Автор |
Съобщение |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 00:14
Манете го тоя знае Квебек или квото е там от кеча
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 13:23
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 13:44
По същата логика много хора смятат, че столица на Бразилия е Рио де Жанейро
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 13:56
...а на България - Букурещ.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 14:00
Аз например понякога като бързам и бъркам Австрия и Австралия
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 14:04
Че то има ли разлика?
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 14:25
Ми не, WolfMan пак се е объркал
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 20:27
AlShu написа: Че то има ли разлика?
Ми като си тръгнал за Авсралия иди тук в Австрия по-близко е пъ и по-малко пара ше харчиш!
___________________________________ БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 20:54
Романс написа: Дади написа: Ей, къцииии! Бтв, изключително малко хора знаят, че Канбера е столицата на Австралия. Проблемът е, че Сидни е най-големият и най-известният град и затова много хора се бъркат. Вероятно по същата логика и много хора смятат, че Ню Йорк е столица на САЩ. Ай, въпрос с повишена трудност! Къде се намира Париж? Това добре,ама да кажеш,че е Манчестър.... Боли те фара важното е че е яка
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 20:59
ТИ СТИГА СИ СИ ВРЯЛ ТВОЯ ШИБАН МИРОГЛЕД ТУКА ЧЕ ЗАМИРИСВА НА ПОВРЪЩАНО И СРАНО ЕДНОВРЕМЕННО, АЙ ДА ТЕ ЕБА В ЧЕКИДЖИЯТА, ЯКА БИЛА... А НАМЕРИ СИ ТИ ТАКАВА И ДА ТЕ ВИДЯ У ВАС КАТО Я ГЛЕДАШ ДАЛИ САМО ЩЕ Я ЕБЕШ ИЛИ ЩЕ МОЖЕШ ДА Я НАКАРАШ ДА ПЛАТИ ТОКА И ДА СМЕТНЕ КОЛКО ПАРИ СТЕ ИЗХАРЧИЛИ ЗА МЕСЕЦА, ХИЧ НЕ МИСЛИТЕ ЗА СЕБЕ СИ И ВИ СЪЖАЛЯВАМ И ВИ ПСУВАМ ЧЕ СТЕ ТАКИВА И ЧЕ НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ... АМАН ОТ ПРОСТИ
МНОГО ЛИ СИ ГОРД ЧЕ СИ ТЪП И ЧЕ НЕ ЗНАЕШ КОЯ Е СТОЛИЦАТА НА АВСТРАЛИЯ БЕ
ДА ТИ ИМАМ ВЪЗПИТАНИЕТО И НАЧИНА НА МИСЛЕНЕ, ХОДИ СЕ ГРЪМНИ ВЕЧЕ С ТВОЙТА ЧАЛГА И С ТЪПИЯ ТИ ГЪЗАРСКИ НАЧИН НА ЖИВОТ
КАТО СИ ОДИЛ 1294219 ПЪТИ НА ДИСКОТЕКА И МНОГО ЛИ РАЗБИРАШ И НАРИЧАШ ДРУГИТЕ КОМПЛЕКСАРИ, А ? ОТИ ЗНАМ, ЧЕ ТАКА ЩЕ МЕ НАРЕЧЕШ... АМА Я СИ РАЗБИРАМ ЖИВОТА И МИСЛЯ ПРЕДИ ДА ПРАВЯ НЕЩО
МОЕ НИЩО ДА НЕ ИЗМИСЛЯМ, АМА ПОНЕ МИСЛЯ
А ТИ ИГРАЙШ, БИЕШ ЧЕКИИ, ЕДЕШ... ЕБЕШ БЕГАШ НАПРАВО
СЛЕЗ ОТ КОЛНА ТЕ ЕБЕМ БЕ....
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 20:59
В прочем кво се правите на географи като съм сигурен че половината не сте знаели коя е столицата на Австралия.Включително и автора добре че беше мунчо
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 21:00
Nattestid написа: ТИ СТИГА СИ СИ ВРЯЛ ТВОЯ ШИБАН МИРОГЛЕД ТУКА ЧЕ ЗАМИРИСВА НА ПОВРЪЩАНО И СРАНО ЕДНОВРЕМЕННО, АЙ ДА ТЕ ЕБА В ЧЕКИДЖИЯТА, ЯКА БИЛА... А НАМЕРИ СИ ТИ ТАКАВА И ДА ТЕ ВИДЯ У ВАС КАТО Я ГЛЕДАШ ДАЛИ САМО ЩЕ Я ЕБЕШ ИЛИ ЩЕ МОЖЕШ ДА Я НАКАРАШ ДА ПЛАТИ ТОКА И ДА СМЕТНЕ КОЛКО ПАРИ СТЕ ИЗХАРЧИЛИ ЗА МЕСЕЦА, ХИЧ НЕ МИСЛИТЕ ЗА СЕБЕ СИ И ВИ СЪЖАЛЯВАМ И ВИ ПСУВАМ ЧЕ СТЕ ТАКИВА И ЧЕ НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ... АМАН ОТ ПРОСТИ Ахахахаххх добре извинявай че ме кефи Спецялно заради тебе ще си сменя вкуса и ще се кефя на метълки
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 21:00
Мировоззренье
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 10:27
Коя е столицата на Турция?
а) Истанбул
б) Анкара
в) София
Столицата на Турция е Анкара
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 12:28
Цитат: В прочем кво се правите на географи като съм сигурен че половината не сте знаели коя е столицата на Австралия.Включително и автора добре че беше мунчо
За кво ми е да знам коя е столицата на Австралия, кат си има уикипедия за тия неща...
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 16:45
AlShu написа: Цитат: В прочем кво се правите на географи като съм сигурен че половината не сте знаели коя е столицата на Австралия.Включително и автора добре че беше мунчо
За кво ми е да знам коя е столицата на Австралия, кат си има уикипедия за тия неща... Еми прав си да.А за какво им е на Азис и Десислава да зная коя е столицата на Австралия?
П.П. Не ги защитавам щото слушам чалга,ама щото сте шибани хейтъри
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 17:03
WannaBe написа: А за какво им е на Азис и Десислава да зная коя е столицата на Австралия? П.П. Не ги защитавам щото слушам чалга,ама щото сте шибани хейтъри :lol:
За обща култура?
Липсата на такава у повечето индивиди води до издънки като теб.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 17:07
Hatrist написа: Липсата на такава у повечето индивиди води до издънки като теб. Ти пък се научи да се изразяваш после ми говори за обща култура
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 17:09
WannaBe написа: Hatrist написа: Липсата на такава у повечето индивиди води до издънки като теб. Ти пък се научи да се изразяваш после ми говори за обща култура
Коя част от изречението не схвана, да ти поясня?
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 18:52
WannaBe написа: Романс написа: Дади написа: Ей, къцииии! Бтв, изключително малко хора знаят, че Канбера е столицата на Австралия. Проблемът е, че Сидни е най-големият и най-известният град и затова много хора се бъркат. Вероятно по същата логика и много хора смятат, че Ню Йорк е столица на САЩ. Ай, въпрос с повишена трудност! Къде се намира Париж? Това добре,ама да кажеш,че е Манчестър.... Боли те фара важното е че е яка
Ако това, че е яка е най-важното според тебе за една жена си много зле. Да не говорим, че тя изобщо не е яка особено с тия грозни купешки цици. Аман от тъпи чалгари.
Иначе разбирам да не знае коя столицата на Австралия. Много хора сигурно не я знаят. Обаче щом е казала, че е Манчестър значи наистина е много тъпа.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|