Нов конкурс на Мастхед студио!
Да, прав си, Боян е просто за боклука, тоя идиот не може да напише и пет реда без правописна грешка и някое задръстено изречение, на което да не му забравиш началото като стигнеш до края. Бе остави го него, пълен инвалид е!
Иначе да, може да си направим вътрешно класиране.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Мда, 3 реда... И все пак, имаш грешка!Sentry написа:Да, прав си, Боян е просто за боклука, тоя идиот не може да напише и пет реда без правописна грешка и някое задръстено изречение, на което да не му забравиш началото като стигнеш до края. Бе остави го него, пълен инвалид е!
Never save anything for the swim back!
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Еми ето, аз ти казах! Тоя е пълен идиот!
П.П. Къде бе?!! Гаргата ще ме убие!
П.П. Къде бе?!! Гаргата ще ме убие!
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
"Spellin & Gramar Incorporated" обявява конкурс за млади редактори!Ален написа:Къде бе?!! Гаргата ще ме убие!
Задачата, с която трябва да се справят участниците, е да се намери грешката в следния пост:
Първият отговорил правилно ще получи голямата наградата - "Респект от Рекс"Sentry написа:Да, прав си, Боян е просто за боклука, тоя идиот не може да напише и пет реда без правописна грешка и някое задръстено изречение, на което да не му забравиш началото като стигнеш до края. Бе остави го него, пълен инвалид е!
Същото важи и за всеки, който намери грешки в ТОЗИ пост!
"Spellin & Gramar Incorporated" ви пожелава приятна и успешна работа!
п.п. рофлол!
Never save anything for the swim back!
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
KNSpirit
- В момента играе: На борсата!
- Обратна връзка:
Кой знае дали печеля;)Sentry написа:... не може да напише и пет реда без правописна грешка и някое задръстено изречение, на което да не му забравиш началото, когато стигнеш до края...
Поне ми се струва, че туй не е на мястото си. А може и всичко да е пародия, прекарана от Рекс Студиос ^^
Tip: Never surrender

-
Алминатора
- Обратна връзка:
Това е.MetalGearRex написа:"Spellin & Gramar Incorporated" обявява конкурс за млади редактори!Ален написа:Къде бе?!! Гаргата ще ме убие!
Задачата, с която трябва да се справят участниците, е да се намери грешката в следния пост:Първият отговорил правилно /ЗАПЕТАЯ/ ще получи голямата наградата - "Респект от Рекс"Sentry написа:Да, прав си, Боян е просто за боклука, тоя идиот не може да напише и пет реда без правописна грешка и някое задръстено изречение, на което да не му забравиш началото като стигнеш до края. Бе остави го него, пълен инвалид е!
п.п. рофлол!
- Riven
- В момента играе: Много и все различни неща :)
- Обратна връзка:
Хе хе... прибавете още един човек за конкуренцията. Този път съм се навил за картата, така чеSentry написа:Мен никой от тия не ме притеснява, всички са ми на нивото, само за Вортекс не знам на какво ниво е в моментаKNSpirit написа: п.п. Дори само форумната конкуренция всява у мен респект, бая ще трябва да изстискам най-доброто от себе си. Боян, Злото, Екса, Зубро.. It will be hell of a show;)
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
Запетаята не е правописна грешка. Ти си неграмотен.Алминатора написа:Това е.MetalGearRex написа:"Spellin & Gramar Incorporated" обявява конкурс за млади редактори!Ален написа:Къде бе?!! Гаргата ще ме убие!
Задачата, с която трябва да се справят участниците, е да се намери грешката в следния пост:Първият отговорил правилно /ЗАПЕТАЯ/ ще получи голямата наградата - "Респект от Рекс"Sentry написа:Да, прав си, Боян е просто за боклука, тоя идиот не може да напише и пет реда без правописна грешка и някое задръстено изречение, на което да не му забравиш началото като стигнеш до края. Бе остави го него, пълен инвалид е!
п.п. рофлол!
Рекси, не знам за екзалтираното ти, ама не се казва "като", ами "докато"
+ това Хами е прав - Grammar се пише с две m
Споменах ли, че "Ви" се пише с главна буква?
П.п. Лол, айде всеки да намира правописни грешки в постовете на другия
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
хаха
" не се казва "като", ами "докато" "
" не се казва "айде", ами "хайде" "
п.п. Оставих достоен брой от грешки...
" не се казва "като", ами "докато" "
п.п. Оставих достоен брой от грешки...
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Добре бе, незначителен е въпросът за грешката.
Някой ще обясни ли в крайна сметка: История, около която да се върти играта ли искат, или фенфикшън за измислен от нас персонаж в света на играта? Ако е първото: защо, при положение че в сайта им вече са публикували своя история? Ако е второто: за чий им е фенфикшън, при положение че говорим за масова онлайн ролева игра, демек там няма сюжет и тоя фенски разказ за нищо не им служи?
Баси.
Някой ще обясни ли в крайна сметка: История, около която да се върти играта ли искат, или фенфикшън за измислен от нас персонаж в света на играта? Ако е първото: защо, при положение че в сайта им вече са публикували своя история? Ако е второто: за чий им е фенфикшън, при положение че говорим за масова онлайн ролева игра, демек там няма сюжет и тоя фенски разказ за нищо не им служи?
Баси.
Искат разказ в света, тоест фенфик. Хорицата си имат писатели, които и в момента пишат историята на света. Този конкурс е за забавление и за да могат да си попълнят после недостига на автори, тоест ако искате го разбирайте и като конкурс за работа.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка: