Края на срока
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Откакто 9 клас завърших с 5,46 заради шибаната курва по Химия, повече не съм се старал за стипендия... затова пък събирам пари за камион. 

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Ми миналата година първи срок бях в специялизирана паралелка и оценките ми бяха-
Математика-4
Б.Е.Л.-4
Немски-5
физическо-4
(ма имах 6 за годината)
а сега ми се очертават същите оценки по тия предмети,само по физическо-6 а по останалите тук таме някоя четворка или шестица а другото петици и все пак към 4.80 средно(9ти клас)
Математика-4
Б.Е.Л.-4
Немски-5
физическо-4

а сега ми се очертават същите оценки по тия предмети,само по физическо-6 а по останалите тук таме някоя четворка или шестица а другото петици и все пак към 4.80 средно(9ти клас)
Lonely ArchAngel написа:Аз не уча защото влязох след 8 клас в паралелка за след 7-ми и не ме изпитват по повечето предмети.
So you're a retarded person и са сметнали, че не заслужаваш да минеш в 9ти клас?

Да ти кажа "след 8ми клас влязох в паралелка за след 7ми", с една дума ми звучи "повтарях"

Но спокойно! Познавам един тип, дето е на моята възраст, а още е 10ти клас

Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
-
Existence написа:Lonely ArchAngel написа:Аз не уча защото влязох след 8 клас в паралелка за след 7-ми и не ме изпитват по повечето предмети.
So you're a retarded person и са сметнали, че не заслужаваш да минеш в 9ти клас?![]()
Да ти кажа "след 8ми клас влязох в паралелка за след 7ми", с една дума ми звучи "повтарях"
Но спокойно! Познавам един тип, дето е на моята възраст, а още е 10ти класИ се ЗАКЛЕВА, че няма да кара 10ти клас четвърти път
Ами и при нас е така преди 2 години когато откриха специализираната паралелка в нашето училище заедно със нас (тогава 7 клас) които по принцип трябваше да влезем с изпит и от тогавашния 8 клас също направиха такава паралелка, но тях по общ успех ги определяха без изпит та е напълно възможно да влезеш в паралелка в 8 клас в която по принцип се влиза след 7-ми

- SweetDream
- Обратна връзка:
Ми кво да кажа 5.25,7-ми клас,първи срок,абе имах много по-различни учаквания от себе си и бях решила да уча доста (все пак ще кандидатствам),но има и втори срок и да се надяваме да сам доста по-добре,но като се замисля,че почти не сам учила пак е добре 

Там където взорът не стига, фантазията танцува.
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
LACRIMOSA написа:Ми кво да кажа 5.25,7-ми клас,първи срок,абе имах много по-различни учаквания от себе си и бях решила да уча доста (все пак ще кандидатствам),но има и втори срок и да се надяваме да сам доста по-добре,но като се замисля,че почти не сам учила пак е добре
С изречения по 3 реда и "сам", няма да имаш повече.
Иначе аз свършвам с 5.20 някъде. Особено доволен съм, понеже 4/6 от разказвателните ми предмети са на френски...

The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Damage san написа:Existence написа:Lonely ArchAngel написа:Аз не уча защото влязох след 8 клас в паралелка за след 7-ми и не ме изпитват по повечето предмети.
So you're a retarded person и са сметнали, че не заслужаваш да минеш в 9ти клас?![]()
Но спокойно! Познавам един тип, дето е на моята възраст, а още е 10ти класИ се ЗАКЛЕВА, че няма да кара 10ти клас четвърти път
Ами и при нас е така преди 2 години когато откриха специализираната паралелка в нашето училище заедно със нас (тогава 7 клас) които по принцип трябваше да влезем с изпит и от тогавашния 8 клас също направиха такава паралелка, но тях по общ успех ги определяха без изпит та е напълно възможно да влезеш в паралелка в 8 клас в която по принцип се влиза след 7-ми
Ъъъъ не съм повтарял.
Просто когато тези влезли след 7-ми клас даваха изпит по английски(писмен) за да минат в 8-ми клас аз се записах и давах в друга стая в същата сграда.
Обаче сле писмения давах и сам устен изпит.
На писмения : 5.96
На устния : 6.00
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Readonly написа:Много сериозно съм заплашен от двойка по физика
Муахаха, Ангелова ли ви гърчи вас?

А иначе аз вървя към 5тарка някъде
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
-
Успеха ми е някъде около 5,00. За съжаление имам и 2 тройки - по икономика на фирмата и по основи на правото
Като цяло ми падна успеха 

Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
-
В 11 клас съм.
По-миналата година един педал по химия ми писа 4. Тогава (9 клас) почнах да уча за първи път след 7ми, щото 8мия ни се води "подготвителен", с което така да се кажи губя една година и учебниците ни с изключение математика и БЕЛ са за 1 година по-назад, ма за сметка на това са дебели и комплицирани. Догава основното ми образование беше 5.50
Миналата година педалът се пенсионира и ми писа 3 по химия (тоя педал си е запазил място в ада...) Успехът ми беше 5,22
Тази година имам успех първи срок 5,00 с 10 предмета - 2 четворки, 2 щестици и 6 петици. Едната четворка по физика можех да я направя на поне 5, а ако нямаше грипна, щеще да ме изпита рускинята и за 6... Другата четворка е по френски, въпреки, че знам 150% повече от миналата година, когато имах 5, учителката ни се смени (жена на директора) и сега настава тиха касапница в стаята... П.П. по химия имам вече 5
Като цяло не съм доволен. Очаквам втория срок да се потрудя по история, физика (за 6ца), френски (кървава борба за 5), за немски (бленувана 6ца), БЕЛ (задължителна 6ца!), математика за 6ца и философия се надявам на 6, ма при тая зубърка нашта учителка нема да стане...
Оценките от дипломата, които ще се взимат при кандидатстване са история (ако наистина с това кандидатствам) и БЕЛ (където обаче ще имам матура) и евентуално, но не задължително - математика.
Всичко останало теоретично не ме ебе ич

По-миналата година един педал по химия ми писа 4. Тогава (9 клас) почнах да уча за първи път след 7ми, щото 8мия ни се води "подготвителен", с което така да се кажи губя една година и учебниците ни с изключение математика и БЕЛ са за 1 година по-назад, ма за сметка на това са дебели и комплицирани. Догава основното ми образование беше 5.50
Миналата година педалът се пенсионира и ми писа 3 по химия (тоя педал си е запазил място в ада...) Успехът ми беше 5,22
Тази година имам успех първи срок 5,00 с 10 предмета - 2 четворки, 2 щестици и 6 петици. Едната четворка по физика можех да я направя на поне 5, а ако нямаше грипна, щеще да ме изпита рускинята и за 6... Другата четворка е по френски, въпреки, че знам 150% повече от миналата година, когато имах 5, учителката ни се смени (жена на директора) и сега настава тиха касапница в стаята... П.П. по химия имам вече 5

Оценките от дипломата, които ще се взимат при кандидатстване са история (ако наистина с това кандидатствам) и БЕЛ (където обаче ще имам матура) и евентуално, но не задължително - математика.
Всичко останало теоретично не ме ебе ич

Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
- ^GipsyMan^
- Обратна връзка: