S.T.A.L.K.E.R.-The Shadow of Chernobyl/Официална тема/

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
[SS]
Обратна връзка:

Мнение от [SS] »

Immaterium написа:Впрочем наистина Прей беше уникална. Сложничка със главоблъсканици и малко повече мислене за това вероятно повечето хора им е затруднено и я намират за тъпа. Всичко което не се разбира е тъпо ( а когато майка ми не разбира нещо "пример филм" заспива , ... направете като нея преди да се изкажете по някой въпрос ;) )
Не не, нямах това впредвид, напротив, кефя се на сложни игри, но виж, Pray си беше тъпичка... т.е от където и да го погледнеш, индианци, които преди да умрат получават втори шанс за живот като стрелят с лък по духове, биват отвлечени от извънземни ходещи по тавана... сега си го представи това филмирано :shock: :lol: Иначе много се кефя на сложни игри, особено ако са шутъри... да не ти разправям колко съм си блъскал главата на Operation Flashpoint :I'mWithStupid:

Но все пак темата е за S.T.A.L.K.E.R, нека не я разваляме :)
I IGNORE YOU!
As I close my eyes, I feel it all slipping away.
I COME TOWARD YOU!
We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

[SS] написа:
Immaterium написа:Впрочем наистина Прей беше уникална. Сложничка със главоблъсканици и малко повече мислене за това вероятно повечето хора им е затруднено и я намират за тъпа. Всичко което не се разбира е тъпо ( а когато майка ми не разбира нещо "пример филм" заспива , ... направете като нея преди да се изкажете по някой въпрос ;) )
Не не, нямах това впредвид, напротив, кефя се на сложни игри, но виж, Pray си беше тъпичка... т.е от където и да го погледнеш, индианци, които преди да умрат получават втори шанс за живот като стрелят с лък по духове, биват отвлечени от извънземни ходещи по тавана... сега си го представи това филмирано :shock: :lol: Иначе много се кефя на сложни игри, особено ако са шутъри... да не ти разправям колко съм си блъскал главата на Operation Flashpoint :I'mWithStupid:

Но все пак темата е за S.T.A.L.K.E.R, нека не я разваляме :)
Еми според мене за една игра не е от голямо значение реализма :wink:
In Too Deep
В момента играе: да бед гай

Мнение от In Too Deep »

Я!Още ли има хора, които чакат играта?! :)
Аз отдавна се отказах. :P Имам предчуствието, че целият замисъл и концепцията на геймплея ще са остарели за днешно време.
Пък и като гледам графиката дори не са си правили труда да я вкарат в днешните стандарти, нищо некст джен не виждам, +
фактът че не са си оптимизирали играта.
Това изказване се породи, след като гледах клипчето на Bioshok в гейм спота - показваха как главният герой разфасоваше
един от биг дедитата.Е тва е играта!Руснаците да ходят да разработват ядрени оръжия, а не игри.
пс: надявам се да съм засегнал някого. :trooper:
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Няма начин гравити гън-а да е откраднат от Сталкер...прекалено централна роля има в гейм плея на ХЛ2 и в решаването на загадки в някои от нивата...Сравнявайки това, от кога почна да се говори за Сталкер, смятам че ХЛ2 по това време е бил в напреднал стадии на разработка и едва ли са могли да го "добавят набързо".
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

AlShu написа:Няма начин гравити гън-а да е откраднат от Сталкер...прекалено централна роля има в гейм плея на ХЛ2 и в решаването на загадки в някои от нивата...Сравнявайки това, от кога почна да се говори за Сталкер, смятам че ХЛ2 по това време е бил в напреднал стадии на разработка и едва ли са могли да го "добавят набързо".
Да ок а гравитито в Doom 3 се едно не е също нали тц,тц.
Xor

Мнение от Xor »

Я все пак кажете според вас ще подкара ли въобще на следната щайга:

- Селерон Ди 2800 мегахерца
- 512 МБ РАМ
- GeForce FX5700 LE
thegreenkrs
Обратна връзка:

Мнение от thegreenkrs »

Xor написа:Я все пак кажете според вас ще подкара ли въобще на следната щайга:

- Селерон Ди 2800 мегахерца
- 512 МБ РАМ
- GeForce FX5700 LE
Доста мъка ще изпиташ :?

Искренно се надявам този път да успеят да я пуснат без закъснения. Доказаха, че 5 години отлагания, не са майтап работа :!:
Draksis

Мнение от Draksis »

Бре, не съм САМ!!! Има и други освен мен, които смятат Prey за тъпня. Впрочем, тъпото не идваше от стрелбите, гадовете, главоблъсканиците... не. Те бяха върхът!!! Но игра, в която не можеш да умреш и си на практика безсмъртен... За мен по-стимулиращо е от време на време да виждам надписа "You Are Dead". По-забавно е, отколкото да си БОГ. За Господ си има Black & White...

Отплеснах се.Исках да кажа, че имам големи очаквания за Stalker и не искам да я видя да затъва. Е, ще поживеем, ще видим.Стискаме палци.
Immaterium написа:...
Тоя от аватара ти ми прилича на Лорд Садлър.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

†Soul Hunter† написа:
Immaterium написа:...
Тоя от аватара ти ми прилича на Лорд Садлър.
Не е той, а е един вестител на светлината който ще пречупи всички които не примет пътят на "Орай" :omfgomfg:
Draksis

Мнение от Draksis »

Immaterium написа:Не е той, а е един вестител на светлината който ще пречупи всички които не примет пътят на "Орай" :omfgomfg:
Мале, веднага я приемам тая религия!!! :lol:
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

†Soul Hunter† написа:
Immaterium написа:Не е той, а е един вестител на светлината който ще пречупи всички които не примет пътят на "Орай" :omfgomfg:
Мале, веднага я приемам тая религия!!! :lol:
Спокс мой човек си нема те барат ;)
Draksis

Мнение от Draksis »

Благодаря ти, успокои ме. Тая вечер ще мога да заспя...:)
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Immaterium, не съм играл Дум 3...щом казваш, че и там го има същото, значи и трите игри са откраднали идеята от друго място...

Ъъъ...любопитно ми е, от къде е изродът върху аватара ти? Старгейт?
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

AlShu написа:Immaterium, не съм играл Дум 3...щом казваш, че и там го има същото, значи и трите игри са откраднали идеята от друго място...

Ъъъ...любопитно ми е, от къде е изродът върху аватара ти? Старгейт?
ахъм ;)
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

NWA написа:Я!Още ли има хора, които чакат играта?! :)
Аз отдавна се отказах. :P Имам предчуствието, че целият замисъл и концепцията на геймплея ще са остарели за днешно време.
Пък и като гледам графиката дори не са си правили труда да я вкарат в днешните стандарти, нищо некст джен не виждам, +
фактът че не са си оптимизирали играта.
Това изказване се породи, след като гледах клипчето на Bioshok в гейм спота - показваха как главният герой разфасоваше
един от биг дедитата.Е тва е играта!Руснаците да ходят да разработват ядрени оръжия, а не игри.
пс: надявам се да съм засегнал някого. :trooper:
Не знам какво чудно има в това, че доста хора чакат играта. Аз също я чакам и то с голямо нетършение. Все пак графиката не е най-важното нещо за една игра. Освен това досега не е имало игра подобна на Сталкера. Очаквам много от тая игра.
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Много ми се играе!
Някой иска ли да пробваме едно мултиплейър на бетата?
Ще направим с хамачи! :)
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
[SS]
Обратна връзка:

Мнение от [SS] »

Някой да знае дали това е фейк?

Почвам да го тегля, утре сутринта ще кажа със сигурност :)
I IGNORE YOU!
As I close my eyes, I feel it all slipping away.
I COME TOWARD YOU!
We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

[SS] написа:Някой да знае дали това е фейк?

Сигурно е фейк. Играта излиза на 20 март пък и би трябвало да е по-голяма. Тази е само 4 и нещо ГБ, а би трябвало да е около 10 ГБ.
Аватар
koki

Мнение от koki »

Indiana Jones™ написа:

Сигурно е фейк. Играта излиза на 20 март пък и би трябвало да е по-голяма. Тази е само 4 и нещо ГБ, а би трябвало да е около 10 ГБ.
тъкмо 6тях да го тегля ма то даже и не по4ва.
иан4е не ми се вярва да е по голяма от 4 ГБ

някои може ли да ми прати неговия CD_KEY за бетата ако му е писнала или не му върви..моляяя!!

графика е добра бе
Изображение
It's our planet,
it's their war,
whoever wins,
we lose!
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

koki написа:
Indiana Jones™ написа:

тъкмо 6тях да го тегля ма то даже и не по4ва.
иан4е не ми се вярва да е по голяма от 4 ГБ

някои може ли да ми прати неговия CD_KEY за бетата ако му е писнала или не му върви..моляяя!!

графика е добра бе
Изображение
Е виж на първа страница изискванията, които би трябвало да са официални. Там пише, че иска 10 ГБ хард диск.
Публикувай отговор