Автор |
Съобщение |
junglist*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Мар 2007 22:27
Ukyo написа: Финансите?
еми събирай от закуски и тва е (: само не разбрах, тва какво общо има с мястото на концерта, че е в София ? има много варианти да дойдеш - кола,влак,автостоп,ако си по-близо и колело ахах
___________________________________ +++
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Мар 2007 22:40
Епа ше са ходи стига наистина да дойде а не пак само да пускат слухове и накрая кур. btw slim_k ти случаино да си от НПМГ?
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Мар 2007 23:14
Проклет 16+ А дано пуснат запис по ТВ и торентите....
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Мар 2007 23:15
ScooBy написа: Проклет 16+ А дано пуснат запис по ТВ и торентите....
Можеш да отидеш с придружител.
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Мар 2007 23:27
TheNightmare написа: Епа ше са ходи стига наистина да дойде а не пак само да пускат слухове и накрая кур. btw slim_k ти случаино да си от НПМГ?
Съвсем случайно да Едно дълго тъпо копеле такова ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2007 21:18
Хмм... е този ред събуди животинското у мен.Тъй като шамарът и комп. обичат да си пъхат носа навсякъде, надявам се
да не ми се налага да им мервам пловдичанските мутри, точно на този концерт.
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2007 21:21
Браво, и вие облажнихте от влизането в ЕС от към музикална гледна точка (:
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
junglist*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 22:15
NWA написа: Хмм... е този ред събуди животинското у мен.Тъй като шамарът и комп. обичат да си пъхат носа навсякъде, надявам се да не ми се налага да им мервам пловдичанските мутри, точно на този концерт.
подгряващи са Шамара, Хората от Гетото и Х-Тийм. но кво ти пука, нали отиваме заради мет
___________________________________ +++
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 22:40
25 си правя РД-то,така че изкл да ходя Някой да вземе автограв от мое име
п.п.Абе Гетото горе долу стават,ама Шамара...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 14:45
X-Team са идеалната подгрявка ... А Шамара и Гетарите , ше ги изтрая .. Може да си поспа на някоя седалка докато са те ..
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Мар 2007 22:55
Стана ли ясно дали някоя ТВ ще излъчва на живо или на запис концерта?
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Мар 2007 23:00
NWA написа: Хмм... е този ред събуди животинското у мен.Тъй като шамарът и комп. обичат да си пъхат носа навсякъде, надявам се да не ми се налага да им мервам пловдичанските мутри, точно на този концерт.
Не знаех, че Шамара е от Пловдив Явно някой ме е излъгал, че е от Варна и чак сега разбирам, че не е
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2007 23:46
Мога да кажа, че концертът мина по-добре отколкото очаквах.Мет беше здраво нахъсан и си пролича, че човекът даваше всичко от себе си.Повече няма да коментирам докато не изтрещея от баса(очаквайте подробен обзор).
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2007 08:45
Как беше?
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2007 08:58
Disturbеd написа: Как беше?
И аз се join-вам към чакащите да разберат
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2007 19:43
Пействам си поста от 359 :
Е копеле сцепих се , не съм бил на Джеру , Гуру и RZA , но не знам колко повече от това може да направи човек на сцената ... Тоя човек как се раздаде , мааму тва ше го помня цял живот ... Като некъв филм беше всичко .
Относно глупостите :
Не видях подгрявката , хванах края на Шамара ... Едно ше ви кажа обаче - и аз вдигнах среден пръст на "Ръцете си вдигнете" ... Извинявай копеле , ама да изпълняват песни с най-долно окрадени инструментали , точно пред Мет ... Е кво да направя бе мамка му ? Да ръкопляскам ли ? Издразних се накрая , когато докато Шамара обясняваше за фестивала , да го освиркате точно тогава . Човека прави нещо , вие го целите ... ( Виж обаче се изкефих че Конса го цъфираха smile.gif ) ... Много ми харесаха мацките дето бяха заедно с тях на сцената ( ония тринките ) . Адски надъхани бяха и е готино че не всички жени в обществото приличат повече на момчета ...Същото и за уличните танци , мацките пък там ми събраха очите ... Неа такива пичета . Евалата че може да се види такова нещо ! ( "Тоя си напада по некви чалгарки , не е трю" )
Издразних се на и на погото ... Както казах и за Жемете , скачайте си колкото искате , ама не некъв копеле да обикаля и да блъска ... Или пък некъв надрусан боклук , мааму , да се ръга като откачен и нито веднъж да не погледне към сцената . Скапан тъпак . И ше се случи да са точно зад мене , мамка им на всичките.
На Aint nothin to fuck with и Rockwilder толкова се разбих , че изобщо не ме боли за сичките тия неща . В общи линии , проявата нямаше слабо място ( освен на моменти със звука ) ... Действително обаче Мет е уникален . Аз толко да се вживява някой не съм виждал никога , ако ще и на клипчета ... Неа такъв .
Трябва и нещо друго да се каже - раперите в България определено са най-долната прослойка след бездомниците ... Неква сган от вонящи , пушещи джойнт , съдрани и мръсни като цигани , копелета ... Гордостта на сцената , майка ви боклукчийска.
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2007 19:46
Един нисък, със синьо яке, най-вероятно не знаещ къде е да си виждал
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2007 19:48
мини руло написа: Един нисък, със синьо яке, най-вероятно не знаещ къде е да си виждал
Със сцепена устна ? Ти ли беше това ?
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2007 19:51
Не. Определено не съм бил аз. Не е бил и той
Един то класа, полуидиот.. вечно напушен..
Че забравих да го питам как е прекарал
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2007 20:18
Е имаше един супер глупак със синьо горнище некво и сцепена устна , дето дори не си направи труда да погледне към Мет , зает да се бута тъпия педерас ... Тъпо парче некво .
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|