И Хари Потър си е точно фентъзи, за тези които роптаят...

Dadi написа:Мен фентъзито ми харесва заради световете. Нашата скромна планета е толкова скучна. 'Баси, само боклуци, тъпи политици и нек'ви войни, дет няма дори и едно огнено кълбо (абе, има, ама не баш :Р). Фентъзито ме кефи, защото е "fantasy" - фантазии, измислици. Едни други, напълно развити светове, коренно различни от нашия.
Draksis написа:Dadi написа:Мен фентъзито ми харесва заради световете. Нашата скромна планета е толкова скучна. 'Баси, само боклуци, тъпи политици и нек'ви войни, дет няма дори и едно огнено кълбо (абе, има, ама не баш :Р). Фентъзито ме кефи, защото е "fantasy" - фантазии, измислици. Едни други, напълно развити светове, коренно различни от нашия.
И аз мисля като теб.Животът е прекалено скучен.По-добре щеше да е, вместо да станеш сутрин, за да те изпитват по математика, да станеш, за да те изпитат как се прави огнен дракон, да речем...
Draksis написа:Dadi написа:...да та питам всъщност някой pen'n'paper играл ли е и какво?
Мен ли питаш конкретно или всички изобщо?![]()
Иначе не, не съм играл гореспоменатия жанр, но бих искал да го играя, ако някои знае някоя игра, моля да я каже.
Мукосолван написа:Миналата зима джитках Меч и Магия, доволен съм, а зарибени на MTG ениуан?
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq