Автор |
Съобщение |
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 01:33
Да, прав си, Боян е просто за боклука, тоя идиот не може да напише и пет реда без правописна грешка и някое задръстено изречение, на което да не му забравиш началото като стигнеш до края. Бе остави го него, пълен инвалид е!
Иначе да, може да си направим вътрешно класиране.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 02:19
Sentry написа: Да, прав си, Боян е просто за боклука, тоя идиот не може да напише и пет реда без правописна грешка и някое задръстено изречение, на което да не му забравиш началото като стигнеш до края. Бе остави го него, пълен инвалид е!
Мда, 3 реда... И все пак, имаш грешка!
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 02:22
Еми ето, аз ти казах! Тоя е пълен идиот!
П.П. Къде бе?!! Гаргата ще ме убие!
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 02:32
Ален написа: Къде бе?!! Гаргата ще ме убие! "Spellin & Gramar Incorporated" обявява конкурс за млади редактори!Задачата, с която трябва да се справят участниците, е да се намери грешката в следния пост: Sentry написа: Да, прав си, Боян е просто за боклука, тоя идиот не може да напише и пет реда без правописна грешка и някое задръстено изречение, на което да не му забравиш началото като стигнеш до края. Бе остави го него, пълен инвалид е!
Първият отговорил правилно ще получи голямата наградата - "Респект от Рекс"
Същото важи и за всеки, който намери грешки в ТОЗИ пост!
"Spellin & Gramar Incorporated" ви пожелава приятна и успешна работа!
п.п. рофлол!
|
|
|
|
|
The CROW
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 02:37
"...забравиш началото , като стигнеш до края..."
Това ли е?
___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 02:40
[Екзалтирано]Неправилен отговор![/Екзалтирано]
Състезанието продължава с всичка сила!
|
|
|
|
|
The CROW
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 02:52
Чувствам се неграмотна, Рекс
___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 03:00
А аз се чувствам като пълен глупак...
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
The CROW
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 03:06
Ти си. И шизофреник също така Пропуснах ли мрънкало?
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 03:15
Да, разбрахме и тримата, че сме мрънкала, спокс
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 08:36
ОУ, ОУ ! Gramar се пише с 2 М-та?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
KNSpirit
|
|
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 10:14
Sentry написа: ... не може да напише и пет реда без правописна грешка и някое задръстено изречение, на което да не му забравиш началото, когато стигнеш до края...
Кой знае дали печеля;)
Поне ми се струва, че туй не е на мястото си. А може и всичко да е пародия, прекарана от Рекс Студиос ^^
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 10:36
MetalGearRex написа: Ален написа: Къде бе?!! Гаргата ще ме убие! "Spellin & Gramar Incorporated" обявява конкурс за млади редактори!Задачата, с която трябва да се справят участниците, е да се намери грешката в следния пост: Sentry написа: Да, прав си, Боян е просто за боклука, тоя идиот не може да напише и пет реда без правописна грешка и някое задръстено изречение, на което да не му забравиш началото като стигнеш до края. Бе остави го него, пълен инвалид е!
Иначе да, може да си направим вътрешно класиране. Първият отговорил правилно /ЗАПЕТАЯ/ ще получи голямата наградата - "Респект от Рекс" Същото важи и за всеки, който намери грешки в ТОЗИ пост! "Spellin & Gramar Incorporated" ви пожелава приятна и успешна работа! п.п. рофлол!
Това е.
|
|
Riven
|
|
В момента играе: Много и все различни неща :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 14:44
Sentry написа: KNSpirit написа: п.п. Дори само форумната конкуренция всява у мен респект, бая ще трябва да изстискам най-доброто от себе си. Боян, Злото, Екса, Зубро.. It will be hell of a show;) Мен никой от тия не ме притеснява, всички са ми на нивото, само за Вортекс не знам на какво ниво е в момента
Хе хе... прибавете още един човек за конкуренцията. Този път съм се навил за картата, така че Хи хи Мозъчните ми гънки ще влязът в действие по предназначение.
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 17:17
Алминатора написа: MetalGearRex написа: Ален написа: Къде бе?!! Гаргата ще ме убие! "Spellin & Gramar Incorporated" обявява конкурс за млади редактори!Задачата, с която трябва да се справят участниците, е да се намери грешката в следния пост: Sentry написа: Да, прав си, Боян е просто за боклука, тоя идиот не може да напише и пет реда без правописна грешка и някое задръстено изречение, на което да не му забравиш началото като стигнеш до края. Бе остави го него, пълен инвалид е!
Иначе да, може да си направим вътрешно класиране. Първият отговорил правилно /ЗАПЕТАЯ/ ще получи голямата наградата - "Респект от Рекс" Същото важи и за всеки, който намери грешки в ТОЗИ пост! "Spellin & Gramar Incorporated" ви пожелава приятна и успешна работа! п.п. рофлол! Това е.
Запетаята не е правописна грешка. Ти си неграмотен.
Рекси, не знам за екзалтираното ти, ама не се казва "като", ами "докато"
+ това Хами е прав - Grammar се пише с две m А и в книжовния английски неможеш да напишеш Spellin, още повече, че дори да го правиш, трябва да го обозначиш с апостроф - Spellin'
Споменах ли, че "Ви" се пише с главна буква?
П.п. Лол, айде всеки да намира правописни грешки в постовете на другия
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 17:38
хаха
" не се казва "като", ами "докато" " " не се казва "айде", ами "хайде" "
п.п. Оставих достоен брой от грешки...
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 17:51
Добре бе, незначителен е въпросът за грешката.
Някой ще обясни ли в крайна сметка: История, около която да се върти играта ли искат, или фенфикшън за измислен от нас персонаж в света на играта? Ако е първото: защо, при положение че в сайта им вече са публикували своя история? Ако е второто: за чий им е фенфикшън, при положение че говорим за масова онлайн ролева игра, демек там няма сюжет и тоя фенски разказ за нищо не им служи?
Баси.
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 17:53
Ледник написа: за чий им е фенфикшън, при положение че говорим за масова онлайн ролева игра, демек там няма сюжет и тоя фенски разказ за нищо не им служи?
За да може около него да се изградят куестовете и самите места, герои, НПК.....
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 19:55
Искат разказ в света, тоест фенфик. Хорицата си имат писатели, които и в момента пишат историята на света. Този конкурс е за забавление и за да могат да си попълнят после недостига на автори, тоест ако искате го разбирайте и като конкурс за работа.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 20:14
Жалко е, че дори 200 лв не могат да победят мързела ми...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|