Method Man в България

Нещата от живота
Аватар
junglist*

Мнение от junglist* »

Ukyo написа:Финансите?

еми събирай от закуски и тва е (: само не разбрах, тва какво общо има с мястото на концерта, че е в София ? има много варианти да дойдеш - кола,влак,автостоп,ако си по-близо и колело ахах :)
+++
TheNightmare

Мнение от TheNightmare »

Епа ше са ходи стига наистина да дойде а не пак само да пускат слухове и накрая кур. btw slim_k ти случаино да си от НПМГ?
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Проклет 16+ :evil: :evil: :evil: А дано пуснат запис по ТВ и торентите....
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
In Too Deep
В момента играе: да бед гай

Мнение от In Too Deep »

ScooBy написа:Проклет 16+ :evil: :evil: :evil: А дано пуснат запис по ТВ и торентите....

Можеш да отидеш с придружител.
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

TheNightmare написа:Епа ше са ходи стига наистина да дойде а не пак само да пускат слухове и накрая кур. btw slim_k ти случаино да си от НПМГ?

Съвсем случайно да :) Едно дълго тъпо копеле такова ...
http://wkoz.net - rap shit 24/7
In Too Deep

Мнение от In Too Deep »

Изображение
Хмм... е този ред събуди животинското у мен.Тъй като шамарът и комп. обичат да си пъхат носа навсякъде, надявам се
да не ми се налага да им мервам пловдичанските мутри, точно на този концерт.
Asriel
В момента играе: GTA IV
Обратна връзка:

Мнение от Asriel »

Браво, и вие облажнихте от влизането в ЕС от към музикална гледна точка (:
все аркадаши сме

Krieg
Аватар
junglist*

Мнение от junglist* »

NWA написа:Изображение
Хмм... е този ред събуди животинското у мен.Тъй като шамарът и комп. обичат да си пъхат носа навсякъде, надявам се

подгряващи са Шамара, Хората от Гетото и Х-Тийм. но кво ти пука, нали отиваме заради мет 8)
+++
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

25 си правя РД-то,така че изкл да ходя :( Някой да вземе автограв от мое име 8)
п.п.Абе Гетото горе долу стават,ама Шамара...
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

X-Team са идеалната подгрявка ... А Шамара и Гетарите , ше ги изтрая .. Може да си поспа на някоя седалка докато са те ..
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Стана ли ясно дали някоя ТВ ще излъчва на живо или на запис концерта?
Loopmaster

Мнение от Loopmaster »

NWA написа:Изображение

Не знаех, че Шамара е от Пловдив :roll: Явно някой ме е излъгал, че е от Варна и чак сега разбирам, че не е :oops:
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:
In Too Deep

Мнение от In Too Deep »

Мога да кажа, че концертът мина по-добре отколкото очаквах.Мет беше здраво нахъсан и си пролича, че човекът даваше всичко от себе си.Повече няма да коментирам докато не изтрещея от баса(очаквайте подробен обзор). :)
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Как беше? :)
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Disturbеd написа:Как беше? :)

И аз се join-вам към чакащите да разберат :?
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Пействам си поста от 359 :

Е копеле сцепих се , не съм бил на Джеру , Гуру и RZA , но не знам колко повече от това може да направи човек на сцената ... Тоя човек как се раздаде , мааму тва ше го помня цял живот ... Като некъв филм беше всичко .

Относно глупостите :

Не видях подгрявката , хванах края на Шамара ... Едно ше ви кажа обаче - и аз вдигнах среден пръст на "Ръцете си вдигнете" ... Извинявай копеле , ама да изпълняват песни с най-долно окрадени инструментали , точно пред Мет ... Е кво да направя бе мамка му ? Да ръкопляскам ли ? Издразних се накрая , когато докато Шамара обясняваше за фестивала , да го освиркате точно тогава . Човека прави нещо , вие го целите ... ( Виж обаче се изкефих че Конса го цъфираха smile.gif ) ... Много ми харесаха мацките дето бяха заедно с тях на сцената ( ония тринките ) . Адски надъхани бяха и е готино че не всички жени в обществото приличат повече на момчета ...Същото и за уличните танци , мацките пък там ми събраха очите ... Неа такива пичета . Евалата че може да се види такова нещо ! ( "Тоя си напада по некви чалгарки , не е трю" )
Издразних се на и на погото ... Както казах и за Жемете , скачайте си колкото искате , ама не некъв копеле да обикаля и да блъска ... Или пък некъв надрусан боклук , мааму , да се ръга като откачен и нито веднъж да не погледне към сцената . Скапан тъпак . И ше се случи да са точно зад мене , мамка им на всичките.

На Aint nothin to fuck with и Rockwilder толкова се разбих , че изобщо не ме боли за сичките тия неща . В общи линии , проявата нямаше слабо място ( освен на моменти със звука ) ... Действително обаче Мет е уникален . Аз толко да се вживява някой не съм виждал никога , ако ще и на клипчета ... Неа такъв .

Трябва и нещо друго да се каже - раперите в България определено са най-долната прослойка след бездомниците ... Неква сган от вонящи , пушещи джойнт , съдрани и мръсни като цигани , копелета ... Гордостта на сцената , майка ви боклукчийска.
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

Един нисък, със синьо яке, най-вероятно не знаещ къде е да си виждал :lol:
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

мини руло написа:Един нисък, със синьо яке, най-вероятно не знаещ къде е да си виждал :lol:

Със сцепена устна ? Ти ли беше това ?
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

Не. Определено не съм бил аз. Не е бил и той :D
Един то класа, полуидиот.. вечно напушен..
Че забравих да го питам как е прекарал :)
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Е имаше един супер глупак със синьо горнище некво и сцепена устна , дето дори не си направи труда да погледне към Мет , зает да се бута тъпия педерас ... Тъпо парче некво .
Публикувай отговор