Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 13:21

За кво ми е важното е че скаипа и уоу-а ми работят и на тоя

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 15:17

Абе странно ми се стори като прочетох за пръв път как някакъв японски студент е открил начин да запише 20ГБ информация на лист хартия, но си се оказа вярно ;р ще видим за това...

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 15:46

Това ми прилича на лампа, мене ако питате...

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 17:45

След още някоя годинка, както става с всяко нещо и тази технология ще стане достъпна и ще поевтинее. Представете си какви игри ще се джиткат тогава :clap:
С което искам да кажа че вярвам на автора информацията звучи автентично, пък и не за първи път чувам за светлинен компютър.
Информацията и сега се пренася чрез светлина, да сте чували за оптичен кабел случайно?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 18:08

:shock:

Изпаднаха ми очотите... я кажи как ще съхраниш 'филм' в светлинен лъч? Да чуя аз колко си навътре в това, пък тогава може да си полафиме повече... 'ламерчок' :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 18:32

Angel написа:

Изпаднаха ми очотите... я кажи как ще съхраниш 'филм' в светлинен лъч? Да чуя аз колко си навътре в това, пък тогава може да си полафиме повече... 'ламерчок' :lol:

Виж това е било известно винаги ,че мога да напсувам всеки по всяко време за каквото и да било но когато се отнася и ме засяга косвено.
Не виждам на теб какъв ти е проблема лапе ,че си поседнал да даваш акъл на хора заради мнението им. Най-вече нещо да ги подяждаш като путьо. Ти не вярваш те вярват каза го веднъж от там на татък можеш да си ебеш Цензурата майна камо ли дa държиш тон който и да било. Заради това в което вярва.

Като е глупост ще се узнае като е истина пак ще се узнае. Проблема ,е ,че такива като теб са бесили хора като са им казали ,че земята е кръгла.

П.С - не виждам какво общо има дали си навътре във нещо за да го вярваш и да го виждаш. Ти щот си много навътре как протича ядрен разпад за това и вярваш ,в него. Да си го виждал ? Не нали.

Опазил Господ сляпо да прогледне
:OMGOMG:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 18:50

Karaliiski написа:
Angel написа:

Виж това е било известно винаги ,че мога да напсувам всеки по всяко време за каквото и да било но когато се отнася и ме засяга косвено.
Не виждам на теб какъв ти е проблема лапе ,че си поседнал да даваш акъл на хора заради мнението им. Най-вече нещо да ги подяждаш като путьо. Ти не вярваш те вярват каза го веднъж от там на татък можеш да си ебеш Цензурата майна камо ли дa държиш тон който и да било. Заради това в което вярва.

Като е глупост ще се узнае като е истина пак ще се узнае. Проблема ,е ,че такива като теб са бесили хора като са им казали ,че земята е кръгла.

П.С - не виждам какво общо има дали си навътре във нещо за да го вярваш и да го виждаш. Ти щот си много навътре как протича ядрен разпад за това и вярваш ,в него. Да си го виждал ? Не нали.

Опазил Господ сляпо да прогледне
:OMGOMG:

Ама ти си бил много "навътре"!

П.П: Пише се послепис -> П.П. Сещаш се защо, нали?
П.П2: Не се можеш да спориш с пичовете от форума, какъвто със сигурност е Angel. Изглеждаш смешен, пък и не боравиш добре с аргументи и лексика. :oops:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 19:07

ПослепиС :shock:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 19:08

Agnarr написа:
После пиС :shock:

ПослеСлов - не че ми се спори...

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 20:40

Пичове,вие и идея си нямата какво е това компютър.Вземете понаучете това-онова и не само за IT ами и за физика,електроника,оптика и т.н. и тогава се обаждайте.На мен поне това ми е професия и знам какво говоря.Тая статия е един виц и жалко за този който я взима насериозно.Както и това за 20-те гигабайта на лист хартия...Човек,нищо лично,ама говориш глупости.Не съм чул за точния случай,но си нямаш и идея какъв обем в аналогов вид би заела информация от 20 ГБ.Преди няколко години четох,че всички книги в Британската национална библиотека биха се събрали няколко пъти върху 20ГБ.Наистина,информацията може да се копресира до невероятно миниатюрни размери в цифров вид,но в реалния аналогов свят възможмостите са много ограничени...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com