Кефи ли ви новата Фанта Ямайка...
Да ти е честито.Nixon написа:Аз питам ли те?Till Lindemann написа:Не ни липсвашNixon написа:Не съм пил новата Фанта,предишните съм ги опитвал и бяха добри.![]()
П.П.Свинска работа,вече няма в коя тема да пиша,пък не искам да флудя и пиша само в темите,по които имам мнение и искам да го изразя.Затова рядко виждате вече мои постове във форума.![]()
П.П.1000 поста.![]()
![]()
![]()
![]()
Да ми е честито.
![]()
![]()
Пробвах я, хареса ми. Но не е нищо особенно, аз си оставам фен на Sprite
- SneakyDude
- Обратна връзка:
- Pеnnywise9198
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
А аз си мислех , че този път няма да се появи някой остроумник... пфффЛедник написа:Прав си, по-вредни са от една купа захар, примесена с лой. Кока-колата специално се ползва например в Индия вместо пестицид, защото е по-евтина и избива вредителите по растенията; дядо ми на село ползва Колата за разтваряне на ръждата по гайките, той е механик. Абе, `сичко що е газирано и що съдържа подсладител Аспартам (Е950 - Е955) да се избягва като чума. Ето още инфо по въпроса:Polivacha® написа:П.П. Тея газирани изкуствено подсладени напитки са вредни, не ги пийте
1. http://bgtrener.blog.bg/viewpost.php?id=7681
2. http://www.yosif.net/bg/med/index13.htm - препоръчва се цялата книга; сега някой ще запищи, че заглавието съдържало думата "конспирация", без да е чел самата книга. Прочетете тази глава и току-виж сте се поинтересували.
Сега всички тревомани, ганайци и ямайкаци, всички растафари, хора говорещи нон-стоп за Джа и реге слушатели ще пият само това -.- Хитър ход от страна на Фанта, доста хитър :>
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Krasen
А Какъв ще е следващия ход?Pantomime написа:Сега всички тревомани, ганайци и ямайкаци, всички растафари, хора говорещи нон-стоп за Джа и реге слушатели ще пият само това -.- Хитър ход от страна на Фанта, доста хитър :>
Както виждате пише на бутилката че е лимитед едишън, затва не я опювайте толкова, ще изчезне след 2-3 месеца.
"At the end of your road mine begins."
-
TheGuardian
Колега, нямам представа дали знаеш, че в стомашните сокове се съдържат далеч по-силни киселини, така че една кола няма да ти разяде черватаЛедник написа:Прав си, по-вредни са от една купа захар, примесена с лой. Кока-колата специално се ползва например в Индия вместо пестицид, защото е по-евтина и избива вредителите по растенията; дядо ми на село ползва Колата за разтваряне на ръждата по гайките, той е механик. Абе, `сичко що е газирано и що съдържа подсладител Аспартам (Е950 - Е955) да се избягва като чума. Ето още инфо по въпроса:Polivacha® написа:П.П. Тея газирани изкуствено подсладени напитки са вредни, не ги пийте
1. http://bgtrener.blog.bg/viewpost.php?id=7681
2. http://www.yosif.net/bg/med/index13.htm - препоръчва се цялата книга; сега някой ще запищи, че заглавието съдържало думата "конспирация", без да е чел самата книга. Прочетете тази глава и току-виж сте се поинтересували.
На такива ненаситници едва ли колата им е проблема за болестите, чревуогодието не прощава на никого все пак.жертвите са изпивали по 3-4 бутилки от напитките (1 бутилка е с обем примерно от 350 мл) на ден, а някои даже и повече
Пийте си спокойно фантата и т.н., поне аз не съм чул и видял някой да умре от пиене на газирано...
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Pantomime написа:Сега всички тревомани, ганайци и ямайкаци, всички растафари, хора говорещи нон-стоп за Джа и реге слушатели ще пият само това -.- Хитър ход от страна на Фанта, доста хитър :>
Ахахаххаа, следва Fanta "Fe" за всички метъли :РРР
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Преди време имаше една Фанта Меднес,дето вкуса и наподобяваше бъз.Тази е най-добра.Иначе новата фанта ми се струва леко безвкусна.
Само да ви кажа,че евтините безалкохолни са още по-вредни от колата и фантата.То и колата е вредна,но тези автините не са нищо друго освен оцветител и въглероден двуокис.Абе кат се замисля всичко е вредно в големи количества
.
Само да ви кажа,че евтините безалкохолни са още по-вредни от колата и фантата.То и колата е вредна,но тези автините не са нищо друго освен оцветител и въглероден двуокис.Абе кат се замисля всичко е вредно в големи количества
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
THE KING OF TIME написа:Само да ви кажа,че евтините безалкохолни са още по-вредни от колата и фантата.То и колата е вредна,но тези автините не са нищо друго освен оцветител и въглероден двуокис.Абе кат се замисля всичко е вредно в големи количества.
Дори прясно месо, изпечено добре е вредно в големи количества
Яжте и пийте умерено и да не ви пука
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Еми мини на тъмна деJah Soldier написа:Disturbеd написа:Дам верно малко натам биеPennywise_ написа:Вкуса и е като на Flirt зелена ябълка.Добре е
Иначе фанта портокал рлзАбе Загорка/Ариана/Каменитза/Етс, ftw !!!!
От светлата бира човек затъпява