Аладин,аладин на света е той един
Аладин,аладин искам да съм негов син.

harlii написа::stooped:![]()
![]()
![]()
![]()
Marc Rizzo написа:Аз виждъм нищо написа:Казим написа:WannaBe написа:Бе глупости.На Преслава песните никога не са ме кефилимини руло написа:Ел Ниньоф написа:WannaBe написа:Да бе хах...Поздрав с Тони Стораро - Колко си красиваDaddy Yankee написа:чалгата замира.....
Ти да не си помисли, че песента на Преслава - "Лъжа е" ще е последната метълска песничка на пайнера? Скоро ще видим новите блекметълчалга певициНе се базикам, ще му дойде времето
Ако това стане 'модерно', няма и да се учудя..
Наистина ли?
Абе ти тол къв терикат ли си бе?
Преславчето има хубави песни, друг е въпроса дали са авторски
I_Hate_Noise написа:THE KING OF TIME написа:Имаше една
Аладин,аладин на света е той един
Аладин,аладин искам да съм негов син.Много луда песен
ахахахах и оня от треска за злато я изпълнява... гледал съм клип ;р
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Lord of the dreams написа:Тех Чалга съкс...извинявайте,но не можах да се стърпя да не го кажа.Просто я мразя от дъното на душата си.
Sirius написа:Lord of the dreams написа:Тех Чалга съкс...извинявайте,но не можах да се стърпя да не го кажа. :) Просто я мразя от дъното на душата си. :wink:
Ъм...на някого да му пука? Като я мразиш, защо влизаш тук и защо пишеш? Отивай си в Специализирания, играй си тъпите игрички и се чувствай променен и съзрял.
орк. Балкан - Луда крава пз @аll Не знам доколко ретро е, но е умопомрачително долно 8)
THE KING OF TIME, похвален избор ;)
Въпрос на вкусRed Faction Sharpshooter написа:Sirius написа:Lord of the dreams написа:Тех Чалга съкс...извинявайте,но не можах да се стърпя да не го кажа.Просто я мразя от дъното на душата си.
Ъм...на някого да му пука? Като я мразиш, защо влизаш тук и защо пишеш? Отивай си в Специализирания, играй си тъпите игрички и се чувствай променен и съзрял.
орк. Балкан - Луда крава пз @аll Не знам доколко ретро е, но е умопомрачително долно![]()
THE KING OF TIME, похвален избор
Чалгата наистина смуче, няма какво да го овърташ.