМЕТНЕ КОЛКО ПАРИ СТЕ ИЗХАРЧИЛИ ЗА МЕСЕЦА, ХИЧ НЕ МИСЛИТЕ ЗА СЕБЕ СИ И ВИ СЪЖАЛЯВАМ И ВИ ПСУВАМ ЧЕ СТЕ ТАКИВА И ЧЕ НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ... АМАН ОТ ПРОСТИ

-
В прочем кво се правите на географи като съм сигурен че половината не сте знаели коя е столицата на Австралия.Включително и автора добре че беше мунчо
За кво ми е да знам коя е столицата на Австралия, кат си има уикипедия за тия неща...
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
Еми прав си да.А за какво им е на Азис и Десислава да зная коя е столицата на Австралия?AlShu написа:В прочем кво се правите на географи като съм сигурен че половината не сте знаели коя е столицата на Австралия.Включително и автора добре че беше мунчо
За кво ми е да знам коя е столицата на Австралия, кат си има уикипедия за тия неща...
П.П. Не ги защитавам щото слушам чалга,ама щото сте шибани хейтъри

-
- Обратна връзка:
WannaBe написа:Боли те фара важното е че е якаРоманс написа:Дади написа:Ей, къцииии!![]()
Бтв, изключително малко хора знаят, че Канбера е столицата на Австралия. Проблемът е, че Сидни е най-големият и най-известният град и затова много хора се бъркат. Вероятно по същата логика и много хора смятат, че Ню Йорк е столица на САЩ.
Ай, въпрос с повишена трудност! Къде се намира Париж?
Това добре,ама да кажеш,че е Манчестър....
Ако това, че е яка е най-важното според тебе за една жена си много зле. Да не говорим, че тя изобщо не е яка особено с тия грозни купешки цици. Аман от тъпи чалгари.
Иначе разбирам да не знае коя столицата на Австралия. Много хора сигурно не я знаят. Обаче щом е казала, че е Манчестър значи наистина е много тъпа.