Автор |
Съобщение |
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 13:29
Оформен сам за 5.33 Доволен съм, но можех и повече. Мързела е виновен (9 клас)
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 14:10
Откакто 9 клас завърших с 5,46 заради шибаната курва по Химия, повече не съм се старал за стипендия... затова пък събирам пари за камион.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 15:30
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 15:33
Always Look On The Bright Side Of Life.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 15:51
Ми миналата година първи срок бях в специялизирана паралелка и оценките ми бяха-
Математика-4
Б.Е.Л.-4
Немски-5
физическо-4 (ма имах 6 за годината)
а сега ми се очертават същите оценки по тия предмети,само по физическо-6 а по останалите тук таме някоя четворка или шестица а другото петици и все пак към 4.80 средно(9ти клас)
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 15:54
Lonely ArchAngel написа: Аз не уча защото влязох след 8 клас в паралелка за след 7-ми и не ме изпитват по повечето предмети.
So you're a retarded person и са сметнали, че не заслужаваш да минеш в 9ти клас?
Да ти кажа "след 8ми клас влязох в паралелка за след 7ми", с една дума ми звучи "повтарях"
Но спокойно! Познавам един тип, дето е на моята възраст, а още е 10ти клас И се ЗАКЛЕВА, че няма да кара 10ти клас четвърти път
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 17:44
Existence написа: Lonely ArchAngel написа: Аз не уча защото влязох след 8 клас в паралелка за след 7-ми и не ме изпитват по повечето предмети. So you're a retarded person и са сметнали, че не заслужаваш да минеш в 9ти клас? Да ти кажа "след 8ми клас влязох в паралелка за след 7ми", с една дума ми звучи "повтарях" Но спокойно! Познавам един тип, дето е на моята възраст, а още е 10ти клас И се ЗАКЛЕВА, че няма да кара 10ти клас четвърти път
Ами и при нас е така преди 2 години когато откриха специализираната паралелка в нашето училище заедно със нас (тогава 7 клас) които по принцип трябваше да влезем с изпит и от тогавашния 8 клас също направиха такава паралелка, но тях по общ успех ги определяха без изпит та е напълно възможно да влезеш в паралелка в 8 клас в която по принцип се влиза след 7-ми
|
|
|
|
|
hit_man
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 17:59
ми 4.80, както винаги - нормална работа Тоя път само 2 шестички - по история и физическо...
___________________________________ Deutschland erwache aus deinem bosen Traum!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!
|
|
|
|
|
SweetDream
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 19:10
Ми кво да кажа 5.25,7-ми клас,първи срок,абе имах много по-различни учаквания от себе си и бях решила да уча доста (все пак ще кандидатствам),но има и втори срок и да се надяваме да сам доста по-добре,но като се замисля,че почти не сам учила пак е добре
___________________________________ Там където взорът не стига, фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 19:13
LACRIMOSA написа: Ми кво да кажа 5.25,7-ми клас,първи срок,абе имах много по-различни учаквания от себе си и бях решила да уча доста (все пак ще кандидатствам),но има и втори срок и да се надяваме да сам доста по-добре,но като се замисля,че почти не сам учила пак е добре
С изречения по 3 реда и "сам", няма да имаш повече.
Иначе аз свършвам с 5.20 някъде. Особено доволен съм, понеже 4/6 от разказвателните ми предмети са на френски...
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 19:17
Damage san написа: Existence написа: Lonely ArchAngel написа: Аз не уча защото влязох след 8 клас в паралелка за след 7-ми и не ме изпитват по повечето предмети. So you're a retarded person и са сметнали, че не заслужаваш да минеш в 9ти клас? Да ти кажа "след 8ми клас влязох в паралелка за след 7ми", с една дума ми звучи "повтарях" Но спокойно! Познавам един тип, дето е на моята възраст, а още е 10ти клас И се ЗАКЛЕВА, че няма да кара 10ти клас четвърти път Ами и при нас е така преди 2 години когато откриха специализираната паралелка в нашето училище заедно със нас (тогава 7 клас) които по принцип трябваше да влезем с изпит и от тогавашния 8 клас също направиха такава паралелка, но тях по общ успех ги определяха без изпит та е напълно възможно да влезеш в паралелка в 8 клас в която по принцип се влиза след 7-ми
Ъъъъ не съм повтарял.
Просто когато тези влезли след 7-ми клас даваха изпит по английски(писмен) за да минат в 8-ми клас аз се записах и давах в друга стая в същата сграда.
Обаче сле писмения давах и сам устен изпит.
На писмения : 5.96
На устния : 6.00
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 19:17
Readonly написа: Много сериозно съм заплашен от двойка по физика
Муахаха, Ангелова ли ви гърчи вас?
А иначе аз вървя към 5тарка някъде
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 19:18
5,20 за първия срок.
P.S. The Chameleon написа: Откакто 9 клас завърших с 5,46 заради шибаната курва по Химия, повече не съм се старал за стипендия... затова пък събирам пари за камион.
Да го д*ха стипендията!
P.S.2 Биологията и математиката също!
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 19:30
Успеха ми е някъде около 5,00. За съжаление имам и 2 тройки - по икономика на фирмата и по основи на правото Като цяло ми падна успеха
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 19:32
Еми 4 мисля да е , можеше да е и повече ма като ме марзи кво да правя ?
|
|
|
|
|
Zein
|
|
В момента играе: TFT
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 19:34
Аз съм някъде за 5.00.Е доволен съм я
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 20:14
Към 4.50 завързах некъде. Слава богу от догодина нема да учиме биология и химия че две 3ки да отпаднат от оценката.
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 23:06
В 11 клас съм.
По-миналата година един педал по химия ми писа 4. Тогава (9 клас) почнах да уча за първи път след 7ми, щото 8мия ни се води "подготвителен", с което така да се кажи губя една година и учебниците ни с изключение математика и БЕЛ са за 1 година по-назад, ма за сметка на това са дебели и комплицирани. Догава основното ми образование беше 5.50
Миналата година педалът се пенсионира и ми писа 3 по химия (тоя педал си е запазил място в ада...) Успехът ми беше 5,22
Тази година имам успех първи срок 5,00 с 10 предмета - 2 четворки, 2 щестици и 6 петици. Едната четворка по физика можех да я направя на поне 5, а ако нямаше грипна, щеще да ме изпита рускинята и за 6... Другата четворка е по френски, въпреки, че знам 150% повече от миналата година, когато имах 5, учителката ни се смени (жена на директора) и сега настава тиха касапница в стаята... П.П. по химия имам вече 5 Като цяло не съм доволен. Очаквам втория срок да се потрудя по история, физика (за 6ца), френски (кървава борба за 5), за немски (бленувана 6ца), БЕЛ (задължителна 6ца!), математика за 6ца и философия се надявам на 6, ма при тая зубърка нашта учителка нема да стане...
Оценките от дипломата, които ще се взимат при кандидатстване са история (ако наистина с това кандидатствам) и БЕЛ (където обаче ще имам матура) и евентуално, но не задължително - математика.
Всичко останало теоретично не ме ебе ич
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
^GipsyMan^
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 23:10
Не от всички Много двойки имам нещо
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|