Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 19:54
Имаше една
Аладин,аладин на света е той един
Аладин,аладин искам да съм негов син. Много луда песен
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 20:47
2 стр. леле маико милостива боже боже!
___________________________________ БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
|
|
|
|
|
harlii
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 23:22
___________________________________ В секса е като покера ако нямаш добър партньорр трябва да разчиташ на добра ръка
Не исках да се женя ожених се,не исках деца имам 2
Знам какво искам от живота,ама тя не ще...
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 16:44
harlii написа:
Трай бе глупак ... Още си с памперси ама знаеш вече емоутиконите .
Чалга ... Едно време да . Доста отдавна , га беше на мода да ходим в Амор на детска . После омръзна . После имаше моменти на тотална и дълбока погнуса ...
Са в момента не ме боли ... Пускат ми я , слушам я . Ако съм много пиян почвам и да я пея . Не свалям и не слушам вкъщи ( освен Борис Дали - Пиян , шото здраво ми се беше набила в главата ) . "Телефони" в оригинал рулез ... "Тигре тигре" , "Доко Доко" . Тфа са неща които признавам , шото са правени от цигани , а на тях им отива да го пеят тфа. Виж българ(к)ите са трагична картинка .
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Re: Чалга фенове, обединявайте се! Публикувано на: 16 Мар 2007 09:11
Marc Rizzo написа: Аз виждъм нищо написа: Казим написа: WannaBe написа: мини руло написа: Ел Ниньоф написа: WannaBe написа: Daddy Yankee написа: чалгата замира..... Да бе хах...Поздрав с Тони Стораро - Колко си красива Ти да не си помисли, че песента на Преслава - "Лъжа е" ще е последната метълска песничка на пайнера? Скоро ще видим новите блекметълчалга певици Не се базикам, ще му дойде времето Ако това стане 'модерно', няма и да се учудя.. Бе глупости.На Преслава песните никога не са ме кефили Наистина ли? Абе ти тол къв терикат ли си бе? Преславчето има хубави песни, друг е въпроса дали са авторски
Значи аз съм пънкар(кво ли правя в тая тема) ама първият като я чух тая песен докато не почнаха вокалите си мислех,че е на някоя BG рок група
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 11:33
THE KING OF TIME написа: Имаше една Аладин,аладин на света е той един Аладин,аладин искам да съм негов син. Много луда песен
ахахахах и оня от треска за злато я изпълнява... гледал съм клип ;р
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 11:58
I_Hate_Noise написа: THE KING OF TIME написа: Имаше една Аладин,аладин на света е той един Аладин,аладин искам да съм негов син. Много луда песен ахахахах и оня от треска за злато я изпълнява... гледал съм клип ;р
Ако намерих клипчето-златен си .
Бхахаха,че Иво Танев и певец ли е бил .
Поздрав с Ласмаги Джасмаги
|
|
|
Миле
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 23:40
В магазина няма прах за пране, прах за пране, салам за мезе ...
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 23:43
Миле написа: В магазина няма прах за пране, прах за пране, салам за мезе ...
Dj Дамян ... браво ...
Слушай на Dj Дамян - Сладолед ... култово
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 13:12
uво, уволнениеее, тука вода се не пие, водата е за mиене, водката наливаме, дай да се напиваме
Весела - Уво-уволнение..
hard 4alga pwnage :>
//
ее, да.. аз по памет пиша..
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
Карък
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 13:52
popravka
voda tuk se ne pieeee-vodata eeee za mieeneee vodka da nalivameee,dai da se napivamee
___________________________________ Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 19:36
Тех Чалга съкс...извинявайте,но не можах да се стърпя да не го кажа. Просто я мразя от дъното на душата си.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 19:48
Lord of the dreams написа: Тех Чалга съкс...извинявайте,но не можах да се стърпя да не го кажа. Просто я мразя от дъното на душата си.
Ъм...на някого да му пука? Като я мразиш, защо влизаш тук и защо пишеш? Отивай си в Специализирания, играй си тъпите игрички и се чувствай променен и съзрял.
орк. Балкан - Луда крава пз @аll Не знам доколко ретро е, но е умопомрачително долно
THE KING OF TIME, похвален избор
|
|
Карък
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 20:03
___________________________________ Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 22:09
Sirius написа: Lord of the dreams написа: Тех Чалга съкс...извинявайте,но не можах да се стърпя да не го кажа. :) Просто я мразя от дъното на душата си. :wink: Ъм...на някого да му пука? Като я мразиш, защо влизаш тук и защо пишеш? Отивай си в Специализирания, играй си тъпите игрички и се чувствай променен и съзрял. орк. Балкан - Луда крава пз @аll Не знам доколко ретро е, но е умопомрачително долно 8) THE KING OF TIME, похвален избор ;)
Чалгата наистина смуче, няма какво да го овърташ.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 22:11
Red Faction Sharpshooter написа: Sirius написа: Lord of the dreams написа: Тех Чалга съкс...извинявайте,но не можах да се стърпя да не го кажа. Просто я мразя от дъното на душата си. Ъм...на някого да му пука? Като я мразиш, защо влизаш тук и защо пишеш? Отивай си в Специализирания, играй си тъпите игрички и се чувствай променен и съзрял. орк. Балкан - Луда крава пз @аll Не знам доколко ретро е, но е умопомрачително долно THE KING OF TIME, похвален избор Чалгата наистина смуче, няма какво да го овърташ. Въпрос на вкус Поздрав с Тони Стораро - Грешница
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 22:46
Абе пичове , кво ви боли ... "Чалга съкс .. не мога да трая" и некви такива ...
Минах по едно време и през такива настроения . Както казах по нагоре , след известно време спря да ме боли ...
Чалгата е огледалният образ на една просташка нация , която в продължение на години живее с най-просташките начала и разбирания , които света познава . "Имаш ли пари - нямаш кахъри , нямаш ли пари - бели ти коси" - директен поглед върху едно общество в което всеки живее с материалното и никого не го интересува нещо повече от дебелата му гуша . Слугува се безропотно на по-силните , за да се докопат трохите от трапезата им . Възприема се манталитета на циганското малцинство с живот от ден за ден , като единственото което те интересува в мизерното ти съществуване е да можеш да се напиеш вечерта , ако можеш с нещо повече от спирт от аптеката .
Истината че аз не принадлежа към този сериозен процент от обществото . Може би защото едва съм навършил пълнолетие ... Едно време много се смеех , като някой по-голям авер ( студенти най-вече ) ми кажат - "Ми бате , аз вкъщи си слушам метъла , но като се натряскам на чалга даже ми е весело" . Наричал съм ги "овце" , "простаци" , "пишман цигани" . От някъде година ( може би по малко ) , забелязвам че и на мен спря да ми пречи ... Не я харесвам , рядко слушам нещо такова трезвен , най-често по принуда . НО когато съм пиян ми е весело да я слушам ... Просташката ми натура се показва в зенита си докато пея поредният цигански кючек , записван в ресторант през 1993 . Не харесвам новите поп-фолк принцеси , харесвам най-долната и просташка ( най-често мангалска ) чалга . Наречете го български комплекс ... бал съм го .
Поздрав с Шишарката и Попа - Тигре Тигре - песен харектизираш една цяла епоха на "преход" в България ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|