[WTF?!]Светлинната технология
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
След още някоя годинка, както става с всяко нещо и тази технология ще стане достъпна и ще поевтинее. Представете си какви игри ще се джиткат тогава
С което искам да кажа че вярвам на автора информацията звучи автентично, пък и не за първи път чувам за светлинен компютър.
Информацията и сега се пренася чрез светлина, да сте чували за оптичен кабел случайно?
С което искам да кажа че вярвам на автора информацията звучи автентично, пък и не за първи път чувам за светлинен компютър.
Информацията и сега се пренася чрез светлина, да сте чували за оптичен кабел случайно?
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Виж това е било известно винаги ,че мога да напсувам всеки по всяко време за каквото и да било но когато се отнася и ме засяга косвено.Angel написа:![]()
Изпаднаха ми очотите... я кажи как ще съхраниш 'филм' в светлинен лъч? Да чуя аз колко си навътре в това, пък тогава може да си полафиме повече... 'ламерчок'
Не виждам на теб какъв ти е проблема лапе ,че си поседнал да даваш акъл на хора заради мнението им. Най-вече нещо да ги подяждаш като путьо. Ти не вярваш те вярват каза го веднъж от там на татък можеш да си ебеш Цензурата майна камо ли дa държиш тон който и да било. Заради това в което вярва.
Като е глупост ще се узнае като е истина пак ще се узнае. Проблема ,е ,че такива като теб са бесили хора като са им казали ,че земята е кръгла.
П.С - не виждам какво общо има дали си навътре във нещо за да го вярваш и да го виждаш. Ти щот си много навътре как протича ядрен разпад за това и вярваш ,в него. Да си го виждал ? Не нали.
Опазил Господ сляпо да прогледне
Ама ти си бил много "навътре"!Karaliiski написа:Виж това е било известно винаги ,че мога да напсувам всеки по всяко време за каквото и да било но когато се отнася и ме засяга косвено.Angel написа:![]()
Изпаднаха ми очотите... я кажи как ще съхраниш 'филм' в светлинен лъч? Да чуя аз колко си навътре в това, пък тогава може да си полафиме повече... 'ламерчок'
Не виждам на теб какъв ти е проблема лапе ,че си поседнал да даваш акъл на хора заради мнението им. Най-вече нещо да ги подяждаш като путьо. Ти не вярваш те вярват каза го веднъж от там на татък можеш да си ебеш Цензурата майна камо ли дa държиш тон който и да било. Заради това в което вярва.
Като е глупост ще се узнае като е истина пак ще се узнае. Проблема ,е ,че такива като теб са бесили хора като са им казали ,че земята е кръгла.
П.С - не виждам какво общо има дали си навътре във нещо за да го вярваш и да го виждаш. Ти щот си много навътре как протича ядрен разпад за това и вярваш ,в него. Да си го виждал ? Не нали.
Опазил Господ сляпо да прогледне
П.П: Пише се послепис -> П.П. Сещаш се защо, нали?
П.П2: Не се можеш да спориш с пичовете от форума, какъвто със сигурност е Angel. Изглеждаш смешен, пък и не боравиш добре с аргументи и лексика.
Това на аватара не съм аз :/
- [FFF]Flaming One
Пичове,вие и идея си нямата какво е това компютър.Вземете понаучете това-онова и не само за IT ами и за физика,електроника,оптика и т.н. и тогава се обаждайте.На мен поне това ми е професия и знам какво говоря.Тая статия е един виц и жалко за този който я взима насериозно.Както и това за 20-те гигабайта на лист хартия...Човек,нищо лично,ама говориш глупости.Не съм чул за точния случай,но си нямаш и идея какъв обем в аналогов вид би заела информация от 20 ГБ.Преди няколко години четох,че всички книги в Британската национална библиотека биха се събрали няколко пъти върху 20ГБ.Наистина,информацията може да се копресира до невероятно миниатюрни размери в цифров вид,но в реалния аналогов свят възможмостите са много ограничени...