Polivacha® написа:П.П. Тея газирани изкуствено подсладени напитки са вредни, не ги пийте
Рансинг написа:Пф...по-добре да си взема 2 литра евтино безалкохолно, ще ми излезе по евтино и от половин литър от тоз боклук
Till Lindemann написа:Nixon написа:Не съм пил новата Фанта,предишните съм ги опитвал и бяха добри.![]()
П.П.Свинска работа,вече няма в коя тема да пиша,пък не искам да флудя и пиша само в темите,по които имам мнение и искам да го изразя.Затова рядко виждате вече мои постове във форума.
Не ни липсваш
Ледник написа:Polivacha® написа:П.П. Тея газирани изкуствено подсладени напитки са вредни, не ги пийте
Прав си, по-вредни са от една купа захар, примесена с лой. Кока-колата специално се ползва например в Индия вместо пестицид, защото е по-евтина и избива вредителите по растенията; дядо ми на село ползва колата за разтваряне на ръждата по гайките, той е механик. Абе, `сичко що е газирано и що съдържа подсладител Аспартам (Е950 - Е955) да се избягва като чума.
Nixon написа:Till Lindemann написа:Nixon написа:Не съм пил новата Фанта,предишните съм ги опитвал и бяха добри.![]()
П.П.Свинска работа,вече няма в коя тема да пиша,пък не искам да флудя и пиша само в темите,по които имам мнение и искам да го изразя.Затова рядко виждате вече мои постове във форума.
Не ни липсваш
Аз питам ли те?![]()
П.П.1000 поста.![]()
![]()
![]()
![]()
Да ми е честито.
![]()
![]()
Till Lindemann написа:Nixon написа:Till Lindemann написа:Nixon написа:Не съм пил новата Фанта,предишните съм ги опитвал и бяха добри.![]()
Не ни липсваш
Аз питам ли те?![]()
П.П.1000 поста.![]()
![]()
![]()
![]()
Да ми е честито.
![]()
![]()
Избери си какво да ти счупя