Don't get a life! Live with PC Mania! It's your life!Shadow' написа:Докато не спраЕми годинка-две, веднага щом си намеря живот спирам
Колко време мислите, че ще пишете във форума?
OMG ти си прав!! Незнам какво съм си мислил досега!!! Просто ме беше обзело някакво чувство....някаква лудост!!! Разбира се че ще живея и умра с ПЦМания!!! Ще живея и умра ЗА ПЦМания!!!! Сега виждам призванието си, моята цел....ДА ДА ВИЖДАМ ГО!!! ТОВА Е ИСТИНАТА, ОТКРИХ Я ОТКРИХ Я МУХАХАХАХАХХА!!!!!!!!!!!!11Pantomime написа:Don't get a life! Live with PC Mania! It's your life!Shadow' написа:Докато не спраЕми годинка-две, веднага щом си намеря живот спирам
- [FFF]Flaming One
[Infested]Shadow' написа:OMG ти си прав!! Незнам какво съм си мислил досега!!! Просто ме беше обзело някакво чувство....някаква лудост!!! Разбира се че ще живея и умра с ПЦМания!!! Ще живея и умра ЗА ПЦМания!!!! Сега виждам призванието си, моята цел....ДА ДА ВИЖДАМ ГО!!! ТОВА Е ИСТИНАТА, ОТКРИХ Я ОТКРИХ Я МУХАХАХАХАХХА!!!!!!!!!!!!11
Все ми обещавате, ама като дойдете - никой не смей да ме покани...Pantomime написа:Ледник - след около месец-два идваме в София, този пък ако не се явиш.. не знам какво ще стане
ПП: Човек ако си е изградил стабилни връзки онлайн, които иначе не би могъл да има в реалността, едва ли ще срещне пречка в студенството да посещава любимия форюмец. За по десет минути на ден, не би била болка за умиране.
Ама да дойде и моето време, тогава ще правя категорични изказвания. Кой знае.
Да бре, а оня път през Септември.. дето ходихме по ММ ? :Р Ти и след това на пиенето не дойде /offtopic :} :} :}Ледник написа:Все ми обещавате, ама като дойдете - никой не смей да ме покани...Pantomime написа:Ледник - след около месец-два идваме в София, този пък ако не се явиш.. не знам какво ще стане
ПП: Човек ако си е изградил стабилни връзки онлайн, които иначе не би могъл да има в реалността, едва ли ще срещне пречка в студенството да посещава любимия форюмец. За по десет минути на ден, не би била болка за умиране.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Пичове и аз искам да дойда!Особено ако сега ме приемат в некоя гимназия в София ше бъде екстраPantomime написа:Да бре, а оня път през Септември.. дето ходихме по ММ ? :Р Ти и след това на пиенето не дойде /offtopic :} :} :}Ледник написа:Все ми обещавате, ама като дойдете - никой не смей да ме покани...Pantomime написа:Ледник - след около месец-два идваме в София, този пък ако не се явиш.. не знам какво ще стане
Я кажете що годе добрите гимназии да си пусна документите там на пролет.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Докато в едната ръка не съм с мишка, а в другата с бастун.
П.п. Изключваме вариант на безкомпромисно осакатяване!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Голям епос му удряш... for a worm!ReCoNNeCt написа:Дати помогна със осакатяванетоThe Chameleon написа:Докато в едната ръка не съм с мишка, а в другата с бастун.![]()
п.п Е немога да се въздаржа , това е хамелеона и реконект , вечната борба , немога да живея без него
Как да е, не мога всеки ден да играйкам с теб!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
-
Steel
- Обратна връзка:
Зубро + сокче Капи = RAMPAGE!!!Pantomime написа:Да бре, а оня път през Септември.. дето ходихме по ММ ? :Р Ти и след това на пиенето не дойде /offtopic :} :} :}Ледник написа:Все ми обещавате, ама като дойдете - никой не смей да ме покани...Pantomime написа:Ледник - след около месец-два идваме в София, този пък ако не се явиш.. не знам какво ще стане
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
АХАХХАХАХА, да...
Лорде, дай верно да се видим с теб, тез месеци !
П.п. Дидо - пролетната може София, ама трябва и Варна !! * Рийд енд Разиел \m/ *
Лорде, дай верно да се видим с теб, тез месеци !
П.п. Дидо - пролетната може София, ама трябва и Варна !! * Рийд енд Разиел \m/ *
天皇陛下万歳。。!
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Ти и ти не знаеш кво говориш вечеReCoNNeCt написа:Ше видим по-нататък във застоя ми тукТой ми обяви война , това е само началото
! ИМПРЕРИЯТА ОТВРЪЩА НА УДАРА МУХАХАХАХХААХХА!!!!!!!!!!!!!!!!
Намали ги баце .. пайнера , тоест.
Не ти действат добре , сеш?
ахмм и трето , не си смешен Тт;Т:т;Т;Т;т/
остарехме
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Пролетната? Курсове, изпускате ме, но ще хванете жена ми( и не за циците!!! Хамо ще те бия!)The Chameleon написа:
И дееба винаги съм искал комбинацията Рийн енд Разиел... за сега 1 по 1
онтопик - 5 години О.О язе съм герой бе ! Нищо не мога да кажа за бъдещето
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Ахам.Ако си 8клас ела в мойто даскало.2ро СОУ-супер е!А пък и аз ще се радвам,ако дойдеш,защото винаги е хубаво да имаш някой под ръка,за да го биешАлминатора написа:Пичове и аз искам да дойда!Особено ако сега ме приемат в некоя гимназия в София ше бъде екстраPantomime написа:Да бре, а оня път през Септември.. дето ходихме по ММ ? :Р Ти и след това на пиенето не дойде /offtopic :} :} :}Ледник написа: Все ми обещавате, ама като дойдете - никой не смей да ме покани...
Ама да дойде и моето време, тогава ще правя категорични изказвания. Кой знае.![]()
Я кажете що годе добрите гимназии да си пусна документите там на пролет.
П.П.Иначе пиша тука от 1 година.Когато си намеря живот и аз ще престана да пиша.Но засега не мисля да спирам.Тука и без това е за фън.Защо пък да мисля за това..?!?
|
|
| 
- Till.Lindemann