Daddy Yankee написа:На тоя,дето е влюбен празника ще е весел и пълен с любов.
На тези които не са влюбени разникът ще е тъп и безсмислен.
И аз така мисля

Daddy Yankee написа:На тоя,дето е влюбен празника ще е весел и пълен с любов.
На тези които не са влюбени разникът ще е тъп и безсмислен.
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
Code of Living написа:Я , колко хора са на моето мнение. (отностно господин 'Самочуствие по-голямо или равно на неизмеримо голямо')
Изненадан съм , мислих ви за по-залупени.
Не тебе де , криег .. Елю , ор.. фенриз .. или както и да е.![]()
По принцип.
Иначе за празника , в момента имах доста неслуки в тоз аспект , така че няма да ми е особено приятно да прекарам празника , гледайки сърца и влюбени навсякъде около мен. Но ако бях с някой , определено всичко щеше да е ОК , така че въпроса е до състояние.
А другия въпрос на талибана .. Разбира се , че не ти е нужен празник за да демонстрираш обичта си.
Но както спомена някой нагоре , това може да се каже за почти всеки празник.
Нужно ли е да се напиваш само на Трифон Зарезан ? Или да боядисваш яйца само и единствено на Великден.. Или пък да лъжа само на първи Април. Но както и да е , това е друга тема.
Поздрави на всички незалупени , разкрили конспирацията >Зубро<.
MetalGearRex написа:Но за какво ти трябваше да намесваш Коледа, СССР и т.н.?
трябва ли ни някъв специален ден, за да се сещаме за половинките?
Не е честно , прекалено много сме.Omegа написа:Добре де, не се ли усетихте защо Зубро мрази Св.Валентин? Защото само му напомня как някъде по света има любов, жени, секс. Неща, които той никога няма да докосне. Вземете личната омраза към празника добавете фанатизирани националистически идеи и ще получити настощия резултат:)
Он: Няма он, просто мразя Зубро.
мини руло написа:Не трябва ли да го правим всеки ден, по всякакъв начин, а не веднъж годишно с няква роза и бонбони за пет леа?
Ледник написа:А относно самия празник... както казах, абсурден е - едно изкачване и пикник на безмерно красивата Витоша в компанията на любим човек в някой по-слънчев зимен ден би могло да се превърне в сто пъти по-добро прекарване на времето, отколкото изстискани признания - ей тъй, щото е празник.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!