Автор |
Съобщение |
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2007 20:55
Immaterium написа: Впрочем наистина Прей беше уникална. Сложничка със главоблъсканици и малко повече мислене за това вероятно повечето хора им е затруднено и я намират за тъпа. Всичко което не се разбира е тъпо ( а когато майка ми не разбира нещо "пример филм" заспива , ... направете като нея преди да се изкажете по някой въпрос )
Не не, нямах това впредвид, напротив, кефя се на сложни игри, но виж, Pray си беше тъпичка... т.е от където и да го погледнеш, индианци, които преди да умрат получават втори шанс за живот като стрелят с лък по духове, биват отвлечени от извънземни ходещи по тавана... сега си го представи това филмирано Иначе много се кефя на сложни игри, особено ако са шутъри... да не ти разправям колко съм си блъскал главата на Operation Flashpoint
Но все пак темата е за S.T.A.L.K.E.R, нека не я разваляме
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2007 22:22
[SS] написа: Immaterium написа: Впрочем наистина Прей беше уникална. Сложничка със главоблъсканици и малко повече мислене за това вероятно повечето хора им е затруднено и я намират за тъпа. Всичко което не се разбира е тъпо ( а когато майка ми не разбира нещо "пример филм" заспива , ... направете като нея преди да се изкажете по някой въпрос ) Не не, нямах това впредвид, напротив, кефя се на сложни игри, но виж, Pray си беше тъпичка... т.е от където и да го погледнеш, индианци, които преди да умрат получават втори шанс за живот като стрелят с лък по духове, биват отвлечени от извънземни ходещи по тавана... сега си го представи това филмирано Иначе много се кефя на сложни игри, особено ако са шутъри... да не ти разправям колко съм си блъскал главата на Operation Flashpoint Но все пак темата е за S.T.A.L.K.E.R, нека не я разваляме
Еми според мене за една игра не е от голямо значение реализма
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 00:40
Я!Още ли има хора, които чакат играта?!
Аз отдавна се отказах. Имам предчуствието, че целият замисъл и концепцията на геймплея ще са остарели за днешно време.
Пък и като гледам графиката дори не са си правили труда да я вкарат в днешните стандарти, нищо некст джен не виждам, +
фактът че не са си оптимизирали играта.
Това изказване се породи, след като гледах клипчето на Bioshok в гейм спота - показваха как главният герой разфасоваше
един от биг дедитата.Е тва е играта!Руснаците да ходят да разработват ядрени оръжия, а не игри.
пс: надявам се да съм засегнал някого.
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 11:55
Няма начин гравити гън-а да е откраднат от Сталкер...прекалено централна роля има в гейм плея на ХЛ2 и в решаването на загадки в някои от нивата...Сравнявайки това, от кога почна да се говори за Сталкер, смятам че ХЛ2 по това време е бил в напреднал стадии на разработка и едва ли са могли да го "добавят набързо".
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 12:58
AlShu написа: Няма начин гравити гън-а да е откраднат от Сталкер...прекалено централна роля има в гейм плея на ХЛ2 и в решаването на загадки в някои от нивата...Сравнявайки това, от кога почна да се говори за Сталкер, смятам че ХЛ2 по това време е бил в напреднал стадии на разработка и едва ли са могли да го "добавят набързо".
Да ок а гравитито в Doom 3 се едно не е също нали тц,тц.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 20:29
Я все пак кажете според вас ще подкара ли въобще на следната щайга:
- Селерон Ди 2800 мегахерца
- 512 МБ РАМ
- GeForce FX5700 LE
|
|
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 21:44
Xor написа: Я все пак кажете според вас ще подкара ли въобще на следната щайга:
- Селерон Ди 2800 мегахерца - 512 МБ РАМ - GeForce FX5700 LE
Доста мъка ще изпиташ
Искренно се надявам този път да успеят да я пуснат без закъснения. Доказаха, че 5 години отлагания, не са майтап работа
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 22:32
Бре, не съм САМ!!! Има и други освен мен, които смятат Prey за тъпня. Впрочем, тъпото не идваше от стрелбите, гадовете, главоблъсканиците... не. Те бяха върхът!!! Но игра, в която не можеш да умреш и си на практика безсмъртен... За мен по-стимулиращо е от време на време да виждам надписа "You Are Dead". По-забавно е, отколкото да си БОГ. За Господ си има Black & White...
Отплеснах се.Исках да кажа, че имам големи очаквания за Stalker и не искам да я видя да затъва. Е, ще поживеем, ще видим.Стискаме палци.
Immaterium написа: ...
Тоя от аватара ти ми прилича на Лорд Садлър.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 22:44
†Soul Hunter† написа: Immaterium написа: ... Тоя от аватара ти ми прилича на Лорд Садлър.
Не е той, а е един вестител на светлината който ще пречупи всички които не примет пътят на "Орай"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 23:17
Immaterium написа: Не е той, а е един вестител на светлината който ще пречупи всички които не примет пътят на "Орай"
Мале, веднага я приемам тая религия!!!
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 23:19
†Soul Hunter† написа: Immaterium написа: Не е той, а е един вестител на светлината който ще пречупи всички които не примет пътят на "Орай" Мале, веднага я приемам тая религия!!!
Спокс мой човек си нема те барат
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 23:43
Благодаря ти, успокои ме. Тая вечер ще мога да заспя...
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 17:40
Immaterium, не съм играл Дум 3...щом казваш, че и там го има същото, значи и трите игри са откраднали идеята от друго място...
Ъъъ...любопитно ми е, от къде е изродът върху аватара ти? Старгейт?
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 18:19
AlShu написа: Immaterium, не съм играл Дум 3...щом казваш, че и там го има същото, значи и трите игри са откраднали идеята от друго място...
Ъъъ...любопитно ми е, от къде е изродът върху аватара ти? Старгейт?
ахъм
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2007 09:47
NWA написа: Я!Още ли има хора, които чакат играта?! Аз отдавна се отказах. Имам предчуствието, че целият замисъл и концепцията на геймплея ще са остарели за днешно време. Пък и като гледам графиката дори не са си правили труда да я вкарат в днешните стандарти, нищо некст джен не виждам, + фактът че не са си оптимизирали играта. Това изказване се породи, след като гледах клипчето на Bioshok в гейм спота - показваха как главният герой разфасоваше един от биг дедитата.Е тва е играта!Руснаците да ходят да разработват ядрени оръжия, а не игри. пс: надявам се да съм засегнал някого.
Не знам какво чудно има в това, че доста хора чакат играта. Аз също я чакам и то с голямо нетършение. Все пак графиката не е най-важното нещо за една игра. Освен това досега не е имало игра подобна на Сталкера. Очаквам много от тая игра.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2007 11:03
Много ми се играе!
Някой иска ли да пробваме едно мултиплейър на бетата?
Ще направим с хамачи!
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 19:22
Някой да знае дали това е фейк?
Почвам да го тегля, утре сутринта ще кажа със сигурност
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 19:32
[SS] написа: Някой да знае дали това е фейк? Почвам да го тегля, утре сутринта ще кажа със сигурност
Сигурно е фейк. Играта излиза на 20 март пък и би трябвало да е по-голяма. Тази е само 4 и нещо ГБ, а би трябвало да е около 10 ГБ.
|
|
|
|
|
koki
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 01:27
Indiana Jones™ написа: [SS] написа: Някой да знае дали това е фейк? Почвам да го тегля, утре сутринта ще кажа със сигурност Сигурно е фейк. Играта излиза на 20 март пък и би трябвало да е по-голяма. Тази е само 4 и нещо ГБ, а би трябвало да е около 10 ГБ.
тъкмо 6тях да го тегля ма то даже и не по4ва.
иан4е не ми се вярва да е по голяма от 4 ГБ
някои може ли да ми прати неговия CD_KEY за бетата ако му е писнала или не му върви..моляяя!!
графика е добра бе
___________________________________ It's our planet,
it's their war,
whoever wins,
we lose!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 07:51
koki написа: Indiana Jones™ написа: [SS] написа: Някой да знае дали това е фейк? Почвам да го тегля, утре сутринта ще кажа със сигурност Сигурно е фейк. Играта излиза на 20 март пък и би трябвало да е по-голяма. Тази е само 4 и нещо ГБ, а би трябвало да е около 10 ГБ. тъкмо 6тях да го тегля ма то даже и не по4ва. иан4е не ми се вярва да е по голяма от 4 ГБ някои може ли да ми прати неговия CD_KEY за бетата ако му е писнала или не му върви..моляяя!! графика е добра бе
Е виж на първа страница изискванията, които би трябвало да са официални. Там пише, че иска 10 ГБ хард диск.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|