Don't get a life! Live with PC Mania! It's your life!Shadow' написа:Докато не спраЕми годинка-две, веднага щом си намеря живот спирам
Колко време мислите, че ще пишете във форума?
Pantomime написа:Don't get a life! Live with PC Mania! It's your life!Shadow' написа:Докато не спраЕми годинка-две, веднага щом си намеря живот спирам
OMG ти си прав!! Незнам какво съм си мислил досега!!! Просто ме беше обзело някакво чувство....някаква лудост!!! Разбира се че ще живея и умра с ПЦМания!!! Ще живея и умра ЗА ПЦМания!!!! Сега виждам призванието си, моята цел....ДА ДА ВИЖДАМ ГО!!! ТОВА Е ИСТИНАТА, ОТКРИХ Я ОТКРИХ Я МУХАХАХАХАХХА!!!!!!!!!!!!11
- [FFF]Flaming One
Shadow' написа:OMG ти си прав!! Незнам какво съм си мислил досега!!! Просто ме беше обзело някакво чувство....някаква лудост!!! Разбира се че ще живея и умра с ПЦМания!!! Ще живея и умра ЗА ПЦМания!!!! Сега виждам призванието си, моята цел....ДА ДА ВИЖДАМ ГО!!! ТОВА Е ИСТИНАТА, ОТКРИХ Я ОТКРИХ Я МУХАХАХАХАХХА!!!!!!!!!!!!11
[Infested]
Pantomime написа:Ледник - след около месец-два идваме в София, този пък ако не се явиш.. не знам какво ще стане
Все ми обещавате, ама като дойдете - никой не смей да ме покани...
ПП: Човек ако си е изградил стабилни връзки онлайн, които иначе не би могъл да има в реалността, едва ли ще срещне пречка в студенството да посещава любимия форюмец. За по десет минути на ден, не би била болка за умиране.
Ама да дойде и моето време, тогава ще правя категорични изказвания. Кой знае.
Да бре, а оня път през Септември.. дето ходихме по ММ ? :Р Ти и след това на пиенето не дойде /offtopic :} :} :}Ледник написа:Pantomime написа:Ледник - след около месец-два идваме в София, този пък ако не се явиш.. не знам какво ще стане
ПП: Човек ако си е изградил стабилни връзки онлайн, които иначе не би могъл да има в реалността, едва ли ще срещне пречка в студенството да посещава любимия форюмец. За по десет минути на ден, не би била болка за умиране.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Pantomime написа:Да бре, а оня път през Септември.. дето ходихме по ММ ? :Р Ти и след това на пиенето не дойде /offtopic :} :} :}Ледник написа:Pantomime написа:Ледник - след около месец-два идваме в София, този пък ако не се явиш.. не знам какво ще стане
Пичове и аз искам да дойда!Особено ако сега ме приемат в некоя гимназия в София ше бъде екстра
Я кажете що годе добрите гимназии да си пусна документите там на пролет.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Докато в едната ръка не съм с мишка, а в другата с бастун.
П.п. Изключваме вариант на безкомпромисно осакатяване!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
ReCoNNeCt написа:The Chameleon написа:Докато в едната ръка не съм с мишка, а в другата с бастун.![]()
Дати помогна със осакатяването
п.п Е немога да се въздаржа , това е хамелеона и реконект , вечната борба , немога да живея без него
Голям епос му удряш... for a worm!
Как да е, не мога всеки ден да играйкам с теб!

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
-
Steel
- Обратна връзка:
Зубро + сокче Капи = RAMPAGE!!!Pantomime написа:Да бре, а оня път през Септември.. дето ходихме по ММ ? :Р Ти и след това на пиенето не дойде /offtopic :} :} :}Ледник написа:Pantomime написа:Ледник - след около месец-два идваме в София, този пък ако не се явиш.. не знам какво ще стане
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
АХАХХАХАХА, да...
Лорде, дай верно да се видим с теб, тез месеци !
П.п. Дидо - пролетната може София, ама трябва и Варна !! * Рийд енд Разиел \m/ *
Лорде, дай верно да се видим с теб, тез месеци !
П.п. Дидо - пролетната може София, ама трябва и Варна !! * Рийд енд Разиел \m/ *
天皇陛下万歳。。!
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
ReCoNNeCt написа:Ше видим по-нататък във застоя ми тукТой ми обяви война , това е само началото
! ИМПРЕРИЯТА ОТВРЪЩА НА УДАРА МУХАХАХАХХААХХА!!!!!!!!!!!!!!!!
Ти и ти не знаеш кво говориш вече
Намали ги баце .. пайнера , тоест.
Не ти действат добре , сеш?
ахмм и трето , не си смешен Тт;Т:т;Т;Т;т/
остарехме
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
The Chameleon написа:
Пролетната? Курсове, изпускате ме, но ще хванете жена ми( и не за циците!!! Хамо ще те бия!)
И дееба винаги съм искал комбинацията Рийн енд Разиел... за сега 1 по 1
онтопик - 5 години О.О язе съм герой бе ! Нищо не мога да кажа за бъдещето
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Алминатора написа:Pantomime написа:Да бре, а оня път през Септември.. дето ходихме по ММ ? :Р Ти и след това на пиенето не дойде /offtopic :} :} :}Ледник написа:Pantomime написа:Ледник - след около месец-два идваме в София, този пък ако не се явиш.. не знам какво ще стане
Пичове и аз искам да дойда!Особено ако сега ме приемат в некоя гимназия в София ше бъде екстра![]()
Я кажете що годе добрите гимназии да си пусна документите там на пролет.
Ахам.Ако си 8клас ела в мойто даскало.2ро СОУ-супер е!А пък и аз ще се радвам,ако дойдеш,защото винаги е хубаво да имаш някой под ръка,за да го биеш
П.П.Иначе пиша тука от 1 година.Когато си намеря живот и аз ще престана да пиша.Но засега не мисля да спирам.Тука и без това е за фън.Защо пък да мисля за това..?!?
|
|
| 
- Till.Lindemann