еми събирай от закуски и тва е (: само не разбрах, тва какво общо има с мястото на концерта, че е в София ? има много варианти да дойдеш - кола,влак,автостоп,ако си по-близо и колело ахах
Хмм... е този ред събуди животинското у мен.Тъй като шамарът и комп. обичат да си пъхат носа навсякъде, надявам се
да не ми се налага да им мервам пловдичанските мутри, точно на този концерт.
NWA написа: Хмм... е този ред събуди животинското у мен.Тъй като шамарът и комп. обичат да си пъхат носа навсякъде, надявам се да не ми се налага да им мервам пловдичанските мутри, точно на този концерт.
подгряващи са Шамара, Хората от Гетото и Х-Тийм. но кво ти пука, нали отиваме заради мет
NWA написа: Хмм... е този ред събуди животинското у мен.Тъй като шамарът и комп. обичат да си пъхат носа навсякъде, надявам се да не ми се налага да им мервам пловдичанските мутри, точно на този концерт.
Не знаех, че Шамара е от Пловдив Явно някой ме е излъгал, че е от Варна и чак сега разбирам, че не е
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
Мога да кажа, че концертът мина по-добре отколкото очаквах.Мет беше здраво нахъсан и си пролича, че човекът даваше всичко от себе си.Повече няма да коментирам докато не изтрещея от баса(очаквайте подробен обзор).
Е копеле сцепих се , не съм бил на Джеру , Гуру и RZA , но не знам колко повече от това може да направи човек на сцената ... Тоя човек как се раздаде , мааму тва ше го помня цял живот ... Като некъв филм беше всичко .
Относно глупостите :
Не видях подгрявката , хванах края на Шамара ... Едно ше ви кажа обаче - и аз вдигнах среден пръст на "Ръцете си вдигнете" ... Извинявай копеле , ама да изпълняват песни с най-долно окрадени инструментали , точно пред Мет ... Е кво да направя бе мамка му ? Да ръкопляскам ли ? Издразних се накрая , когато докато Шамара обясняваше за фестивала , да го освиркате точно тогава . Човека прави нещо , вие го целите ... ( Виж обаче се изкефих че Конса го цъфираха smile.gif ) ... Много ми харесаха мацките дето бяха заедно с тях на сцената ( ония тринките ) . Адски надъхани бяха и е готино че не всички жени в обществото приличат повече на момчета ...Същото и за уличните танци , мацките пък там ми събраха очите ... Неа такива пичета . Евалата че може да се види такова нещо ! ( "Тоя си напада по некви чалгарки , не е трю" )
Издразних се на и на погото ... Както казах и за Жемете , скачайте си колкото искате , ама не некъв копеле да обикаля и да блъска ... Или пък некъв надрусан боклук , мааму , да се ръга като откачен и нито веднъж да не погледне към сцената . Скапан тъпак . И ше се случи да са точно зад мене , мамка им на всичките.
На Aint nothin to fuck with и Rockwilder толкова се разбих , че изобщо не ме боли за сичките тия неща . В общи линии , проявата нямаше слабо място ( освен на моменти със звука ) ... Действително обаче Мет е уникален . Аз толко да се вживява някой не съм виждал никога , ако ще и на клипчета ... Неа такъв .
Трябва и нещо друго да се каже - раперите в България определено са най-долната прослойка след бездомниците ... Неква сган от вонящи , пушещи джойнт , съдрани и мръсни като цигани , копелета ... Гордостта на сцената , майка ви боклукчийска.
Е имаше един супер глупак със синьо горнище некво и сцепена устна , дето дори не си направи труда да погледне към Мет , зает да се бута тъпия педерас ... Тъпо парче некво .