Края на срока

Нещата от живота
Публикувай отговор

Доволни ли сте от оценките?

Да
35
50%
Не
35
50%

Общо гласове: 70

Аватар
WolfMan™

Мнение от WolfMan™ »

Оформен сам за 5.33 Доволен съм, но можех и повече. Мързела е виновен :oops: (9 клас)
Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Откакто 9 клас завърших с 5,46 заради шибаната курва по Химия, повече не съм се старал за стипендия... затова пък събирам пари за камион. :wink:
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Слаба работа - малко над 3 :shock:
Към 5-6 двойки накрая за "запълване" :shock: :shock: :shock:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Always Look On The Bright Side Of Life. :59:
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
_____

Мнение от _____ »

Ми миналата година първи срок бях в специялизирана паралелка и оценките ми бяха-
Математика-4
Б.Е.Л.-4
Немски-5
физическо-4 :oops: (ма имах 6 за годината)
а сега ми се очертават същите оценки по тия предмети,само по физическо-6 а по останалите тук таме някоя четворка или шестица а другото петици и все пак към 4.80 средно(9ти клас)
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Мнение от Existence »

Lonely ArchAngel написа:Аз не уча защото влязох след 8 клас в паралелка за след 7-ми и не ме изпитват по повечето предмети. :roll:

So you're a retarded person и са сметнали, че не заслужаваш да минеш в 9ти клас? :lol:
Да ти кажа "след 8ми клас влязох в паралелка за след 7ми", с една дума ми звучи "повтарях" ;)
Но спокойно! Познавам един тип, дето е на моята възраст, а още е 10ти клас :lol: И се ЗАКЛЕВА, че няма да кара 10ти клас четвърти път ;)
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Damage san

Мнение от Damage san »

Existence написа:
Lonely ArchAngel написа:Аз не уча защото влязох след 8 клас в паралелка за след 7-ми и не ме изпитват по повечето предмети. :roll:

So you're a retarded person и са сметнали, че не заслужаваш да минеш в 9ти клас? :lol:
Да ти кажа "след 8ми клас влязох в паралелка за след 7ми", с една дума ми звучи "повтарях" ;)
Но спокойно! Познавам един тип, дето е на моята възраст, а още е 10ти клас :lol: И се ЗАКЛЕВА, че няма да кара 10ти клас четвърти път ;)

Ами и при нас е така преди 2 години когато откриха специализираната паралелка в нашето училище заедно със нас (тогава 7 клас) които по принцип трябваше да влезем с изпит и от тогавашния 8 клас също направиха такава паралелка, но тях по общ успех ги определяха без изпит та е напълно възможно да влезеш в паралелка в 8 клас в която по принцип се влиза след 7-ми ;)
Аватар
hit_man

Мнение от hit_man »

ми 4.80, както винаги - нормална работа :wink: Тоя път само 2 шестички - по история и физическо...
Deutschland erwache aus deinem bosen Traum!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn! :|
Аватар
SweetDream
Обратна връзка:

Мнение от SweetDream »

Ми кво да кажа 5.25,7-ми клас,първи срок,абе имах много по-различни учаквания от себе си и бях решила да уча доста (все пак ще кандидатствам),но има и втори срок и да се надяваме да сам доста по-добре,но като се замисля,че почти не сам учила пак е добре :lol:
Там където взорът не стига, фантазията танцува.
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

LACRIMOSA написа:Ми кво да кажа 5.25,7-ми клас,първи срок,абе имах много по-различни учаквания от себе си и бях решила да уча доста (все пак ще кандидатствам),но има и втори срок и да се надяваме да сам доста по-добре,но като се замисля,че почти не сам учила пак е добре :lol:

С изречения по 3 реда и "сам", няма да имаш повече.

Иначе аз свършвам с 5.20 някъде. Особено доволен съм, понеже 4/6 от разказвателните ми предмети са на френски... :roll:
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Damage san написа:
Existence написа:

Ами и при нас е така преди 2 години когато откриха специализираната паралелка в нашето училище заедно със нас (тогава 7 клас) които по принцип трябваше да влезем с изпит и от тогавашния 8 клас също направиха такава паралелка, но тях по общ успех ги определяха без изпит та е напълно възможно да влезеш в паралелка в 8 клас в която по принцип се влиза след 7-ми ;)

Ъъъъ не съм повтарял.
Просто когато тези влезли след 7-ми клас даваха изпит по английски(писмен) за да минат в 8-ми клас аз се записах и давах в друга стая в същата сграда.
Обаче сле писмения давах и сам устен изпит.
На писмения : 5.96
На устния : 6.00
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Readonly написа:Много сериозно съм заплашен от двойка по физика :pig:

Муахаха, Ангелова ли ви гърчи вас? :lol:

А иначе аз вървя към 5тарка някъде

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."

a.k.a Хикс
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

5,20 за първия срок.
P.S.
The Chameleon написа:Откакто 9 клас завърших с 5,46 заради шибаната курва по Химия, повече не съм се старал за стипендия... затова пък събирам пари за камион. :wink:

Да го д*ха стипендията!

P.S.2 Биологията и математиката също!
Come, my raven, it could be a lark.
Loopmaster

Мнение от Loopmaster »

Успеха ми е някъде около 5,00. За съжаление имам и 2 тройки - по икономика на фирмата и по основи на правото :oops: Като цяло ми падна успеха :x
Don't be a prisoner of your own style!

Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:
Кирчоу

Мнение от Кирчоу »

Еми 4 мисля да е , можеше да е и повече ма като ме марзи кво да правя ? :wink:
Аватар
Zein
В момента играе: TFT

Мнение от Zein »

Аз съм някъде за 5.00.Е доволен съм я :D
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

олеле, едвам фанах 4.50... а уж оценките ми бяха по-добри от тези в 1 срок на 9 клас.

е така е-инжинерите не прощават! :binladen:
TheNightmare

Мнение от TheNightmare »

Към 4.50 завързах некъде. Слава богу от догодина нема да учиме биология и химия че две 3ки да отпаднат от оценката.
Аватар
Поливача

Мнение от Поливача »

В 11 клас съм.
По-миналата година един педал по химия ми писа 4. Тогава (9 клас) почнах да уча за първи път след 7ми, щото 8мия ни се води "подготвителен", с което така да се кажи губя една година и учебниците ни с изключение математика и БЕЛ са за 1 година по-назад, ма за сметка на това са дебели и комплицирани. Догава основното ми образование беше 5.50

Миналата година педалът се пенсионира и ми писа 3 по химия (тоя педал си е запазил място в ада...) Успехът ми беше 5,22

Тази година имам успех първи срок 5,00 с 10 предмета - 2 четворки, 2 щестици и 6 петици. Едната четворка по физика можех да я направя на поне 5, а ако нямаше грипна, щеще да ме изпита рускинята и за 6... Другата четворка е по френски, въпреки, че знам 150% повече от миналата година, когато имах 5, учителката ни се смени (жена на директора) и сега настава тиха касапница в стаята... П.П. по химия имам вече 5 :P Като цяло не съм доволен. Очаквам втория срок да се потрудя по история, физика (за 6ца), френски (кървава борба за 5), за немски (бленувана 6ца), БЕЛ (задължителна 6ца!), математика за 6ца и философия се надявам на 6, ма при тая зубърка нашта учителка нема да стане...

Оценките от дипломата, които ще се взимат при кандидатстване са история (ако наистина с това кандидатствам) и БЕЛ (където обаче ще имам матура) и евентуално, но не задължително - математика.
Всичко останало теоретично не ме ебе ич :D :59:
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Аватар
^GipsyMan^
Обратна връзка:

Мнение от ^GipsyMan^ »

Не от всички :roll: Много двойки имам нещо :?
Публикувай отговор